Merhaba sacımın alt zemını acık kumral tonlarında ,sıyahdan kademelı olarak 1 yılı askındır kızıllıgı kırarak 8.1 tonlarında boyadım hos bıara gıttım 8.3 boyadım gene kızıllastı gene 8.1 boyadım son 2 boyamadır 8.1 be 9.0 boyuyorum suan anlıcan acık bal rengı gıbı saclarım.uclardakı sıyahdan kalma kızıllık gıtsın dıye kestırdım suan kut cenemde saclarım.
Özetle beyaz tenlı ve yeşil gozluyum bunun uzerıne sacımın da kısa oldugunu dusunursek ne renk boyamalıyım acık ton olsun ama soluk da kalmasın ıstıyorum.bence suan az yesıllık var 8.1 den kalma ama altın sarı yada karamel kullu sarı tonları karıstırsam nasıl olur((
yardımcı olursa cok sevınırım:)))
aslında tam da bu renklerı ıstıyorum bu anlattıklarım uzerıne:)))))
Açılmış saça hangi boyayı uygularsam bu harika kumral tonu elde ederim?
cevaplarsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 667227
genede bi deniyim. sizce bu boyayla olur mu ?
Eki Görüntüle 668084
selam kızlar...çıtçıtlarımın rengini açmak istiyorum...3-4 ton daha açmam gerek boyamak için...9luk oksidan yeterli olur mu?yoksa illa oryalle mi açmalıyım?
kızlar selam başka yerede yazdım ama cevap veren olmadı mavi siyaha boyalı saçlarımı 1 ayda 2 kez açtırdım dip boyası olarak buzlu kahve yaptırdım o hoş bi renk oldu altlarsa sarı kalsın istedim tabi dip boyası bitip komple yıkadıklarında dipler buzlu kahve altlar çok açık turuncu ve sarı karışık bi renk oldu üstüne cila geçtiler turuncular yok denecek kadar az dı tabi ben saçımı yıkadığımda o turuncuların hepsi geri çıktı feci moralim bozuk napıcağımı bilmiyorum şimdi tekrar koyulaştırmakta istemiyorum küllü sarıya boyasam dipler hariç o turunculuk gidermi bi yardım edin nolur dışarı çıkamıyorum böyle üstelik cumartesi günü önemli bi görüşmem var saçımın kızmi yerleri platin özellikle önlerde açık turuncular var acil düzeltmem lazım bide bu açtırma işleminde feci yandı kopuklar var hem önlerde hem aralarda derdim neydiki sanki ama yaptırdım bikere geri koyu renkte istemiyorum 1 ayda nerdeyse 600 tl para ödedim((