Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

iyi günler, ben ilk defa kendim saç boyayacağım, hatta saçlarımı ilk defa boyayacağım desem yeridir. karamel tonu istiyorum hafif bakıra dönükde olabilir. benim sorum şu kaşlarım bayağı koyu renk aynı tuba büyüküstününki gibi koyu sık ve kalın, saçlarım kaşıma göre biraz daha açık bi kahve tonunda orta kahveyle koyu kahve arası bişeydir. tenimde beyaz. karamel rengi bana nasıl olur ve bu saçlarımda nasıl elde edebilirim?

Merhaba sacımın alt zemını acık kumral tonlarında ,sıyahdan kademelı olarak 1 yılı askındır kızıllıgı kırarak 8.1 tonlarında boyadım hos bıara gıttım 8.3 boyadım gene kızıllastı gene 8.1 boyadım son 2 boyamadır 8.1 be 9.0 boyuyorum suan anlıcan acık bal rengı gıbı saclarım.uclardakı sıyahdan kalma kızıllık gıtsın dıye kestırdım suan kut cenemde saclarım.

Özetle beyaz tenlı ve yeşil gozluyum bunun uzerıne sacımın da kısa oldugunu dusunursek ne renk boyamalıyım acık ton olsun ama soluk da kalmasın ıstıyorum.bence suan az yesıllık var 8.1 den kalma ama altın sarı yada karamel kullu sarı tonları karıstırsam nasıl olur:KK43:((
yardımcı olursa cok sevınırım:)))

Merhaba sacımın alt zemını acık kumral tonlarında ,sıyahdan kademelı olarak 1 yılı askındır kızıllıgı kırarak 8.1 tonlarında boyadım hos bıara gıttım 8.3 boyadım gene kızıllastı gene 8.1 boyadım son 2 boyamadır 8.1 be 9.0 boyuyorum suan anlıcan acık bal rengı gıbı saclarım.uclardakı sıyahdan kalma kızıllık gıtsın dıye kestırdım suan kut cenemde saclarım.

Özetle beyaz tenlı ve yeşil gozluyum bunun uzerıne sacımın da kısa oldugunu dusunursek ne renk boyamalıyım acık ton olsun ama soluk da kalmasın ıstıyorum.bence suan az yesıllık var 8.1 den kalma ama altın sarı yada karamel kullu sarı tonları karıstırsam nasıl olur:KK43:((
yardımcı olursa cok sevınırım:))) $2012_sac_sekilleri_1.jpg $484380_10151792224094622_752905622_n.jpg

aslında tam da bu renklerı ıstıyorum bu anlattıklarım uzerıne:)))))

mrb arkadaşlar saçlarım boyamadan dolayı 2 renk olmuştu dipler 7 tonlarında uçlar ise 6 tonlarında kahve gibiydi sonra kuaföre gittim saçımdaki renk farklılıkarını düzeltin dedim saçımı 5.0 a boyadı ilk yıkamada kapandı gibi geldi ama sonra farklılıklar yine ortaya çıktı 1.5 ay sonra 5.1 e açık olan yerleri boyattım renk farklılıkları daha azaldı ben şimdi size şunu sormak istiyorum saçımı kendim boyamak istiyorum 6.1 koyu küllü kumrala boyarsam bu kızıllıklar kapanır mı ve yine renk farklılığına maruz kalmamak için ne yapmalıyım yardımcı olursanız memnun olurum arkadaşlar

$esraerol-280113.avi-snapshot-02.18-[2013.01.28-23.jpg

İyi akşamlar. Ekte eklediğim Esra Erolun şimdiki saç rengi nedir acaba? Bir çok renk denedim ama tutturamadım. Şimdi saç rengin garnier çikolata kahve.

