cnm sabah saçımı yıkadım ama ewde 4 tane aspirin wardı onu yarım şişede erittim önce snr ılık su kattım önce şampuanla yıkadım snr beyaz sabunla yıkadım en sonda o suyla yıkadım duruladım ama bnde pek bi değişiklik olmadı yaaa
hadi yaa :26: ben tekrar yaptım yine yeşil su çıktı ama ben 3-4 kutu eritiyorum suyun içinde ve baya bekletiyorum kafamı o suya sürmüyorum direk kovanın içine kafamı sokuyorum ovuşturuyorum baya akıttım bide elma sirkeside sürdüm bugün şampuanladım öle bekledim yarım saat yine akıttım baya acaba az aspirin diyemi olmadı :26::26:
erosbos her banyoda saçımı aspirinliyorum gerçekten azaldı yeşillerim:) sen ne alemdesin akıttınmı iice şimdi ne renge boyucaksın bn ewde boyamayı düşünüyorum ama nasıl ne renge boyucam bilmiyorum
Eki Görüntüle 648860 bu resim doğal halim son boyamalar vs derken şu an saçım turuncumsu bir renk ve ben saçımı küllü kumral boyamak istiyorum hatta Dakota Rose ( http://img03.blogcu.com/v2/images/orj/f/o/s/fosforluojem/fosforluojem_133882535271.jpg ) gibi küllü açık kumral gerekirse kaşlarımıda boyarım ama yakışır mı bilemedim sizce çok mu kötü durur? lütfen bir yorum atın sevabına.
arkadaşlar benim saçımda siyah boya var şuan açtırıp bakır rengi uygularsam şu rengi yakalayabilir miyim sizce?
Eki Görüntüle 653171 Eki Görüntüle 653172
cevap verirseniz minnettar kalıcam teşekkürler..
kızlar resimleri büyütüp bakın yoksa belli olmuyo çok
Eki Görüntüle 653883
Eki Görüntüle 653884
Eki Görüntüle 653885
Eki Görüntüle 653886
Eki Görüntüle 653887
kızlar nasıl elde edilir nedir bu renk aylardır bunu araştırıyorum çıldırıcamm(
saçı istediği gibi olmayan kadın mutsuz kadındır bi el atın nolurryardım
cnm zemn rengin ne renk şuan?birde benim saçlarımın renine yakın bu renk..zemn rengine neyse söyle ona göre düşünürüz
canım zeminim bu,ama hafif koyusu daha küllü daha yeşilimsi gibi
Eki Görüntüle 654586
ayy çok teşekkürler ayrıca=)
rica ederm cnm ne demekvalla benm saçlarm koyu kumraldı..ben açıcı ile açtım önce sonra syoos açık kumral ile boyadım içine brazcıkta küllü sarı karıştırdım.sonuçtanda memnunum.bu hafta içi bi daha boyıcam aynı şekilde.renk otursun diye.umarım sende istediğin renge ulaşablirsin cnm.ama senn saçn ztn açık bi renk oldğu için daha kolay olur gibime geliyo .tabi turuncu yansımalar korkutuyo bizi onun içnde forumda bi sürü güzel bilgiler var
Arkadaşlar saçım altın karamel ama ben biraz koyulaştırmak istiyorum.palette 6.65'e boyasam nasıl bir sonuç elde ederim.çok koyu olsun istemiyorum güzel bir kahve tonu elde etmek istiyorum. Daha önce deneyen varmı
saçımın suanki rengiEki Görüntüle 604248 [/ATTACH]
istediğim renkEki Görüntüle 604249