Saç Rengi ve Saç Boyama Saç Boyama,Saç Açma,Saç Rengi Değiştirme,Renk Katalogları,Sorularınız ve Cevapları

ay acil yardım gerek bana...sacım karameldi.gittim 2 defa siyaha boyadım.4 aydır boyamıyordum.dun gttim acık kumral aldım boyadım.dipleri açık kumral kalanı siyah cok kotu duruyor saçım.kuaföre gidip sacımı actırcam artık yapacak bişey yok.ancak sacımı daha dun boyadım.açtırma işlemı için beklemem gerek mi.yoksa hemen gıtsem bi sorun olmaz mı

LadyEvil bnada bi yardımcı olabilirmisin lütfeeen yardıma çok iihtiyacım war en baştan durumumu anlatayıım bi fikrin warsa sölersen çok memnun olurum
öncelikle hamileliğim doğum fln derkeeen bir yıl saçlarımı hiç ellemedim röfleli olan saçlarımın fazlası uzayıp kendi saçım çıkmıştı saçlarım belime kadardı doğumdan snr bakamaz oldum we gidip omuzlarımda kestirdim ilk hatayı orda yaptım zaten
daha sonrada 8 numara kumral alıp ewde kendim boyadım her 15 gnde bir boyadım we açmak istedim her seferinde daha açık renk aldım son 2 sefer koleston 9 aldım we böle değişik kızılımsı turuncu iğrenç rengarenk oldu kafaam
sonra kuaföre gidiimde adamakıllı bi renk olsun dedim gittim hay gitmez olaydıım adam bana siliciyle silicem istediğin renge boyucam ancak oşekilde düzelir saçların dedi e bnde tamam dedim saçımı sildii turuncu beyaz bi renk oldu bn açık kumral istedim sonuuç dipler turuncumsuu uçlaa doğrukoyusarı kumral bi renk oldu o şekilde ewe geldim 1 2 yıkamada boya aktıda aktıı iice turuncu bi renk oldu tekrar gittim kuaföre çnkü bi dünya para aldı bnden ne yap et bu turunculuğu kapat dedim oda külü açık kumrala boyadı ewet turunculuk kapand ama bu seferde yeşil oldu kafaaam yanii zateen doğum snrası tüm psikolojim bozuuk buda üstünee iice canımı sıktıı yaa her göreen çok kötü olmuş diyoo napıcam şimdi beeen nolur bilen biri bana bi akıl wersiin yaaa
istediiğm saçta açık kumral koyu sarıı
(çok uzun oldu kusuruma bakmayıın)

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim saçlarım koyu kumral boyalı yer yer hafif kızıl. wella blondorla açtırıcam ben içinde kızıllık olmayan çok açıkta olmayan karamel istiyorum majirel 7.31 dore yoğun küllü kumral açılmış saçta çok açıkmı durur ve dore yansıma kızıllıkmı demek dore kızılmı demek tşk.

saçımı evde 7.1 küllü kumral yada 8.1 küllü açık kumral boyamak istiyorm tutarmı kiii??:

şuan rengim bu...yaklaşık 8 aydır boya yapmıyorm

Eklentiler

• $DSCF4235.jpg
    27,9 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
selam saçımda fazla turunculuk olduğu için loreal köpük boya 7.32 saç boyasının üstüne koleston krem boya 7.0 la boyadım sonuç berbat oldu siyah oldu daha doğrusu koleston renk açıcıyla açtım yine koleston krem boya 8.0 la boyadım bildiğiniz yeşil oldu kuaföre gittim boyattım kumrala bu sefer koyu yeşil oldu 15 gün sonra gel akar gidiceğimiz rengi belirleriz dedi ama ben yeşil kafayla dolaşmak istemiyorum ne yapmam lazım nolur yardım edin gidip tekrarmı boyatsam nasıl kapanır bu yeşil resmen asker yeşili benim istediğim renklerse bunlar gibi ama imkansız dediler hiç değilse yeşil olmasın yardım

[/B]

