Eki Görüntüle 668970 kıslar nolur bir el atın benim durumuma ,ne yapacağımı şaşırdım,saçlarım siyaha boyalıydı orijinal saç rengimde siyaha yakın koyulukta zaten,siyah renkten sıkılınca rengini değiştirmeye karar verdim evde oryalle açtık arkadaşımla,diplere oryali sürmedik, neticede ne oldu rengarenk bi saç çıktı ortaya kızıllar turuncular açılmayan siyah kalan yerler,üzerine boyadık bakır kumral tonlarına tabi boya renk farklılıklarını kapatmadı,bende her banyodan önce siyah kalan tutamları açıyorum oryalle ,yakında saçlarımda siyah tutamlar çok az kalacak,fakat neticede kimi yer açık kızıl kimi yer koyu kızıl diplerden bir cm kadarı siyah doğal saçım ,yine diplerden 5 cm kadar bakır kumral,anlıycağınız renga renkbi halde kafam,ben duz bir renk elde etmek istiyorum,6 tonların bir kahve ile sizce saçlarımdaki renk farklılığı kapanırmı bir kere boyasam çikolata kahveye bir hafta geçtikten sonra açık kalan yerleri aynı boyaya yada aynı boyanın bir ton koyusuna boyasam renk farklılıkları kapanır mı ?saçlarımın fotosunuda paylaştım .