Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

ahahah etrafımdaki herkes öyle diyor canım yaa :)) açması zor vs.. ama bu aralar baya taktım nedense .. yinede düşüneceğim teşekkür ederim :)

benimde asıl saç rengim koyu kahveydi 3kez bakır kızıl ile boyadım ama istedigim rengi tuturamadım pes ettim kızıl olmuyor:KK19: aktı zaten...bende siyah boyayayım ana rengime yakın zaten kara kaş kara gözlüyüm beyaz tenliyim gittim bugun loreal derin gece siyahı aldım siyah boyada kızıl gibi çok çabuk akıyormu .laciver falan olma demi :18:

Son düzenleme:
bunu keske onceden bılseydım .saclarımı bı 3 ay oldu sanırım mavı sıyah yaptı kuaforum . onun oncesınde altın kahveydı .şimdi yıne sıkıldım ben .gerci sıyah baya aktı ama sacımda kaynakta var . cok korkuyorum kufre gdp baska renbge cevrtmeye daha da yıprancaklar napmalıyım ben

canım şimdi şöyle siyahtan önce altın kahve vardı diyosun altın kahvenin altındaki taban rengin asıl önemli olan çünkü açıcıyı sürdüklerinde önce siyahı açıcak ordan alttaki altın kahveye ulaşıcakki altın kahve kızıl renk içerir dolayısıyla saçların ilk açılmada maalesef bi çoumuzun sorunu olan turuncuya dönüşücek artı kaynak var diyosun ki ne derlerse desinler az da olsa saçı yıpratma payı var kaynağın bana sorarsan bi müddet daha bekle biraz daha aksın siyah hiç boya sürme kaynaklarının yeniden yukarı takılma zamanı geldiğinde boyanı yaptırırsın bak ben belimde olan saçlarımı boyun hizamda kestircem mecburen feci korkunç bi görüntü var maliyetide cabası yazık etme saçlarına

merhabalar bende sacımın rengini değiştirmek istiyorum ama sürekli kendim boyadıgım sacımda sürekli yıpranma oldu ve
simdi sac rengim koyu kahve aslında boya kahve aldım ama benim sacımda koyu durdu ve su an sac uzadıgı için dipler farklı uclar farklı renk kuaföre soruyorum cok yıpranma oldugu için bence kendi rengini bekle diyorlar bide bayagı bi uzun sacım su an
teredütte kaldım iki renk mi kullanayım sacımın kendi rengi gelene kadar yoksa boyatıyımmı

tatlım saçım uzun diyosun kendi renginin tamamen gelmesi ve saçın yine uzun olması için en az 3/4 seneye ihtiyacın var hiç boyamayacaksın uzayacak uzadıkça kestiriceksin uzadıkça kestiriceksin böyle böyle boyal kısımlardan kurtulucaksın başka çare yok 3/4 senede anca şu anda ki boyunda olur ve anca boyalı kısımların tümünden kurtulursun beklerim diyosan sorun değil tabi senin saçın ama gözüme kötü gelir diyosan boyatmaktan başka çare yok gibi..

saçın uzayana kadar saçını siyah geçici boyalarla boyayabilirsin. Rossmanın geçici boyaları var. onlar akıyor zamanla. böylece saçın uzayana kara renk renk olmasından kurtulabilirsin.

saçın uzayana kadar saçını siyah geçici boyalarla boyayabilirsin. Rossmanın geçici boyaları var. onlar akıyor zamanla. böylece saçın uzayana kara renk renk olmasından kurtulabilirsin.

tşkler verdiğiniz cevaplar için bu rossamının saca bi zararı varmı bide nerelerde bulunur genellikle :44:

derin gece siyahı ile dün saçlarımı boyadım ben çok begendim simsiyahh ya benım kaşlarım siyah degilmiş onu anladım :KK53:

kızlar ben kuzey güneydeki bade işçilin saç rengini merak ediyorum nedir acaba bilenler varmı:KK3:

