Merhabalar;
Öncelikle şunu söylemeliyim ki saçların gerçekten harika bir dönemde. Daha gençsin ve hint kınası kullanmışsın
Saçın şu an hangi uzunlukta bilmiyorum ama sana şöyle tarif edeyim. Eğer evde açacaksan en kısa saça bile 2 kutu açıcı gerekiyor çünkü açıcılar boya gibi değil çok koyu oluyor. Eğer omuzlarındaysa en az 6 kutu boya alman gerekiyor her tarafı açabilmen için ki fiyat en az 60 tl yi buluyor.
Diyelim ki kuaförde açtırmaya karar verdin. (Aslında en iyisi) Bu seferde 100 tl en az.
Ama ben sana bir şey önereyim. İstersen kuaföre git bir sor fiyatını(Evde yapamazsın çünkü.) Hint kınanı açtırmaktansa var olan saçının üstüne karamel balyajlar attır. Böylelikle hem kızıllığın verdiği sertlikten kurtulursun hem de o güzelim saçlarından olursun. Açıcı ile saçını açtırmaya karar verirsen emin ol her gün bir el dolusu dökülen saçlarını görmeye hazırlan
Benim dediğimi bir sor kuaföre ister esmer ister buğday ister beyaz tenli ol. Dediğim renk bütün tenlere gidiyor. Yardımcı olmamı istediğin bir şey varsa sorabilirsin :)