Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

cnm sabah saçımı yıkadım ama ewde 4 tane aspirin wardı onu yarım şişede erittim önce snr ılık su kattım önce şampuanla yıkadım snr beyaz sabunla yıkadım en sonda o suyla yıkadım duruladım ama bnde pek bi değişiklik olmadı yaaa:KK43:

hadi yaa :26: ben tekrar yaptım yine yeşil su çıktı ama ben 3-4 kutu eritiyorum suyun içinde ve baya bekletiyorum kafamı o suya sürmüyorum direk kovanın içine kafamı sokuyorum ovuşturuyorum baya akıttım bide elma sirkeside sürdüm bugün şampuanladım öle bekledim yarım saat yine akıttım baya acaba az aspirin diyemi olmadı :26::26:

o
hadi yaa :26: ben tekrar yaptım yine yeşil su çıktı ama ben 3-4 kutu eritiyorum suyun içinde ve baya bekletiyorum kafamı o suya sürmüyorum direk kovanın içine kafamı sokuyorum ovuşturuyorum baya akıttım bide elma sirkeside sürdüm bugün şampuanladım öle bekledim yarım saat yine akıttım baya acaba az aspirin diyemi olmadı :26::26:

aspirin alınca gene denicem cnm yaaa sirkedemi akıtıyomuş onuda deniim bari:))

erosbos her banyoda saçımı aspirinliyorum gerçekten azaldı yeşillerim:) sen ne alemdesin akıttınmı iice şimdi ne renge boyucaksın bn ewde boyamayı düşünüyorum ama nasıl ne renge boyucam bilmiyorum

erosbos her banyoda saçımı aspirinliyorum gerçekten azaldı yeşillerim:) sen ne alemdesin akıttınmı iice şimdi ne renge boyucaksın bn ewde boyamayı düşünüyorum ama nasıl ne renge boyucam bilmiyorum

akıttım hiç yeşilim kalmadı :) bal rengi gibi oldu diyebilirm kuaföre gittim hiç boyamaya gerek yok çok yıpranmış saçların dedi argan yağı bakım spreyi falan aldım yumuşacık yaptı şuan normal takılıyorum sende yap cidden akıtıyo yeşili :KK34:

$121220123181.jpg bu resim doğal halim son boyamalar vs derken şu an saçım turuncumsu bir renk ve ben saçımı küllü kumral boyamak istiyorum hatta Dakota Rose ( http://img03.blogcu.com/v2/images/orj/f/o/s/fosforluojem/fosforluojem_133882535271.jpg ) gibi küllü açık kumral gerekirse kaşlarımıda boyarım ama yakışır mı bilemedim sizce çok mu kötü durur? lütfen bir yorum atın sevabına.

Merhaba, ben saçımı koyu küllü sarı yapmak istiyorum. Şu ana kadar çok renk değiştirdim. Koleston vanilya sarısı ile küllü kumralını karıştırıp dip boya yaptım, sonra syoss un 9-5 küllü sarısını yaptım. Bu renklerde bile az da olsa turunculuk var. Sorduğumda turunculuk yok diyorlar ama ben görüyorum dore yansımaları. Garnier ekstra açık hümüş sarı rengini gördüm 111 kodlu. Onu kullansam sizce işe yarar mı ?

arkadaşlar ne olur bana bir fikir verin. ben saçım bundan iki hafta önce saçlarım şarap kızılı idi ama uçları daha koyu dipleri daha açık. pek alışamadığım için kendim kahve boya alıp boyadım. sanırım benim istediğim biraz doğal birazda saçı gösteren bir renk. aşağıdaki renklerde birşeyler yapmak istiyorum. sizce evde nasıl yapabilir.jennifer lopezin sadece dip kısmı benim zaten saçım kısa.lütfen bir fikir verin $Rihanna Portraits 2006-11 (1).jpg $25570.jpg $naturalcolors.jpg

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 648860 bu resim doğal halim son boyamalar vs derken şu an saçım turuncumsu bir renk ve ben saçımı küllü kumral boyamak istiyorum hatta Dakota Rose ( http://img03.blogcu.com/v2/images/orj/f/o/s/fosforluojem/fosforluojem_133882535271.jpg ) gibi küllü açık kumral gerekirse kaşlarımıda boyarım ama yakışır mı bilemedim sizce çok mu kötü durur? lütfen bir yorum atın sevabına.

kaşlarını açtığın sürece kötü duracağını sanmıyorum

arkadaşlar benim saçımda siyah boya var şuan açtırıp bakır rengi uygularsam şu rengi yakalayabilir miyim sizce?
$8.jpg $13.jpg
cevap verirseniz minnettar kalıcam teşekkürler..

Saçlarımı kendim boyadım .. Koleston 8.0 ve 8.1 ile karışım yaptım. 30 volüm %9 luk oksidan uyguladım. Diplerden 5-6 cm kendi saçım çıkmıştı. Beyazlar var % 30-50 arası beyaz saçım var. Saçın geri kalanı kınalıydı.. Böyle bakır yansımalı kahve bir renk yapmıştım kınayla.. Diplerim kumral ve beyazları olan kendi saçım idi. Kendi saçımın doğal rengi çok güzel aslında.. Ama beyazları kapatmak için ve alttaki renkle uyumlu olsun ve bu arada beyazlarda arada kaynasın çok göze batmasın diye açık bir renk seçtim.. Zaten çok açmadı sapsarı ya da turuncu olmadı.. Saçın tamamı aynı renk gibi oldu dipler çok hafif açık kaldı boylara göre ama ton farkı yok.. Dalgalı saç olduğu için de göze batmıyor.. Bütünlük sağlandı.

