merhaba arkadaslar ben saclarımı palettenın 7-554 altın karamelıne boyadım uclarında boya vardı cok acılmadı fakat ust kısımları cok fazla acıldı tekrardan boyamıayı dusunuyorum bunun ustune ne renk boyarsam gzel olur palettenın sıcak cıkolata karamelını dusundum ama karar vermedım yardımcı olursanız sevınırım
arkadaşlar merhaba.. lütfen banada bi yardımcı olun.. saçlarımda kızıl ve siyah boya vardı.bi sene önce önce kızıla birkaç ay sonrada ne mantıkla yaptığımı bilmiyorum saçmalık siyaha boyadım direk üstüne..sonra hiçbişey yapmadm.en son açtırdım siyahlar açıldı çoğunlukla, bakıra boyatmıştım..yıkadıkça aktı tabi ve uçlarda kızılllar çıktı alttan tam açılmamış..şimdi saçlarımın bazı yerleri daha koyu uçlar kızıl yer yer,ortalar sarıya dönük sanki güneşte falan,tepe ise daha koyu gibi.. kızlar ben napıyım şimdi tekrar açıp bakıra mı boyasam?yoksa sadece uçları açsam bakıra boyasam olur mu?lütfen bi fikir verin :13: evde açsam boyasam çok mu kötü olur? her yer eşit olmasada şu renk farklılıklarından kurtulmak istiyorum.. beyaz tenliyim kızlar koyu renk yapmak istemiyorum, bakır tonları istiyorum hatta tarçın bakır..napsam ki ben ya bana yardım edin
Eki Görüntüle 668970 kıslar nolur bir el atın benim durumuma ,ne yapacağımı şaşırdım,saçlarım siyaha boyalıydı orijinal saç rengimde siyaha yakın koyulukta zaten,siyah renkten sıkılınca rengini değiştirmeye karar verdim evde oryalle açtık arkadaşımla,diplere oryali sürmedik, neticede ne oldu rengarenk bi saç çıktı ortaya kızıllar turuncular açılmayan siyah kalan yerler,üzerine boyadık bakır kumral tonlarına tabi boya renk farklılıklarını kapatmadı,bende her banyodan önce siyah kalan tutamları açıyorum oryalle ,yakında saçlarımda siyah tutamlar çok az kalacak,fakat neticede kimi yer açık kızıl kimi yer koyu kızıl diplerden bir cm kadarı siyah doğal saçım ,yine diplerden 5 cm kadar bakır kumral,anlıycağınız renga renkbi halde kafam,ben duz bir renk elde etmek istiyorum,6 tonların bir kahve ile sizce saçlarımdaki renk farklılığı kapanırmı bir kere boyasam çikolata kahveye bir hafta geçtikten sonra açık kalan yerleri aynı boyaya yada aynı boyanın bir ton koyusuna boyasam renk farklılıkları kapanır mı ?saçlarımın fotosunuda paylaştım .
palette 9.0 numaralı rengiyle kapatabilirsin
Ladyevıl acil yardım. Saçlarımı boyamadan önce saçlarıma bakım yağı sürsem akşama kadar beklesem hiç yıkamadan boyasam boya tutarmı etkisini yitirmezmi çok acillllllll kızlar akşama boyalıcam yıpransın istemiyorum
ben öyle boyuyorum daha fazla zarar vermesin diye hiç bişey olmuyo boya tutar yani canım hatta kuaförde saçımı orealle açarken bile az hasar versin diye bir sürü yağla koruma altına almışlardı
canım benim çok tşk ederim bende barcelino yağı sürücem bide açık kumralla biraz açıcı karıştırp saçlarımı boyalıcam zaten çok sağlam değil daha beter yıpranmasın istiyorum ama boyanın rengi açmasını engellermi bilemedm inş. dediğin gibi olur canım
rica ederim canım ne demek taban rengin ne boyadığında hangi renk olsun istiyosun dediğim gibi yağ boyanın saça nüfuz etmesini engellemez yıpranmaz inşallah saçların benimkini önlerden dipten kopardılar çok kötü görünüyotopluyorum sürekli şu turunculuğumdan kurtulsam 3-4 ay açık gezmemeye razıyımda renkte olmadı evde kendim açtığımda hiç kopmamıştı keşke yine kendim yapsaydım seninde istediğin gibi olur inşallah
geçmiş olsun canım. Taban rengini nasıl anlatsam bilmiyorumki ama birazdan konu açıcam resim felan eklicem bakarsın daha iyi anlarız o zamn olurmu olmazmı :)
herkse meraba. benimde bi sorum olacaktı arkadaşlar yardım edersenız cok sevınırım... saçımı siyaha boyamayı istiyorum şuan dila hanım dizisinde hatice şendilin saçını çok beğeniyorum o rengin tam adını bilen var mı kömür siyahı o mu oluyo acaba? çok koyu bi siyah istiyorum önerisi olan?
sorma canım kötü oldu evetben buğday tenliyim söyledğim renkte herkes çok beğeniyodu beni ama dediğim gibi bi süre sonra gına geliyo insana kestane bile yapabilirisin hem geri dönüşü çok kolay hemde aynı normal siyah gibi duruyo aklında bulunsun