Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

Hatta daha açıklayıcı olsun gün ışığındaki iğrenç saçlarım böyle Eki Görüntüle 682112

Son resminizdeki saçınızda çok renk geçişleriniz var bence Koleston perfect 7.43 ile saçlarınızı boyamanız. %9(30 volume)luk oksidan ile böylelikle balyaj attırmanıza gerek kalmadan en çok bir aya çok hoş karamel yansımalı gölgeleriniz oluşacaktır :)

Merhabalar;

kafanızdaki sorulardan çok aslında ne renk istiyorsunuz resim ya da link ile yollarsanız daha doğru bir cevap verebilirim :)

2. Resim istemeyin lütfen çok kulanissiz ve sizi sert gösterir. 2. Resim. 7.1 in üstüne küllü gölgelendirme yapilmis. 3. Resimdeki kadar açiksa sakin küllü renk vurmayin saciniz ya yeşerir ya grimsi renk alir. illa açik bir ton mu istiyorsunuz ?

çok açık oldu şuanda saçım koyulaşmasını istiyorum ama kahve yada siyah tonlarında değil

Bi tonsa loreal majinel 8.3 2 tonsa loreal 7.3 al derim bence 7.3 al çünkü saç rengin cok acik. Bununla boyarsan aktikça güzel renk elde edersin. Hangi boyayi alirsan al %9(30 volume)luk oksidan ile karistirman gerek.

Yok ben sirayla gidip nasil koyulasiyo dersén önce8.3 ile dene
Kusura bakma geç yaziyorum çünkü su an telden cevaplamaktayim

kızlarr merhaba bu fotoğrafta Miranda Kerr in saç rengi tam olarak ne acaba bana yardımcı olur musunuz bayıldım rengine

http://www.orguhobi.com/wp-content/uploads/2012/10/bal-köpüğü-saç-modeli-1.jpg

merhabalar;

Koleston perfect 7/77 dir. Uçlarına da karamel balyaj atılmış, yalnız saç tonunuz ne renk daha önceden açıldı mı yoksa 7 den daha koyu bir renk mi bilmiyorum, eğer bu ton diye alıp boyarsanız alt zemininin ne renk olduğunu bilmediğim için farklı olabilir.

6 ay önce kendi saç rengimin üstüne röfle yaptırdım yani ilk kez 6 ay önce boya kullandım, iki ay önce de kolaston terracota 6/74 boyadım ama röfleli kısımlardaki boya şu an aktı

Platin saç üzerine küllü tonlar riskli,mavi-yeşil yansımalar görülebilir.
Küllü olmayan 7 tonlarında ters röfle denenebilir ya da öncesinde bakır pigment yüklemesi yapılmalı ki küllü tonlar platin zeminde mavi yansıma bırakmasın.

6 ay önce kendi saç rengimin üstüne röfle yaptırdım yani ilk kez 6 ay önce boya kullandım, iki ay önce de kolaston terracota 6/74 boyadım ama röfleli kısımlardaki boya şu an aktı

7/77, 6/74 e göre koyu ve kızıllığı yoğun olan bir renktir. Saçınıza direkt 7/77 ile boyarsanız SADECE röfleli olan kısımlar tutar, o saçı elde edebilmeniz için saçınızı açmanız gerekmektedir.

çok teşekkür ederim :) açıkçası açtırmaktan biraz korkuyorum yanar diye o yüzden biraz kararsızım peki bal köpüğü boyasam nasıl olur

çok teşekkür ederim :) açıkçası açtırmaktan biraz korkuyorum yanar diye o yüzden biraz kararsızım peki bal köpüğü boyasam nasıl olur

Bal köpüğü 8 numara ile başlar ben 7 ye bile tutmaz dedim farkındaysanız :) Açtırmadan tek renk elde etmek istiyorsanız 6 ve daha koyu renklerle boyamalısınız. Tabiki 6 ve daha koyu renkler saçınızı koyulaştıracaktır.

arkadaşlar saçlarıma siyahtan dönmek için açısı uygulanmıştı. bu saçları uzattım ve daha sonra önlerden bikaç tutan uçlara oryal attırdım. üzerine bir çok boya kullandım. kahve den tutun turuncuya.. ancak hala boya akıyor ve oryaller sarı renk. ben palette buğulu gece kodu: 4.36 ya boyamak istiyorum. ancak büyük korkum bu koyu renge boyadıktan sonra aradan oryalın ortaya cıkması ?? ne yapabilirim ? yardımcı olur musunuz ? diplerde kendi saçım uzadı 5 cm kadar...

Ne yaparsanız yapın tekrar açılacaktır. Çünkü saçı daha önceden SADECE oryal ile açtırmışsınız. Bu saçınızdaki pigmentlerin kabolmasına yol açar. Saçınızın pigmentasyon işlemine ihtiyacı var. Bence daha fazla ziyan etmeden saçınızı, Profesyonel bir kuaföre gidip oryaller sürekli açılıyor pigmentasyon işlemi yapıp saçımı boyar mısınız deyin.

kızlar ben nevacolorun krem boyasını aldım bırı cok acık kumral 9. digerıde küllü açık altın sarısı 9.13 bunları karıstırmayı dusunuyorum sızce nasıl olur nevanın boyasını ılk kez kullanıcam ıyı mı sızce deneyenler varsa yardımcı olabılır mısınız lutfeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…