Merhaba arkadaşlar benim saçlarım siyahtı siyahtı diyorum çünkü perşembe günü Palettenin yoğun renk açıcısıyla rengini açmaya kalktım ama açamadım. saçlarımın dipleri yaklaşık 2 cm kadar açılmıştı açıcıyı önce uçlara sürdüm 30 dk beklettim ardından diplere sürüp 15 dkda öyle beklettim. sonuç olarak saçlarımın uçların hiç bir değişiklik olmadı diplerinde hürremin saçlarından daha cırtlak bi turuncu oldu. saçımı öyle görünce az kalsın sinir krizi geçirecektim. o derece sinir oldum. açmanın rengine sinir olduğum yetmiyomuş gibi bide saçlarım keçe gibi oldu ödüm koptu bişey olacak saçlarıma diye. ertesi gün yani cuma günüde geçirdim kafama bi şapka doğru gratise koştum. ordan garnier 110 saç boyasını, saç maskesini ve down under marka şaç kremini aldığım gibi eve geldim. herşeyi göze alarak saçlarımı tekrar boyadım. 1 saat uçlarda beklettim 15 dkda diplerde beklettim saç maskesini yaptım. şimdi saçlarımın uçları koyu karamel gibi dipleride altın sarısı oldu. maske sayesinde saçlarımın yumuşaklığı geri geldi ama hala saçlarım çok sinir. lütfen yardım edin saçlarımı bal köpüğünden biraz daha açık küllü bi renk isityorum nasıl yapabilirm?

saçlarımı yazın açtırıp kumral bakıra boyattım daha sonra market boyalarında bakır tonuna ama o da ne saçlarım kızıl tuttu bildiğin akıncada koyu bakır daha sonra kuaföre gittim koyu küllü kumrala boyandı saçlarım ama ben açık sarı bir saç istiyorum düz boya gibi sık röfle istiyorum ama diplerden kendi saçlarım çıkıp onlarla devam etmek istiyorum röfleye dip röfle yaptırmadan ya da açık kumrala fln boyatıp üstüne platin röflemi önenirsiniz saçlarım rengarenk olsun istemiyorum lüften yardım edinn

$asas.jpg $20121212_211719.jpg $20121215_230559 (2).jpg $20121213_015534 (2).jpg Eki Görüntüle 667175

Saçınızı açarken sakin olun dikkatli olun bakın acılıyor mu diye kontrol edin sürekli ben 4 kere açtım saçlarımı yıpranma oldu mu evet oldu ama hepsini aynı gün yapmadm . bir kaç gün arayla .. ve sürekli saçlarımı ada çayı ile kompres yaptım yumurta maskesi yaptım saçların proteine ihtiyacı var boyadan sonra.. ve en son istedigim rengi elde ettim en sondaki son hali. diplerini boyamadan uçlarını aç 2 3 kere ama eger cok keçeleşme varsa hiç bulaşma.

Açılmış saça hangi boyayı uygularsam bu harika kumral tonu elde ederim?
cevaplarsanız sevinirim.
$2859689476158a5015cc3c70b9b7843f.jpg

$100_9069.jpg kıslar nolur bir el atın benim durumuma ,ne yapacağımı şaşırdım,saçlarım siyaha boyalıydı orijinal saç rengimde siyaha yakın koyulukta zaten,siyah renkten sıkılınca rengini değiştirmeye karar verdim evde oryalle açtık arkadaşımla,diplere oryali sürmedik, neticede ne oldu rengarenk bi saç çıktı ortaya kızıllar turuncular açılmayan siyah kalan yerler,üzerine boyadık bakır kumral tonlarına tabi boya renk farklılıklarını kapatmadı,bende her banyodan önce siyah kalan tutamları açıyorum oryalle ,yakında saçlarımda siyah tutamlar çok az kalacak,fakat neticede kimi yer açık kızıl kimi yer koyu kızıl diplerden bir cm kadarı siyah doğal saçım ,yine diplerden 5 cm kadar bakır kumral,anlıycağınız renga renkbi halde kafam,ben duz bir renk elde etmek istiyorum,6 tonların bir kahve ile sizce saçlarımdaki renk farklılığı kapanırmı bir kere boyasam çikolata kahveye bir hafta geçtikten sonra açık kalan yerleri aynı boyaya yada aynı boyanın bir ton koyusuna boyasam renk farklılıkları kapanır mı ?saçlarımın fotosunuda paylaştım .

