Hatta daha açıklayıcı olsun gün ışığındaki iğrenç saçlarım böyle Eki Görüntüle 682112
selam konu başlığını görünce hemen atladım.
benimde bir sorum olacaktı.
bugün röfle yaptırdım normalde saçlarım küllü sarı tenim beyaz gözler mavi
fakat çok sarı sevmiyorum kuaförümle anlaşamadık renk platin oldu fakat çok sık, röfle değil boya gibi oldu yada ben gölge istediğim için bana öyle geliyor ama alışmam mümkün değilbebek saçı gibi oldu ki çocukluğumda böyleydi. neyse asıl sorum ters röfle denesem mi?yani aralara küllü sarı attırsam saçlar çok yanar mı yada ne tavsiye edersiniz ??
Kızıl değilde doreli bir renk biraz dengelemezmi acaba kızılı pek sevmiyorum
Gölgeli saç modelleri, gölgeli saç modelleri, gölgeli saç örnekleri, gölgeli saç renkleri, gölgeli saçlar, gölgeli sarı saç modelleri,
ben ikince resim gibi istiyordum fakat 3. resim gibi oldu
Süpersin mükemmelsinnnn çok teşekkür ederim Allah ne muradın varsa versin :)
çok açık oldu şuanda saçım koyulaşmasını istiyorum ama kahve yada siyah tonlarında değil
kızlarr merhaba bu fotoğrafta Miranda Kerr in saç rengi tam olarak ne acaba bana yardımcı olur musunuz bayıldım rengine
http://www.orguhobi.com/wp-content/uploads/2012/10/bal-köpüğü-saç-modeli-1.jpg
merhabalar;
Koleston perfect 7/77 dir. Uçlarına da karamel balyaj atılmış, yalnız saç tonunuz ne renk daha önceden açıldı mı yoksa 7 den daha koyu bir renk mi bilmiyorum, eğer bu ton diye alıp boyarsanız alt zemininin ne renk olduğunu bilmediğim için farklı olabilir.
selam konu başlığını görünce hemen atladım.
benimde bir sorum olacaktı.
bugün röfle yaptırdım normalde saçlarım küllü sarı tenim beyaz gözler mavi
fakat çok sarı sevmiyorum kuaförümle anlaşamadık renk platin oldu fakat çok sık, röfle değil boya gibi oldu yada ben gölge istediğim için bana öyle geliyor ama alışmam mümkün değilbebek saçı gibi oldu ki çocukluğumda böyleydi. neyse asıl sorum ters röfle denesem mi?yani aralara küllü sarı attırsam saçlar çok yanar mı yada ne tavsiye edersiniz ??
6 ay önce kendi saç rengimin üstüne röfle yaptırdım yani ilk kez 6 ay önce boya kullandım, iki ay önce de kolaston terracota 6/74 boyadım ama röfleli kısımlardaki boya şu an aktı
7/77, 6/74 e göre koyu ve kızıllığı yoğun olan bir renktir. Saçınıza direkt 7/77 ile boyarsanız SADECE röfleli olan kısımlar tutar, o saçı elde edebilmeniz için saçınızı açmanız gerekmektedir.
çok teşekkür ederim :) açıkçası açtırmaktan biraz korkuyorum yanar diye o yüzden biraz kararsızım peki bal köpüğü boyasam nasıl olur
arkadaşlar saçlarıma siyahtan dönmek için açısı uygulanmıştı. bu saçları uzattım ve daha sonra önlerden bikaç tutan uçlara oryal attırdım. üzerine bir çok boya kullandım. kahve den tutun turuncuya.. ancak hala boya akıyor ve oryaller sarı renk. ben palette buğulu gece kodu: 4.36 ya boyamak istiyorum. ancak büyük korkum bu koyu renge boyadıktan sonra aradan oryalın ortaya cıkması ?? ne yapabilirim ? yardımcı olur musunuz ? diplerde kendi saçım uzadı 5 cm kadar...