Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Ben boya yapıcam demedim ki doğal açıcılar kullanıcağım dedim

sağol canım. normal sarı da aldım. dediğin gibi yapıcam.oksidasyon miktarını nasıl ayarlıyayım acaba?

Eki Görüntüle 760888

merhaba benim saçlarım resimdeki gibi koyu kahverengi ben yukarıdaki resimdeki renk gibi yapmak istiyorum hangi marka boyayının kaç numarasını almalıyım acaba yada bu renk nasl elde edilir açıklar mısınız şimdiden teşekkürler

Eklentiler

• $Fotoğraf0494.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 122
Son düzenleme:
merhabalar, ben boya konusunda cok tecrübesizim, saçlarıma daha önce ışıltı attırmıştım cok da güzel olmuştu. bu defa başka bir kuaföre gitmek zorunda kaldım ve neredeyse sapsarı yaptı sacımı. bunu nasıl daha doğal bir hale getirebilirim?yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Arkadaslar saclarima 8.0 veya 8 .1 le dip boyasi yapicam. Boya yapmaya tepeden mi enseden mi baslamam gerek.malum ilk once baslanan yerler cabuk aciliyor.normalde tepeden baslanir diye biliyorum.ama tepelerim cok acilir da renk turuncuya kacar mi diye tereddutlerim var.bilgilendirirseniz sevinirim..

mrba benim kendi rengimde koyu kahverengi palette açıcıyla 2 defa actım sonra üzerine 7.0 kumral boyadım aynen resimdeki renk şuan

Son düzenleme:
mrba benim kendi rengimde koyu kahverengi palette açıcıyla 2 defa actım sonra üzerine 7.0 kumral boyadım aynen resimdeki renk şuan

teşekkür ederim açıcığı kaç gün ara ile kullandınız ve kaç gün sonra bu renge ulaştınız açıcıyı her yerde bulabilirim değil mi ilk defa boyayacağım saçlarımı o yüzden bilmiyorum her topiğe yazdım ama bi siz cevapladınız teşekkür ederim
siz saçlarınızı kendiniz mi boyadınız
topikteki arkadaşların yazıları kafamı karıştırıyor turuncu oluyor yeşillenme falan yazıyorlar side öyle bi sorun oldu mu

açıcıyı her yerde bulabilirsiniz ama özellikle palette açıcı tavsiye ederim içerisinde mavi toz(oryal) bulunuyo .koleston açıcı saçımı yakmıştı:s ben bir hafta bekleyip tekrar açtım(sizin saçınız işlem görmemişse 1 defada yeterli olablir) sonrasında yıprandığı için 1 ay bekleyip boyadım. amacım sarıydı benim zemin turuncu oluyo derken kötü yanı bu malesef üzerine siyah haricinde boyanan btün renkler cabuk akıyo bende bu turunculugu kapamak icin kumral boyadım ve sonuc bu)

turunculuk gitti mi saçınızı boyayınca evet ben ilk defa boyatacağım bir defa açıcı kullanmam yeterli galiba açıcıdan sonra hangi renk olmuştu saçınız siyah harici her renk çabuk akıyorsa
sizin ki de çabuk mu aktı kaç yıkamadan sonra açıldı ve memnun musunuz renkten ayy ne çok soru sorum kusura bakmayın ama hiç bilgim yok merak ediyorum...

açıcıdan sonra ki renk : öncesinde patlıcan moruydu saçım.d yani memnunum diyemem çünkü ben daha da açmak istedim olmadı dedigim gibi %9luk oksidanla boyadıgım her renk 2. yıkamada aktı. bu yuzden %6 oksidanla kumral boyadım anca böyle kurtuldum turuncudan./ yinede açıcının sizin saçınıza verecegi rengi görmek lazım belkide boyaya gerek kalmadan istediginiz tonu elde edebilrsiniz

Son düzenleyen: Moderatör:
açıcıdan sonraki renk turuncuuuuu... benimde mi öyle olacak %9luk oksidan boyanın üstünde yazıyor de mi? acaba boyadan sonra ki renginde fotosunu çekebilir misiniz? acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
10.0 ve 10.1'i beraber kullanıcam yani. Ayrıca %6'lık oksidasyon da aldım. Uçlar için gerekebilir diye

10.0 ve 10.1 i karıştırıp boyadım şöyle bir sarı oldu.
nasıl bir sarı anlamadım.
bazıları yakıştırıyor ama benim gözüm alışmadı. turunculuğu gidermek için ne yapılabilir???

iyi günler boya konusunda hiçbir bilgim yok. kaşlarım gür siyah ve kendi saçım açık kumral. ( arap kökenli olduğum için bizde yeni doğan bebeklere süreme çekilir kaşlarına gözlerine belirli bir süre bundan dolayı kaşlarım siyah) ama nisan ayında ilk defa saçlarımı boyattım. alt karamel tonunda boyayıp aralara röfle attı ama altta sık röflem var ve önlerimde. çok istemediğim için sadece saçımı toplayınca röfleli duruyor. ben tarz ve şık bir saç rengine boyatmak istiyorum. ensem uzun üst kısımlarım kısa . uçları sarı kök kısımları bakır tonları istiyorum.. ama doğal bir saç rengide istiyorum. yardımcı olır musunuz buğday a yakın beyaz tenliyim. lütfennn thalia nın saç renklerine bayılıyorum ama göze çarpan iddialı ve modern birşey istiyorum

Saçlarımı açıcı ile açtım ama çiğ bir renk var limon sarısı gibi bir renk,bu rengi platin sarısına nasıl çevirebilirim ?

Burda herkes küllü renkleri kullanın demiş,ama kaç numara olucak anlamadım. 8.1 mi,yoksa 11.1 mi ? Bu renk olsun istiyorum nasıl yapıcam ?

Saçlarımı açıcı ile açtım ama çiğ bir renk var limon sarısı gibi bir renk,bu rengi platin sarısına nasıl çevirebilirim ?

Burda herkes küllü renkleri kullanın demiş,ama m ?

Ayni dertteyiz canim.
Gecmis konularda bir arkadas oksidan kullanmadan kullu sari sürün demiş
2-3 kasik su ve saç kremi koyun demis
Bizde denesek mi acaba

Küllü sarıda denedim,oksidan kullanmadan boyaya ılık su bir çay bardağı katıp saçıma sürdüm önce güzel oldu ama zamanla aktı gitti
Ben resimdeki saçı istiyorum,en son çare küllü platin yapmak kaldı galiba,onuda denesem mi ? (

arkadaşlar saçımı çikolata kahveye boyamak istiyorum kuaförde boyatmayacağım evde boyamak istiyorum acaba hangi markanınn çikolata kahvesini almalıyım?? hangi markayı alsam daha iyi bir renk elde etmiş olurum?? lütfen saçımı ilk kez boyucam deneyiminz varsa çikolata kahve hakknda yardımcı olursanız çok memnun olucam sabırsızlıkla deneyimlerinizi bekliyorumm?????????????????

Kesinlikle loreal casting serisinin çikolata kahvesini al,tam rengi tutuyor ve parlak bir renk oluyor canım.

Ben de cok fazla deneme yaptim. Guzel bir sari elde edemedim. Platin falan da degil istegim.
Gümüş tonlarina bakicam
Garnier 111 varmıs mesela onu bulabilirsen bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…