Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

dipleri açık oldugu için koyu bir renge boyaman gerekecek uçları dibinden cok koyu ise sıcak cıkolata rengine boyayabilirsin eşit olur

tarçın bakıra boyayabilirsin

uçlarını tekrar açsan ??

Ladyevıl acil yardım. Saçlarımı boyamadan önce saçlarıma bakım yağı sürsem akşama kadar beklesem hiç yıkamadan boyasam boya tutarmı etkisini yitirmezmi çok acillllllll kızlar akşama boyalıcam yıpransın istemiyorum

palette 9.0 numaralı rengiyle kapatabilirsin

mavicik çok teşekkür ederim cevap verdiğin için dün akşam koleston açık küllü sarıyla küçük bir bölgede deneme yaptım yeşerdi saç iyiki hepsine yapmamışım şimdi palette 9.0 kapatırmı diyosun o turuncuları bugünde onu alıp yapayım bari

ben öyle boyuyorum daha fazla zarar vermesin diye hiç bişey olmuyo boya tutar yani canım hatta kuaförde saçımı orealle açarken bile az hasar versin diye bir sürü yağla koruma altına almışlardı

ben öyle boyuyorum daha fazla zarar vermesin diye hiç bişey olmuyo boya tutar yani canım hatta kuaförde saçımı orealle açarken bile az hasar versin diye bir sürü yağla koruma altına almışlardı

canım benim çok tşk ederim bende barcelino yağı sürücem bide açık kumralla biraz açıcı karıştırp saçlarımı boyalıcam zaten çok sağlam değil daha beter yıpranmasın istiyorum ama boyanın rengi açmasını engellermi bilemedm inş. dediğin gibi olur canım

rica ederim canım ne demek taban rengin ne boyadığında hangi renk olsun istiyosun dediğim gibi yağ boyanın saça nüfuz etmesini engellemez yıpranmaz inşallah saçların benimkini önlerden dipten kopardılar çok kötü görünüyo topluyorum sürekli şu turunculuğumdan kurtulsam 3-4 ay açık gezmemeye razıyımda renkte olmadı evde kendim açtığımda hiç kopmamıştı keşke yine kendim yapsaydım seninde istediğin gibi olur inşallah

geçmiş olsun canım. Taban rengini nasıl anlatsam bilmiyorumki ama birazdan konu açıcam resim felan eklicem bakarsın daha iyi anlarız o zamn olurmu olmazmı :)

geçmiş olsun canım. Taban rengini nasıl anlatsam bilmiyorumki ama birazdan konu açıcam resim felan eklicem bakarsın daha iyi anlarız o zamn olurmu olmazmı :)

teşekkür ederim tatlım kimsenin başına gelmesin böyle bişey :) düzelir nasılsada insan üzülüyo tabi tamam sen aç konunu bakalım ben uzmanlaştım nerdeyse bu iştede ilk defa bu renk yaptığım için kendime çözüm bulamıyorum )

herkse meraba. benimde bi sorum olacaktı arkadaşlar yardım edersenız cok sevınırım... saçımı siyaha boyamayı istiyorum şuan dila hanım dizisinde hatice şendilin saçını çok beğeniyorum o rengin tam adını bilen var mı kömür siyahı o mu oluyo acaba? çok koyu bi siyah istiyorum önerisi olan?

böğürtlen siyahı koleston istediğin rengi verir ama siyaha boyarken 2 kere düşün derim canım

ahahah etrafımdaki herkes öyle diyor canım yaa :)) açması zor vs.. ama bu aralar baya taktım nedense .. yinede düşüneceğim teşekkür ederim :)

benim kullandığım renkti böğürtlen siyahı yani senin istediğin renk inan çok severek kullandım yıllarca ama bi süre sonra insanın içi kararıyo sarı yapayım dedim şu an kafamda tüp patlamış gibi geziyorum bende düzeltme arayışı içindeym ve bisürü kopuk sünen lastik gibi saçlarla kaldım harcadığım 600 tl ye yakın parada cabası tatlım :))

aaa kötü olmuş yaa :/ aslında ben esmer tenliyim kimileri siyah saç esmerlere boğuk duruyo diyo bu söylediğin ton çok koyu sanırım bana gidecek türden değil normal siyah alsam daha iyi olur heralde.. aslında söylediklerinden sonra soğmaya başladım ama bakalım artık düşüneceğim :/ :))

Son düzenleme:
sorma canım kötü oldu evet ben buğday tenliyim söyledğim renkte herkes çok beğeniyodu beni ama dediğim gibi bi süre sonra gına geliyo insana kestane bile yapabilirisin hem geri dönüşü çok kolay hemde aynı normal siyah gibi duruyo aklında bulunsun

Arkadaşlar hadise'nin bu saç rengi nedir ki? belki aralarda azcık ışıltı atılmıştır ama boyasam hangi marka ve numarayla elde edebilirim. saçlarım açık kumral gibi şu an.

Son düzenleme:

bunu keske onceden bılseydım .saclarımı bı 3 ay oldu sanırım mavı sıyah yaptı kuaforum . onun oncesınde altın kahveydı .şimdi yıne sıkıldım ben .gerci sıyah baya aktı ama sacımda kaynakta var . cok korkuyorum kufre gdp baska renbge cevrtmeye daha da yıprancaklar napmalıyım ben

kızlar bende dün saçlarımı açık kumrala boyadım renk güzel beğendim ama böyle karamelle karışık hafif turunculuk var cila atarsam saçlarıma düzelirmi sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…