önce uçların rengini açmak ve yumuşatmak için oksidan sürdüm.. Sonra dip boyaya geçtim.. önce mordansaj yaptım. Yani yarım ölçek oksidan ve 1 ölçek boya karıştırdım.. Yarım saat civarı bekledi.. Sonra 1'e 1 ölçek normal boya hazırladım.. Onu da önce uçlara sonra boylara ve en son diplere uyguladım ve 35-40 dakika bekledi. Sonra yıkadım.. Komple tek tona ulaşmış oldu..

Bu arada beyaz kapatma konusu zor.. Beyazlar tam kapanmadı.. Saçın rengi bir iki ton açıldığı için direk göze batmıyolar.. Arada kaynadılar... Bundan sonraki boyamada filan napıcamı bilmiyorum... Kuaförden yırttım sayılır bi süre için.. Bakalım ne kadar idare edicek bu saç... Beyaz kapatmak için ya da doğru rengi bulmak için gitmek zorunda kalabilirim. Tabi gitmek istemiyorum.. Netten boya teknikleri öğreniyorum..

kızlar resimleri büyütüp bakın yoksa belli olmuyo çok

Eki Görüntüle 653883

Eki Görüntüle 653884

Eki Görüntüle 653885

Eki Görüntüle 653886

Eki Görüntüle 653887

kızlar nasıl elde edilir nedir bu renk aylardır bunu araştırıyorum çıldırıcamm:KK43:(
saçı istediği gibi olmayan kadın mutsuz kadındır bi el atın nolurr :KK43: yardım :KK43:

cnm zemn rengin ne renk şuan?birde benim saçlarımın renine yakın bu renk..zemn rengine neyse söyle ona göre düşünürüz:KK34:

canım zeminim bu,ama hafif koyusu daha küllü daha yeşilimsi gibi

Eki Görüntüle 654586

ayy çok teşekkürler ayrıca=)

rica ederm cnm ne demek:KK34: valla benm saçlarm koyu kumraldı..ben açıcı ile açtım önce sonra syoos açık kumral ile boyadım içine brazcıkta küllü sarı karıştırdım.sonuçtanda memnunum.bu hafta içi bi daha boyıcam aynı şekilde.renk otursun diye.umarım sende istediğin renge ulaşablirsin cnm.ama senn saçn ztn açık bi renk oldğu için daha kolay olur gibime geliyo .tabi turuncu yansımalar korkutuyo bizi:KK1: onun içnde forumda bi sürü güzel bilgiler var:KK34:

rica ederm cnm ne demek:KK34: valla benm saçlarm koyu kumraldı..ben açıcı ile açtım önce sonra syoos açık kumral ile boyadım içine brazcıkta küllü sarı karıştırdım.sonuçtanda memnunum.bu hafta içi bi daha boyıcam aynı şekilde.renk otursun diye.umarım sende istediğin renge ulaşablirsin cnm.ama senn saçn ztn açık bi renk oldğu için daha kolay olur gibime geliyo .tabi turuncu yansımalar korkutuyo bizi:KK1: onun içnde forumda bi sürü güzel bilgiler var:KK34:

heh işte aralarda turunculuk kötü ama bu renkde tatlı bi sarı turuncuya göz kırpıyo hafif =)))
bunun üstüne 9.0 yada 9.3 böyle olurmu diye düşündüm ama bilemiyorumki tam,dene yanıl dene yanıl bıktım
tutsa bi kere süper olucak işte nolur tutsa... :KK43:
neyse araştırıyım ben dediklerinide göz önünde bulundurarak canım çok teşekkürler cidden

arkadaşlar neolur bir yardım. yarın bu kafamdaki saçlarda kurtulmak istiyorum.
bir ay önce bir hışımla kuaföre gidip saçlarımı sarap kızılı yaptım.( resmi ekleyeceğim :)içime pek sinmedi. bir de bazıları çok yakıştırmadı çok seksi olmuş :) ben de markette kahve rengi boya alıp boyadım. (şu anki saç rengimi de ekleyeceğim.) ikinci resimdeki kahve rengini yapmak istiyorum ve nasıl elde edebilirim. ne olur engin bilgilerinize ihtiyacım yok. koyu renlten sıkıldım. içim karar dı yaw :2::2: $270220132119.jpg $brown_med.jpg $110320132155.jpg $110320132173.jpg

Arkadaşlar saçım altın karamel ama ben biraz koyulaştırmak istiyorum.palette 6.65'e boyasam nasıl bir sonuç elde ederim.çok koyu olsun istemiyorum güzel bir kahve tonu elde etmek istiyorum. Daha önce deneyen varmı

saçımın suanki rengiEki Görüntüle 604248 [/ATTACH]
istediğim renkEki Görüntüle 604249

Ben palette 7.0 kullanıyorum ve saçımın rengi de fotoğraftaki gibi. Çok koyu da değil, hem ışığa göre de rengi değişiyor. Özellikle güneş vurduğunda hafiften kızıla bile bakıyor fotoğrafta öyle durmasa da... Donuk bir ışıkta çekildi bu foto çünkü ama ben çok memnunum bu boyadan :)

Eklentiler

• $060920124881.jpg
    $060920124881.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 65
X