şuan saçım kumral ama bildiğiz koyu yeşil duruyo koaför ne renge boyasan tutmaz dedi hatta siyah boyasan bile gri olur dedi tek çarem akıtmak ama nasıl olucak bilmiyorum

sanırım aynı durumdayız ama senin saın bnmki kdr işlem görmemiş en azından bak üstte ayrıntılı yazdım durumumu konu da açtım ama bna yardmcı olan olmadı bnmde saçım şuan yşil we buyüzden dışarı çıkamıyrm eşim dalga geçiyooo napıam bilmiyrm kuaförler batırdı resmen saçlarımı((
bnm istediğim tonda aynı senin paylaştıın resimlerdeki gibiii ama bu yeşillikten nasıl kurtulucaz yaa tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyrz

saçlarım boyasız koyu kumral-kahve arası ,açık küllü kumral olur mu sizce ? tutar mı yani..:44:

merhaba benim saçım bu renkti sarı röflenin rengini beğenmiyordum platin istiyodum sonra değişiklik olsun diye bakır kahve yaptırdım akınca bu renk oldu ama ben sarıya donuş yapmak istiyorum kuafore sordum uçları renk tutmaz yapamam dedi :/ ama gayet saglıklı gıbı ucları yumuşak ne yapıcam ben koyu renge boyuycaz yada bu renkle devam edıceksın dedı acsakda sacı daha boya tutöaz ucları yada kut keselım dedı ıstedığim renk se bunlardan biri kendim saç silme yapsam olurmu Eki Görüntüle 643910

canım ben baya bi derin araştırmaya girdim bu konuda bi saç sitesinde aspirini duydum ve denedim sonuç inanılmaz direk alıntı olarak yazıyorum sana

"Boyama sonrası ortaya çıkan renkte hafif yeşil ton var, neden?
Sarı saçlar, suyun içinde bulunan bakır, tuz veya klor gibi maddelerden veya uzun süre güneşte kalmaktan ötürü bazen hafif bir yeşil ton alabilir. Bu yeşil ton, boyalı saçlar için üretilen şampuanlarda bulunan küçük kırmızı pigmentler ile ortadan kaldırılabilir. Saçınızı şampuan ile yıkadıktan sonra iki adet aspirin hapını suyun içinde eritip, saçınızı bu su ile yıkayıp durularsanız saçınızdaki bu sorunun geçeceğini göreceksiniz"

aynen bu yazıyodu ben boyalı saçlar için olan elidorla 2 kez yıkadım ama öle böle değil yarım saat çitilemişimdir duruladım 3-4 kutu aspirini boşalttım bi leğene baya su doldurdum kafamı soktum çitilemeye devam ettim su resmen yeşil oldu daha sonra tuzla ovdum aynı suyun içinde tuzda boşalttım içine bi yarım saatte öyle uğraştım resmen yeşili akıttı yada kusturdu bilmiyorum sonra tekrar yıkadım yeşillik tamamen gitti tabiki çıkan renk pek güzel değildi mucize beklemedim ama yeşillik yok oldu kuaföre gidicem 3 gün sonra akıtabildiğim kadar akıtıcam bu şekilde hiç değilse boya falan yaparlarsa güzel olsun belkide hiç gerek kalmaz 3 güne sende dene şok olucaksın

yarın hemen denicem yaaa işlhh bnmde akar gideer alttan nasıl bi renk çıktı? bnm bu seferde turunculuklar kusarsaa kafayı yeriiim allahım güzelim saçlarımı ne hale getirdim yaa çok özlüyorum o saçlarımıı bidaha o hale gelirlermi kiii birbirimizi takip edelim böle birine çok ihtiyacım war
profilime bi gir bak eski saçlarıma

tmm canım bende çok ama çok pişmanım alttan çıkan renk koyu sarı gibi ama tabikide aranan ve istenen bi renk değil turunculaşmadı aslında yaparkende turuncu çıkarsada yeşilden daha iyi hiç değilse turuncu yapmaya çalışan okadar insan varken bu şekilde avuttum kendimi hep yoldan çevirip soruyodum artık bnm saçım yeşilmi diye herkeste evet dedi mafettik saçlarımızı inş kurtuluruz zaten acayip yandı bebek yağı zeytin yağı falan sürücem hep kuaföre gidene kadar ne kadar toparlarsam okadar kar artık

yrn hemen deneyip sana hbr wericem işlhh bnde kurtulurum yaaa ama bn bidaha kuaföre gideceğimi sanmıyrm yaaa hepsini içine katmayım ama çoğu aynı olan biton parama oluyo nese bn yatiim bebeğim yattı bnde yatiim werdiğin bilgi için çok saol iyi geceler cnm

tmm cnm inş memnun kalırsın iyi geceler

tmm cnm inş memnun kalırsın iyi geceler

cnm sabah saçımı yıkadım ama ewde 4 tane aspirin wardı onu yarım şişede erittim önce snr ılık su kattım önce şampuanla yıkadım snr beyaz sabunla yıkadım en sonda o suyla yıkadım duruladım ama bnde pek bi değişiklik olmadı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…