ahahah etrafımdaki herkes öyle diyor canım yaa :)) açması zor vs.. ama bu aralar baya taktım nedense .. yinede düşüneceğim teşekkür ederim :)
bunu keske onceden bılseydım .saclarımı bı 3 ay oldu sanırım mavı sıyah yaptı kuaforum . onun oncesınde altın kahveydı .şimdi yıne sıkıldım ben .gerci sıyah baya aktı ama sacımda kaynakta var . cok korkuyorum kufre gdp baska renbge cevrtmeye daha da yıprancaklar napmalıyım ben
saçın uzayana kadar saçını siyah geçici boyalarla boyayabilirsin. Rossmanın geçici boyaları var. onlar akıyor zamanla. böylece saçın uzayana kara renk renk olmasından kurtulabilirsin.
ya bi yardım edin lütfen..saçımda hint kınası var ve ben doğal bi sarı istiyorum..lise 2ye gidiyorum..yeşil gözlü ve beyaz tenliyim çocukluğumda sarısınmısım ve mavi gözlü..sonradan gözlerim yeşil saçlarımda kahve olmuş..yani güzel bi sarı tonu bulabilirsem doğal gözükebilir..şimdi bana yardım edin nolur..hint kınasını nasıl açıcam oryali nasıl kullanıcam ve oryali yıkadığımda ne renk bi saçım olur turuncu mu yoksa sarı mı..saçımı açtııktan sonra hangi renge boyamalıyım ki turunculuk filan kalmasın..saçımda en ufak bi kızıllık dorelik görmek stemiyorum sadece doğal duran bi sarı olsun..boya gibi gözükmesin..daha sonra saçımın rengi çok güzel oldu diyelim diplerden çıkan koyu rengi nasıl halledecem..planım şu üstüste iki üç defa kolestonla açim ardından bi kez oryal yapim turunculuklar gitsin diye ve biraz daha açılsın diye küllü platine boyayim ardındanda güzel bi sariya boyayim örn küllü açık sarı yada küllü açık kumral..daha doğal durması için balyaj yada gölge yapmam gerekirmi yada ben hiç uğraşmiyim gidim saçımı erkek trası kısacık kestirim sonrada saç açıcı spreylerle filan mı açim..ha ne dersinizz
kızlar ben kuzey güneydeki bade işçilin saç rengini merak ediyorum nedir acaba bilenler varmı
ah çok teşekkür ederim öncelikle..günlerdir cevap bekliyodum :) dediğinizi arastırıcam ama karamel balyaj beni tatmin edermi bilmiyorum..sarışın görünce gözlerimi alamıyorum sarı saçlara sahip olmak istiyorum..ama boya işinede girişmek istemiyorum bu yasta..keşke oksijenli su papatya suyu filan açsa saçımı..Merhabalar;
Öncelikle şunu söylemeliyim ki saçların gerçekten harika bir dönemde. Daha gençsin ve hint kınası kullanmışsınSaçın şu an hangi uzunlukta bilmiyorum ama sana şöyle tarif edeyim. Eğer evde açacaksan en kısa saça bile 2 kutu açıcı gerekiyor çünkü açıcılar boya gibi değil çok koyu oluyor. Eğer omuzlarındaysa en az 6 kutu boya alman gerekiyor her tarafı açabilmen için ki fiyat en az 60 tl yi buluyor.
Diyelim ki kuaförde açtırmaya karar verdin. (Aslında en iyisi) Bu seferde 100 tl en az.
Ama ben sana bir şey önereyim. İstersen kuaföre git bir sor fiyatını(Evde yapamazsın çünkü.) Hint kınanı açtırmaktansa var olan saçının üstüne karamel balyajlar attır. Böylelikle hem kızıllığın verdiği sertlikten kurtulursun hem de o güzelim saçlarından olursun. Açıcı ile saçını açtırmaya karar verirsen emin ol her gün bir el dolusu dökülen saçlarını görmeye hazırlan
Benim dediğimi bir sor kuaföre ister esmer ister buğday ister beyaz tenli ol. Dediğim renk bütün tenlere gidiyor. Yardımcı olmamı istediğin bir şey varsa sorabilirsin :)
ahh
ah çok teşekkür ederim öncelikle..günlerdir cevap bekliyodum :) dediğinizi arastırıcam ama karamel balyaj beni tatmin edermi bilmiyorum..sarışın görünce gözlerimi alamıyorum sarı saçlara sahip olmak istiyorum..ama boya işinede girişmek istemiyorum bu yasta..keşke oksijenli su papatya suyu filan açsa saçımı..
Selamlar daha öncede bir konu açmıştı sağolsun bi kaç arkadaş cevap vermişti bana ama ben hala çok kararsızım internette dolanırken bulduğum saç rengini soracaktım size öncelikle açtığım konunun linki. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/608716-sizce-nasil-olur-resimli.html benim bulduğum renk iseEki Görüntüle 682091 sağdaki kızın saç rengi nedir acaba kuaföre resmi göstereceğim fakat ayrıca bişey demem gereklimi
öncelikle çok ama çok teşekkür ederim cevap için .Diplerim kendi saç rengim sanırım koyu kahve gibi 3 ay önce karamel balyaj attırmıştım flaslı çektiğim resimlerde sarı gibi parlıyorlar baya renk farkı var aslında saçlarımda