ya bi yardım edin lütfen..saçımda hint kınası var ve ben doğal bi sarı istiyorum..lise 2ye gidiyorum..yeşil gözlü ve beyaz tenliyim çocukluğumda sarısınmısım ve mavi gözlü..sonradan gözlerim yeşil saçlarımda kahve olmuş..yani güzel bi sarı tonu bulabilirsem doğal gözükebilir..şimdi bana yardım edin nolur..hint kınasını nasıl açıcam oryali nasıl kullanıcam ve oryali yıkadığımda ne renk bi saçım olur turuncu mu yoksa sarı mı..saçımı açtııktan sonra hangi renge boyamalıyım ki turunculuk filan kalmasın..saçımda en ufak bi kızıllık dorelik görmek stemiyorum sadece doğal duran bi sarı olsun..boya gibi gözükmesin..daha sonra saçımın rengi çok güzel oldu diyelim diplerden çıkan koyu rengi nasıl halledecem..planım şu üstüste iki üç defa kolestonla açim ardından bi kez oryal yapim turunculuklar gitsin diye ve biraz daha açılsın diye küllü platine boyayim ardındanda güzel bi sariya boyayim örn küllü açık sarı yada küllü açık kumral..daha doğal durması için balyaj yada gölge yapmam gerekirmi yada ben hiç uğraşmiyim gidim saçımı erkek trası kısacık kestirim sonrada saç açıcı spreylerle filan mı açim..ha ne dersinizz

ya bi yardım edin lütfen..saçımda hint kınası var ve ben doğal bi sarı istiyorum..lise 2ye gidiyorum..yeşil gözlü ve beyaz tenliyim çocukluğumda sarısınmısım ve mavi gözlü..sonradan gözlerim yeşil saçlarımda kahve olmuş..yani güzel bi sarı tonu bulabilirsem doğal gözükebilir..şimdi bana yardım edin nolur..hint kınasını nasıl açıcam oryali nasıl kullanıcam ve oryali yıkadığımda ne renk bi saçım olur turuncu mu yoksa sarı mı..saçımı açtııktan sonra hangi renge boyamalıyım ki turunculuk filan kalmasın..saçımda en ufak bi kızıllık dorelik görmek stemiyorum sadece doğal duran bi sarı olsun..boya gibi gözükmesin..daha sonra saçımın rengi çok güzel oldu diyelim diplerden çıkan koyu rengi nasıl halledecem..planım şu üstüste iki üç defa kolestonla açim ardından bi kez oryal yapim turunculuklar gitsin diye ve biraz daha açılsın diye küllü platine boyayim ardındanda güzel bi sariya boyayim örn küllü açık sarı yada küllü açık kumral..daha doğal durması için balyaj yada gölge yapmam gerekirmi yada ben hiç uğraşmiyim gidim saçımı erkek trası kısacık kestirim sonrada saç açıcı spreylerle filan mı açim..ha ne dersinizz

Merhabalar;

Öncelikle şunu söylemeliyim ki saçların gerçekten harika bir dönemde. Daha gençsin ve hint kınası kullanmışsın :KK43: Saçın şu an hangi uzunlukta bilmiyorum ama sana şöyle tarif edeyim. Eğer evde açacaksan en kısa saça bile 2 kutu açıcı gerekiyor çünkü açıcılar boya gibi değil çok koyu oluyor. Eğer omuzlarındaysa en az 6 kutu boya alman gerekiyor her tarafı açabilmen için ki fiyat en az 60 tl yi buluyor.

Diyelim ki kuaförde açtırmaya karar verdin. (Aslında en iyisi) Bu seferde 100 tl en az.

Ama ben sana bir şey önereyim. İstersen kuaföre git bir sor fiyatını(Evde yapamazsın çünkü.) Hint kınanı açtırmaktansa var olan saçının üstüne karamel balyajlar attır. Böylelikle hem kızıllığın verdiği sertlikten kurtulursun hem de o güzelim saçlarından olursun. Açıcı ile saçını açtırmaya karar verirsen emin ol her gün bir el dolusu dökülen saçlarını görmeye hazırlan :KK66:

Benim dediğimi bir sor kuaföre ister esmer ister buğday ister beyaz tenli ol. Dediğim renk bütün tenlere gidiyor. Yardımcı olmamı istediğin bir şey varsa sorabilirsin :)

kızlar ben kuzey güneydeki bade işçilin saç rengini merak ediyorum nedir acaba bilenler varmı:KK3:

Merhabalar;

Kuzey güneyi izlemedim hiç ama senin sorun üzerine 69. bölüm fragmanına baktım. Burdaki saç rengi 8/1 in üzerine uçlarına dogru sarı atılmış balyajlar var.

