saclarımı yaklask 3 hafta öncesnde kızıla boyamştm ama okdar brbat durdu ki hiç alışamadm o yüzdn direk kuaförün yolunu tuttum.. saçımdaki kızıla açma işlemi uyguladıktan sonra sıcak kahve başlığı altında katalogtn bi renk seçerek o renge boyattım kuaför marka olarak loreali kullandıgını söyledi.boyama sonucunda renk biraz koyuydu ama kızıldan kurtulmuştum sonunda tabi bu arada saçlarım çok yıprandı kestirmek zorunda kaldım ve şuan düzenli bi bakıma sokmuş bulunmaktayım.üstünden tam 15 gün geçti saclarımdaki boyanın bi kısmı baya aktı diyebilirim hatta bazı yerleri okdar aktı ki altındaki açıcının rengi çıkmaya başladı . Önümüzdeki hafta içinde boyattırmaya düşünüyorum fakat bu sefer kuaföre gitmicem arkadaşıma boyatıcam oda tecrübeli boyama konusunda .. Saçımı bu seferde maf etmek istemiyorum 2 ayrı boya numarasnda takıldım kaldm çok koyu olmasını istemiyorum saçlarımın sadece şuanki renginden 1 tık daha kapalı olsa bnm için yeterli olucak.
Palette 5-5 Altın parıltılı çikolata ve Palette 6-65 Göz alıcı kahve
sizce hangisini kullanmalıyım yada sizin tavsıye ettiğiniz başka bi boya varsa öğrenebilirmiyim?
şuan saçımdaki renk şu.. içerde flaşhla çekim ve günışığı almış halindeki çekimlerim;
Eki Görüntüle 745117 Eki Görüntüle 745116 Eki Görüntüle 745115 Eki Görüntüle 745113 Eki Görüntüle 745114 istediğim renk tonu ise gerçektn çok hoşuma gitti sizce hangisiyle bu rengi tutturabilme şansm daha yüksek bn 5,5 gibi düşünüyorum ama bilemedm .s
Eki Görüntüle 745118