- 25 Temmuz 2014
- 24
- 3
- 28
-
- Konu Sahibi Sweetdoctor
Kırıklarını kestirmekten başka çaresi yok gibi
sonrada o yağdan arınmak için bol bol kimyasal şampuanlarla yıkayın aynı şey artık bu çözüm değil ama yumurtaya katılıyorum bal ise gözünle arının o kovana girdiğini görmeden onu bal olarak gidip hiç biryerden bal aldım demeyinen dogal ve guzel cözüm zeytinyagi.. zeytinyagi,bal ve yumurta sarisi karistirip sürsün...
sonrada o yağdan arınmak için bol bol kimyasal şampuanlarla yıkayın aynı şey artık bu çözüm değil ama yumurtaya katılıyorum bal ise gözünle arının o kovana girdiğini görmeden onu bal olarak gidip hiç biryerden bal aldım demeyin
Kırıklara çare yok derler, geçici olarak mı çözüm sağlıyor sizin için ?Saç uçlarımda kırıklar ve yıpranma vardı bir süredir John Frieda Ağırlık Yapmayan Onarıcı Spreyini kullanıyorum yararını gördüm. Maskeside var fakat maskede durulamak gerekiyor spreyde durulama sorunu yok.
Geçici değil uzun zamandır saçlarım oldukça sağlıklı kırıklarım nerede ise bitti ki gün aşırı fön çektiriyorum, diğer günler düzleştirici ile düzleştiriyorum.Kırıklara çare yok derler, geçici olarak mı çözüm sağlıyor sizin için ?