Ama Bade işcil diye google a yazdığımdaki en çok ön plana çıkan saç rengi ise 11/1 in üzerine platin balyajlar var.

Hangisini isteğini bilmediğim için ikisini de yazdım. Ama sakın evde deneme. Çünkü küllü tonlar(9/1, 8/1, 11/1 gibi) doğru bir şekilde boyanmadığında sarılık değil kızıllık katar ve bazen de yeşilimsi renk verir. Küllü renkleri evde denemen için Şu an saçın ne renk ? Kimyasal bir İşlem gördü mü? Hiç boyanmamış mı ? Bilmem gerekir.

Ama gerçekten istiyorsan kuaföre git :KK66:

ahh
Merhabalar;

Öncelikle şunu söylemeliyim ki saçların gerçekten harika bir dönemde. Daha gençsin ve hint kınası kullanmışsın :KK43: Saçın şu an hangi uzunlukta bilmiyorum ama sana şöyle tarif edeyim. Eğer evde açacaksan en kısa saça bile 2 kutu açıcı gerekiyor çünkü açıcılar boya gibi değil çok koyu oluyor. Eğer omuzlarındaysa en az 6 kutu boya alman gerekiyor her tarafı açabilmen için ki fiyat en az 60 tl yi buluyor.

Diyelim ki kuaförde açtırmaya karar verdin. (Aslında en iyisi) Bu seferde 100 tl en az.

Ama ben sana bir şey önereyim. İstersen kuaföre git bir sor fiyatını(Evde yapamazsın çünkü.) Hint kınanı açtırmaktansa var olan saçının üstüne karamel balyajlar attır. Böylelikle hem kızıllığın verdiği sertlikten kurtulursun hem de o güzelim saçlarından olursun. Açıcı ile saçını açtırmaya karar verirsen emin ol her gün bir el dolusu dökülen saçlarını görmeye hazırlan :KK66:

Benim dediğimi bir sor kuaföre ister esmer ister buğday ister beyaz tenli ol. Dediğim renk bütün tenlere gidiyor. Yardımcı olmamı istediğin bir şey varsa sorabilirsin :)
ah çok teşekkür ederim öncelikle..günlerdir cevap bekliyodum :) dediğinizi arastırıcam ama karamel balyaj beni tatmin edermi bilmiyorum..sarışın görünce gözlerimi alamıyorum sarı saçlara sahip olmak istiyorum..ama boya işinede girişmek istemiyorum bu yasta..keşke oksijenli su papatya suyu filan açsa saçımı..:KK43:

ahh
ah çok teşekkür ederim öncelikle..günlerdir cevap bekliyodum :) dediğinizi arastırıcam ama karamel balyaj beni tatmin edermi bilmiyorum..sarışın görünce gözlerimi alamıyorum sarı saçlara sahip olmak istiyorum..ama boya işinede girişmek istemiyorum bu yasta..keşke oksijenli su papatya suyu filan açsa saçımı..:KK43:

merhaba;

Papatya suyu sadece hiç boya ile boyanmamış yani doğal rengi açmaktadır. Oksijenli su ile ilgili hiçbir fikrim yok çünkü profeyonel hiçbir kuaför oksijenli su ile saçı açmaz. Çünkü saçlar sağlıksız şekilde açılır ve tararken kopar ve saçlar keçe gibi olur. Bunlara maruz kalmak istiyorsan deneyebilirsin :)

Ben şu an 24 yaşındayım ve saçım düz sarı emin ol görenler 35 gibi duruyorsun diyorlar. Gencecik yaşında sende 10 daha büyük durmak istiyorsan git açtır :) Ben en kısa zamanda sarılarımı kapatacağım. Emin ol sarı, saçı yıpratmaktan başka bir şey yapmıyor. He bi de bolca bakım ister haftada 2 kez maske, şampuandan sonra krem, saçların hafif nemliyken de uçlarına serum. Ben bunlarla her saç yıkamamda uğraşırım ve sarının beni 10 yaş büyük göstermesine aldırmam diyosan durma koş kuaföre :) Ama ne olursa olsun profesyonel bi kuaör bul yalvarırım saçların bu yaşta gitmesin elinden :KK43: profesyonel olup olmadığına nasıl anlayacağım diyorsan loreal MAJİREL ya da koleston perfect saç boyalarından en az birini kullanıyorsa bil ki işini biliyordur.

