Merhabaa bayanlar : ) Daha öncesinde kına olan saçımı sarıya boyadım açık kahverengi gibi bi hal aldı aslında dibinden gelen kısımlarında renk tuttu gerisi kınalı yine maalsef ki
Saçım sarı olsun istiyorum mesla şunun gibi ama kuaföre vericek param yok oryalle açmadan tuttmaz diyo arkadaşlarım bide bilene sormak istedim .Şu anki rengi kahve . Kuaförsüz napsam böyle olur ??
saclarımı yaklask 3 hafta öncesnde kızıla boyamştm ama okdar brbat durdu ki hiç alışamadm o yüzdn direk kuaförün yolunu tuttum.. saçımdaki kızıla açma işlemi uyguladıktan sonra sıcak kahve başlığı altında katalogtn bi renk seçerek o renge boyattım kuaför marka olarak loreali kullandıgını söyledi.boyama sonucunda renk biraz koyuydu ama kızıldan kurtulmuştum sonunda tabi bu arada saçlarım çok yıprandı kestirmek zorunda kaldım ve şuan düzenli bi bakıma sokmuş bulunmaktayım.üstünden tam 15 gün geçti saclarımdaki boyanın bi kısmı baya aktı diyebilirim hatta bazı yerleri okdar aktı ki altındaki açıcının rengi çıkmaya başladı . Önümüzdeki hafta içinde boyattırmaya düşünüyorum fakat bu sefer kuaföre gitmicem arkadaşıma boyatıcam oda tecrübeli boyama konusunda .. Saçımı bu seferde maf etmek istemiyorum 2 ayrı boya numarasnda takıldım kaldm çok koyu olmasını istemiyorum saçlarımın sadece şuanki renginden 1 tık daha kapalı olsa bnm için yeterli olucak.
Palette 5-5 Altın parıltılı çikolata ve Palette 6-65 Göz alıcı kahve
sizce hangisini kullanmalıyım yada sizin tavsıye ettiğiniz başka bi boya varsa öğrenebilirmiyim?
şuan saçımdaki renk şu.. içerde flaşhla çekim ve günışığı almış halindeki çekimlerim;
Eki Görüntüle 745117 Eki Görüntüle 745116 Eki Görüntüle 745115 Eki Görüntüle 745113 Eki Görüntüle 745114
istediğim renk tonu ise gerçektn çok hoşuma gitti sizce hangisiyle bu rengi tutturabilme şansm daha yüksek bn 5,5 gibi düşünüyorum ama bilemedm .s
Eki Görüntüle 745118
Saçlarım koyu kestane renginde. ( http://img203.imageshack.us/img203/6240/92811747.jpg gibi.) Bu sene okulun en başında ( ilk hafta ) saç uçlarıma kına ( hint kınası değil. ) yakmıştım. & Şimdi yaz tatilindeyiz..
Saç rengimin açılmasını istiyorum,papatya suyu kullanıcam. eğer o da işe yaramazsa oksijenli su..
Saç uçlarımda eskiden kalma kına var,saç uçlarımın rengi açılırsa turuncu mu olur.?
Yoksa kırmızımsı mı acaba..?
Merhabalar;
Saçlarınızı açtırmanızı tavsiye etmem. Turunculuk mutlaka kalır. Kına olan yerleri açma ile değil kestirme yöntemiyle kurtulun. Saçlarınızı kına olduğundan dolayı açıcam derken yakabilirsiniz.
Papatya suyu kına olsa bile işe yarar mı acaba :/
Merhabalar;
Kesinlikle 7 ve üzeri koyu renkler düşünmeyin saçınız siyaha yakın durur. Yüklediğiniz resim KOLESTON PERFECT 8/41 dir %9luk oksidan ile uygulanmıştır. Bu rengi rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
Merhabalar. Benim saçım şu anda siyah boyalı. Ancak biraz akıp koyu kestaneye döndü, memnun kalmadığım için koyu bir bakıra dönmek istiyorum. İstediğim renk tam da şu: https://palette.fb-applicationstore.com/themes/products/image/product/deluxe/20.jpg için Google Görsel Sonuçları
Palette'in açıcısını ve bu boyayı aldım ama tutacağından de emin değilim açıkçası. Evde koleston perfect 7/43 ve 0/43 var, bu boyalarla nasıl bu rengi elde edebilirim? Veya başka boya mı almalıyım? Çok açık bir bakır olsun istemiyorum. Resimdeki çok güzel.
Saçlarım şu anda 2/0 boyalı 5'e kadar açabilirim diye düşünüyorum.
Kizillik yansima yapmaz degilmi ve bu renk bakirli sanirim bakir hic hos durmuyo pek istedigimi sanmiyorum 8.07 yi uygulasam sizce nasil olur sacimn rengi acilip karamelolablrmi.ve nerelerdn bulabilirim acaba simdiden tesekkrler
Saçlarım sarı röfleliydi. 2 ay önce koyu karamele boyatmıştım ama aktıkça alttaki sarılar çıkmaya başladı.
Kendim boyamak istiyorum artık saçlarımı. Ne renk önerirsiniz?
İnternetten bulabilirsiniz. 8/41 in içinde bakırlık hatta kızıllık mevcuttur. Eğer sevmiyorsanız 8/07 uygundur.
İnternetten bulabilirsiniz. 8/41 in içinde bakırlık hatta kızıllık mevcuttur. Eğer sevmiyorsanız 8/07 uygundur.
Tesekkr ederim:)
Aklim cidden cok karisti ya 8.07karamel yapicam ki kesin tutar deglmi .. veya palettenn altin karamelini dusunuyorm o renk sacmda sizce nasl durur
merhaba saçlarım koyu kumral aralara acık kumral ışıltı attırmak istiyorum ancak diplerden nerden başlanırsa daha doğal durur kararsız kaldım.
8.07 karamel ile palettenin altın karamelin renk tonlarının uzaktan yakından alakası yoktur.
Palette olanın içinde yoğun bakırlık mevcutken 8.07 nin içinde yansıma (küllü, kızıl, dore, bakır) yoktur. Zemin renginiz 8 numara ve ya daha açık ise tutar.
Saçınızı açsanız dahi kınadan dolayı turunculaşma gitmez. Kısacası turunculu bir sarı elde ederseniz. Daha da açmaya kalkarsanız turunculuunu kırmak için saçı yakarsanız. Kuaföre gidin, evde saç açma için size en az 7 kutu boya gerektirir ki bu da en az 70 tl demektir.