arkadaşlar merhaba.. lütfen banada bi yardımcı olun.. saçlarımda kızıl ve siyah boya vardı.bi sene önce önce kızıla birkaç ay sonrada ne mantıkla yaptığımı bilmiyorum saçmalık siyaha boyadım direk üstüne..sonra hiçbişey yapmadm.en son açtırdım siyahlar açıldı çoğunlukla, bakıra boyatmıştım..yıkadıkça aktı tabi ve uçlarda kızılllar çıktı alttan tam açılmamış..şimdi saçlarımın bazı yerleri daha koyu uçlar kızıl yer yer,ortalar sarıya dönük sanki güneşte falan,tepe ise daha koyu gibi.. kızlar ben napıyım şimdi tekrar açıp bakıra mı boyasam?yoksa sadece uçları açsam bakıra boyasam olur mu?lütfen bi fikir verin :13: evde açsam boyasam çok mu kötü olur? her yer eşit olmasada şu renk farklılıklarından kurtulmak istiyorum.. beyaz tenliyim kızlar koyu renk yapmak istemiyorum, bakır tonları istiyorum hatta tarçın bakır..napsam ki ben ya bana yardım edin :KK31:

Son düzenleme:
saçlarım için bir sürü para harcadım ya offf off bir kere boyayacaksın bır daha hep öyle olsa keşke :KK66:
o değilde saçlarım artık beyazlamayada başladı çok kötü çok mu yaşlandım ya off daha 33
ama yenı bır urun keşfettim denıyorum şimdi eğer dedikleri gibiyse hem ucuz hem kendım boyuyorum saç boyama şampuanı zaten :KK70:
şuanlık ıyı gözukuyor önemlı olan ne kadar gideceği zaten
bana başka bir fikir sunacak var mı ya

merhaba arkadaslar ben saclarımı palettenın 7-554 altın karamelıne boyadım uclarında boya vardı cok acılmadı fakat ust kısımları cok fazla acıldı tekrardan boyamıayı dusunuyorum bunun ustune ne renk boyarsam gzel olur palettenın sıcak cıkolata karamelını dusundum ama karar vermedım yardımcı olursanız sevınırım

kızlar selam başka yerede yazdım ama cevap veren olmadı mavi siyaha boyalı saçlarımı 1 ayda 2 kez açtırdım dip boyası olarak buzlu kahve yaptırdım o hoş bi renk oldu altlarsa sarı kalsın istedim tabi dip boyası bitip komple yıkadıklarında dipler buzlu kahve altlar çok açık turuncu ve sarı karışık bi renk oldu üstüne cila geçtiler turuncular yok denecek kadar az dı tabi ben saçımı yıkadığımda o turuncuların hepsi geri çıktı feci moralim bozuk napıcağımı bilmiyorum şimdi tekrar koyulaştırmakta istemiyorum küllü sarıya boyasam dipler hariç o turunculuk gidermi bi yardım edin nolur dışarı çıkamıyorum böyle üstelik cumartesi günü önemli bi görüşmem var saçımın kızmi yerleri platin özellikle önlerde açık turuncular var acil düzeltmem lazım bide bu açtırma işleminde feci yandı kopuklar var hem önlerde hem aralarda derdim neydiki sanki ama yaptırdım bikere geri koyu renkte istemiyorum 1 ayda nerdeyse 600 tl para ödedim :KK43:((

selam kızlar...çıtçıtlarımın rengini açmak istiyorum...3-4 ton daha açmam gerek boyamak için...9luk oksidan yeterli olur mu?yoksa illa oryalle mi açmalıyım?

kızlar selam başka yerede yazdım ama cevap veren olmadı mavi siyaha boyalı saçlarımı 1 ayda 2 kez açtırdım dip boyası olarak buzlu kahve yaptırdım o hoş bi renk oldu altlarsa sarı kalsın istedim tabi dip boyası bitip komple yıkadıklarında dipler buzlu kahve altlar çok açık turuncu ve sarı karışık bi renk oldu üstüne cila geçtiler turuncular yok denecek kadar az dı tabi ben saçımı yıkadığımda o turuncuların hepsi geri çıktı feci moralim bozuk napıcağımı bilmiyorum şimdi tekrar koyulaştırmakta istemiyorum küllü sarıya boyasam dipler hariç o turunculuk gidermi bi yardım edin nolur dışarı çıkamıyorum böyle üstelik cumartesi günü önemli bi görüşmem var saçımın kızmi yerleri platin özellikle önlerde açık turuncular var acil düzeltmem lazım bide bu açtırma işleminde feci yandı kopuklar var hem önlerde hem aralarda derdim neydiki sanki ama yaptırdım bikere geri koyu renkte istemiyorum 1 ayda nerdeyse 600 tl para ödedim :KK43:((

palette 9.0 numaralı rengiyle kapatabilirsin

X