Ama dediğim gibi saçını FAZLA yıpratmadan ve doğallıktan yanaysan karamel balyajdan vazgeçme :)

Selamlar daha öncede bir konu açmıştı sağolsun bi kaç arkadaş cevap vermişti bana ama ben hala çok kararsızım internette dolanırken bulduğum saç rengini soracaktım size öncelikle açtığım konunun linki. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/608716-sizce-nasil-olur-resimli.html benim bulduğum renk ise $bal-rengi-sac-1.jpg sağdaki kızın saç rengi nedir acaba kuaföre resmi göstereceğim fakat ayrıca bişey demem gereklimi ve acaba bu renk bana gidermi

Son düzenleme:
Selamlar daha öncede bir konu açmıştı sağolsun bi kaç arkadaş cevap vermişti bana ama ben hala çok kararsızım internette dolanırken bulduğum saç rengini soracaktım size öncelikle açtığım konunun linki. http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/608716-sizce-nasil-olur-resimli.html benim bulduğum renk iseEki Görüntüle 682091 sağdaki kızın saç rengi nedir acaba kuaföre resmi göstereceğim fakat ayrıca bişey demem gereklimi

Merhabalar istediğiniz saç rengi Loreal majirel 8.3 ün üstüne ince atılmış gölgeler bulunmaktadır. Yalnız gördüğüm kadarıyla saç renginiz 8.3 ten daha koyu renk. Saçınızın açılması gerek. Açıldıktan sonra 8.3 boya ile %9(30 volume)luk oksidan ile boyanmıştır.

Saçınızı daha önceden yani en son dibinize ne renk uygulattığınızı söylerseniz daha ayrıntılı bir şekilde cevaplarım :)

öncelikle çok ama çok teşekkür ederim cevap için .Diplerim kendi saç rengim sanırım koyu kahve gibi 3 ay önce karamel balyaj attırmıştım flaslı çektiğim resimlerde sarı gibi parlıyorlar baya renk farkı var aslında saçlarımda

öncelikle çok ama çok teşekkür ederim cevap için .Diplerim kendi saç rengim sanırım koyu kahve gibi 3 ay önce karamel balyaj attırmıştım flaslı çektiğim resimlerde sarı gibi parlıyorlar baya renk farkı var aslında saçlarımda

Benim tavsiyem o resimdekini saçınıza uygulatmamanız. Doğallıktan çok uzak ve yaz geliyor saçlarınız boyandığından daha da açılıp yıpranır. Bakın ne güzel yaz geliyor, madem karamel balyajlarınız var kuaföre gidip doğal sarı gölgeler attırmanız biraz da kat attırırsanız emin olun bu resimdenkinden daha şık ve orijinal duracaksınız :)

Rica ederim dilediginiz kadar sorabilirsiniz :)

Hatta daha açıklayıcı olsun gün ışığındaki iğrenç saçlarım böyle $2013-04-10 23.43.28.jpg bpyatmak istememdeki neden işte bu farktan biraz kurtulmak ama koyu renkte istemiyorum

Son düzenleme:
selam konu başlığını görünce hemen atladım.
benimde bir sorum olacaktı.
bugün röfle yaptırdım normalde saçlarım küllü sarı tenim beyaz gözler mavi
fakat çok sarı sevmiyorum kuaförümle anlaşamadık renk platin oldu fakat çok sık, röfle değil boya gibi oldu yada ben gölge istediğim için bana öyle geliyor ama alışmam mümkün değil :KK43: bebek saçı gibi oldu ki çocukluğumda böyleydi. neyse asıl sorum ters röfle denesem mi?yani aralara küllü sarı attırsam saçlar çok yanar mı yada ne tavsiye edersiniz ??

X