Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

merhaba canım burda bayanın saç rengi nedir boya numarası koleston palette vb kolay bulunabileceklerden örnek verebilirmisin ?annemin saçı için. teşekkürler

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu renk nedir acaba bilen var mı? saçım 8.3 koleston perfect ile boyalı şu an, bu rengi nasıl elde edebilirim? Yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden

$küllü.jpg

slm thaliacım.
dün palette 10.1 küllü açık sarı boya aldım.
bunun içine yoğun mavi boya katarak denemek istiyorum.
saçlarım çene hizasında uç kısmında 3 parmak karamel renk kaldı.dipler kendi kumral rengim.
ne kadar mavi katayım nasıl boyayım ki iyi dağılsın ve iyi tutsun.

Eki Görüntüle 756605
Bu saç rengi kına yaktıktan sonraki saç rengime benziyor hatta daha koyu benimki. Normalde saçlarım koyu kumral. Saçlarımı doğal açıcılarla (limon, zeytinyağı, kurumuş papatya vb. şeylerle) açmak istiyorum sarıya kadar. Kınanın akmasını mı beklemeliyim yoksa kınanın üzerinden başlıyayım mı? Teşekkürler :)

slm thaliacım.
dün palette 10.1 küllü açık sarı boya aldım.
bunun içine yoğun mavi boya katarak denemek istiyorum.
saçlarım çene hizasında uç kısmında 3 parmak karamel renk kaldı.dipler kendi kumral rengim.
ne kadar mavi katayım nasıl boyayım ki iyi dağılsın ve iyi tutsun.

Merhabalar;

Mavi katmanızı tavsiye etmem. Aldığınız boyanın içine mavi katılmaz. Mavi genellikle kızılı kapatmak için uygun bir boyayay ya da siyahın içine katılır. Küllünün içinde zaten mavi vardır. Saçlarınız gri olabilir. Ayrıca doğal rengin üzerine de ilk boyamada küllü boyanmaz saçı kızıllıaştırır.

Eki Görüntüle 756605
Bu saç rengi kına yaktıktan sonraki saç rengime benziyor hatta daha koyu benimki. Normalde saçlarım koyu kumral. Saçlarımı doğal açıcılarla (limon, zeytinyağı, kurumuş papatya vb. şeylerle) açmak istiyorum sarıya kadar. Kınanın akmasını mı beklemeliyim yoksa kınanın üzerinden başlıyayım mı? Teşekkürler :)

Merhabalar;

Kınanın üzerine boya tutmaz diye biliyorum. Kınayı nasıl açarsınız hatta onu da bilmiyorum. Ben sadece boyama konusunda tecrübeliyim, kına için değil. Bir şey söyleyip yanlış yönlendirmek istemem.

doğal rengin üzerine de ilk boyamada küllü boyanmaz saçı kızıllıaştırır.

hmmm yeni bir bilgi benim için...doğal bir sarı elde etmek için küllü aldım. saçımın uçlardan yarısı da karamel. belki mavi ile eşitlerim diye düşünmüştüm :)
şimdi nasıl yapayım da göze batmayan bir renk elde edeyim. çok açık tonda olması şart değil. sen bana ne tavsiye edersin canım..

Son düzenleme:
hmmm yeni bir bilgi benim için...doğal bir sarı elde etmek için küllü aldım. saçımın uçlardan yarısı da karamel. belki mavi ile eşitlerim diye düşünmüştüm :)
şimdi nasıl yapayım da göze batmayan bir renk elde edeyim. çok açık tonda olması şart değil. sen bana ne tavsiye edersin canım..

Normal bir sarı alabilirsiniz 9.0 ya da 10.0 gibi ya da dore tonlar düşünün yani ilk etapta. Sonra elinizdeki boyayı kullanabilirsiniz. Ama karamel ile boyalı yerlere küllü vurabilirsiniz bakırlığını alır. Diğer kendi renklerinizin olduğu yere elinizdeki küllü renge yakın bir dğal ton alıp (10.0 gibi) alıp boyayabillrsiniz.

X