Saç Bakım Ürünleri Saç bakımı için bakar mısınız???

Havuç çok iyi geliyormuş. Böyle bir içeriği olan ürün arıyorum. Bulursam paylaşacağım. Canım kullandığınız ürünün tuz içermemesine büyük önem gösterin .

benim de oldukça yıpranmış bir saçım vardı hatta yanıktı diyebilirim inat ettim kestirmedim zaten kırıklar kendiliğinden kırılan yerlerden kopuyor ve saç uzamıyor :KK43: ama yine de kestirmedim bir sürü bakım yağı denedim içlerinden en çok morfose keratinli serum iyi geldi 2 şişeyi bitirdim şimdi morfose argan yağlı serumunu alıcam onun yorumları da iyi. bu arada 7 aydır saçlarımı boyamıyorum 7 ayda 5 parmak dipler geldii yavaş uzuyor saçlarım yağlı bakımlara karşıyım çünkü gözenekleri tıkıyor diye biliyorum havuç maskesine yada lavanta kürü tavsiye ederimmm

canım benimde saçlarım öyle ve uzun zamandır araştırıyorum en sonunda havuç yağının saçları çok iyi beslediğini ve onardığını öğrendim. Böyle içerikli bir ürün arıyordum ve Carrot Care diye bir ürün önerdiler buradan. Bugün sipariş verdim bakalım gelsin kullandıktan sonra yorumlarımı yazacağım. Kullanan herkes çok memnun kalmış, kullanıcı yorumlarını okudum.

X