Eki Görüntüle 633247 bu saç rengi hangi boyayla elde edilir?
selam saçımda fazla turunculuk olduğu için loreal köpük boya 7.32 saç boyasının üstüne koleston krem boya 7.0 la boyadımsonuç berbat oldu siyah oldu daha doğrusu koleston renk açıcıyla açtım yine koleston krem boya 8.0 la boyadım bildiğiniz yeşil oldu kuaföre gittim boyattım kumrala bu sefer koyu yeşil oldu 15 gün sonra gel akar gidiceğimiz rengi belirleriz dedi ama ben yeşil kafayla dolaşmak istemiyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin gidip tekrarmı boyatsam nasıl kapanır bu yeşil resmen asker yeşili benim istediğim renklerse bunlar gibi ama imkansız dediler hiç değilse yeşil olmasın yardım :
Canim sacin ne renk su an anlamadim..konu sahibi degilim ama yinede yardimci olmaya calisayim..yesilin zitti doredir doreli bi renge boyarsan yesilligi giderir..papatya renginin 2 ton kadar actigini cok yerde okumustum.ondada hafif bi dorelik var..istersen 1 kez acik papatyayla ac ..yesiller tam kaybolmaz ama uzerine en yakin doreli bi renge boya derim ben.gerekirse cila yaparsin birde..
selam saçımda fazla turunculuk olduğu için loreal köpük boya 7.32 saç boyasının üstüne koleston krem boya 7.0 la boyadımsonuç berbat oldu siyah oldu daha doğrusu koleston renk açıcıyla açtım yine koleston krem boya 8.0 la boyadım bildiğiniz yeşil oldu kuaföre gittim boyattım kumrala bu sefer koyu yeşil oldu 15 gün sonra gel akar gidiceğimiz rengi belirleriz dedi ama ben yeşil kafayla dolaşmak istemiyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin gidip tekrarmı boyatsam nasıl kapanır bu yeşil resmen asker yeşili benim istediğim renklerse bunlar gibi ama imkansız dediler hiç değilse yeşil olmasın yardım
[/B]Eki Görüntüle 642865 Eki Görüntüle 642866 Eki Görüntüle 642867 Eki Görüntüle 642868
sanırım aynı durumdayızama senin saın bnmki kdr işlem görmemiş en azından bak üstte ayrıntılı yazdım durumumu konu da açtım ama bna yardmcı olan olmadı bnmde saçım şuan yşil we buyüzden dışarı çıkamıyrm eşim dalga geçiyooo napıam bilmiyrm kuaförler batırdı resmen saçlarımı ((
bnm istediğim tonda aynı senin paylaştıın resimlerdeki gibiii ama bu yeşillikten nasıl kurtulucaz yaa tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyrz
canım ben baya bi derin araştırmaya girdim bu konuda bi saç sitesinde aspirini duydum ve denedim sonuç inanılmaz direk alıntı olarak yazıyorum sana
"Boyama sonrası ortaya çıkan renkte hafif yeşil ton var, neden?
Sarı saçlar, suyun içinde bulunan bakır, tuz veya klor gibi maddelerden veya uzun süre güneşte kalmaktan ötürü bazen hafif bir yeşil ton alabilir. Bu yeşil ton, boyalı saçlar için üretilen şampuanlarda bulunan küçük kırmızı pigmentler ile ortadan kaldırılabilir. Saçınızı şampuan ile yıkadıktan sonra iki adet aspirin hapını suyun içinde eritip, saçınızı bu su ile yıkayıp durularsanız saçınızdaki bu sorunun geçeceğini göreceksiniz"
aynen bu yazıyodu ben boyalı saçlar için olan elidorla 2 kez yıkadım ama öle böle değil yarım saat çitilemişimdir duruladım 3-4 kutu aspirini boşalttım bi leğene baya su doldurdum kafamı soktum çitilemeye devam ettim su resmen yeşil oldudaha sonra tuzla ovdum aynı suyun içinde tuzda boşalttım içine bi yarım saatte öyle uğraştım resmen yeşili akıttı yada kusturdu bilmiyorum sonra tekrar yıkadım yeşillik tamamen gitti tabiki çıkan renk pek güzel değildi mucize beklemedim ama yeşillik yok oldu kuaföre gidicem 3 gün sonra akıtabildiğim kadar akıtıcam bu şekilde hiç değilse boya falan yaparlarsa güzel olsun belkide hiç gerek kalmaz 3 güne sende dene şok olucaksın
yarın hemen denicem yaaa işlhh bnmde akar gideer alttan nasıl bi renk çıktı? bnm bu seferde turunculuklar kusarsaa kafayı yeriiim allahım güzelim saçlarımı ne hale getirdim yaa çok özlüyorum o saçlarımıı bidaha o hale gelirlermi kiii birbirimizi takip edelim böle birine çok ihtiyacım war
profilime bi gir bak eski saçlarıma
tmm canım bende çok ama çok pişmanım alttan çıkan renk koyu sarı gibi ama tabikide aranan ve istenen bi renk değil turunculaşmadı aslında yaparkende turuncu çıkarsada yeşilden daha iyi hiç değilse turuncu yapmaya çalışan okadar insan varken bu şekilde avuttum kendimi hep yoldan çevirip soruyodum artık bnm saçım yeşilmi diye herkeste evet dedi mafettik saçlarımızıinş kurtuluruz zaten acayip yandı bebek yağı zeytin yağı falan sürücem hep kuaföre gidene kadar ne kadar toparlarsam okadar kar artık
yrn hemen deneyip sana hbr wericem işlhh bnde kurtulurum yaaa ama bn bidaha kuaföre gideceğimi sanmıyrm yaaa hepsini içine katmayım ama çoğu aynı olan biton parama oluyo nese bn yatiim bebeğim yattı bnde yatiim werdiğin bilgi için çok saol iyi geceler cnm
tmm cnm inş memnun kalırsın iyi geceler