Sabrımı zorluyor ne yapacağımı bilmiyorum

KIL OLDUĞUM ERKEK TİPİ.. canım yeni mi evlisin bilmiyorum ama bi arkadaşın dedği gibi gözardı etmişin sanki ilk zamnalarda. valla bende yeni evli sayılırım.. ben bekarken doğru düzgün mutfağı gittiğimi hatırlamam.. ama evlendğimde tek başıma dolmada yapmışımdır içli köftedede..diğer değişik yemekleride yapmışımdır.
ama ilk zamnalarda benim koçiş güzel olmasına rağmen bide afedersiniz danalar gibi yemesine rağmen herşeye bi kulp buluyordu.. eşimde öle biri ki oburun teki :) yani asla yemek seçmez .komşudan olsun ondan bundan olsun
getir yer hemen.. ya baktım ne yapsam bi kulp buluyor çok nadir yemeklerime süper olmuş diyor . ki allah seni inandırsın kötü olsa derim kötü yaptım evet haklısın derim eksiklermi sölerim.. yani..
ki benim en sinir olduğum şey bir yemeğe güzel olmamış diyip getiren erkeklerdir..
baktım bi ara kahvaltılık hazırladım . sende işte en azından kardeşim gibi kahvaltıların süper demezmi.. benim gözlerimden ateş çıktı resmen ateş.. :)

dedim ben o kadar şey yapıyorum sen kardeşinle mi bni kıyaslıyorsun o yumurtadan başka bişey yapamayan kardeşin..

bağırdım çağırdım sana yemek yok bundan sonra dedim.. geldi yalvardı yakardı.. iyikide tartışmışım..

ben kendimi o kadar yorayım o böle konuşsun bide.. bi ara anneme gittik annem yemek yapmıştı işte yine valla canm ne senin annenin nede benim annemin yemekleri gibi yapamıyorsu dedi.. benm annemin yanında sölüyorki hani ne tepki vercem orada. kendi anasının yanında sölese zaten ben çanak tabak fırlatır yemezdim heralde... orada biri vardı bi akraba . ne iş bilir ne güç.. kocasına üşengeçliğinden her zaman kahvaltılık veren biri var . arada bir yemek yapar yapsada ek olarak bi işi kocasına yaptıran bi akrabamız.. bi aa ona gitmiştik yemeğe yemeklerinin çoğunu komşuna yaptırmış tabi bnm koca bilmiyor . bende demedim. sonra baktım kadın mutfakta bana ben sana öğretim demezmi.. ay ben eve geldim..hayır bide annemde elimden bişey gelmiyor sanıyor ona bozuluyorum.. çok üzüldüm hemde . 4-5 ay oldu evleneli yapmadığım yemek kalmadı..
ona söledim bi daha sakın sakın benm yemek yapma yada yapamama konularını bi yerde konuşma . dedim hayır beni yanlış anlaa diye söledim. tamam bende katılıyorum tabiki annem gibi yapamam. he senin annen gibide yapamam çünkü sen bile yemek yapmasnı bilsen ben yesem anneminki gibi olmamış derim.... ilk başta uyaracan yani canım.... hemde böle sert kafalıları çok uyaracan he ben biliyorum ki aslada kocam kötü niyetle konuşmaz benden .. ama karşıdaki başka insanlar bilmez ki bunu.. ki sonuçta onca eziyetten sonra mutlu olmak istersin sözleriyle.. ogün bugündür çok güzel olmuş diyor. ama benm tabi en büyük sorunum eşimin baharat sevmemesi yemeklerde o nedenle de ister istemez yemek o güzel tadını veremyordu.. bende korkudan koyamıyordum.. e başka yerde yiyyince baharat var. ondandır bizim sorunumz artık takmıyorum kulla nıyorum.... ama hep bu sefer süper olmuş dyor.. sıkıyorsa demesin

yaaa tatlim diger olan seyleri de az cok biliyorum.. bu ne yaa??? bu ayakkabi saklama olayini anlamadim ben??? onu neden yapmis?? ben de cok ezildim anlatsam inanamazsin.. biraz biliyosundur zaten.. ama simdi beni zorlamaya kalkti mi basiyorum cigligi... yeter sabrim yok artik zorlama beni diyorum..uzunca bi süre tiye almadi simdi farketti ciddi oldugmu.. gözüne bakiyorum kalkalim hadi diye fazla uzatmadan kalkiyo.. sen de biraz baskici olmayi denesen.. cogu böyle sIkIya gelmeden adam olmuyo sanirim...

Demek ki öyle yemeklere alışmış sen de bas yağı bas salçayı doya doya yesin annesinde düzgün yemek görmememiş ona alışmış iyi ile kötününü ayırdına varamıyor bu yüzden.

ben olsam artık yemek yapmam zaten yemiyor ne kendimi sıkıntıya sokacağım yapma kendine göre yap ye oda gitsin anasının yemeklerini yesin nereye kadar yiyecekse...çok sinir oldum

benimkisi de sebze pek sevmezdi..
corba agzina bile surmezdi(her turlu corba yani asla yemezdi)...
ama ben acimadim, herseyden yaptim koydum onune...
ik mik etti tabi ilk baslarda ama senin sevdigin yemek benim sevdigim yemek yok herseyden yemek pisiricem yiyeceksin dedim...
alisti zamanla...
yani kapuskayi pirasayi agzina surmeyen adam yiyor tabagini siyira siyira...
corba icmeyen adam tavuk corbasina, sehriye corbasina bayiliyor yaptigim zaman ust uste 2 tabak iciyor...
demek istedigim, isini bileceksin...
esinin agzina bakarsan onun robotu olursun cikarsin, pisir yemegini onune koy yerse yer yemezse yemez...ki yemez diye bir sey yok 2-3 aksam yemese 4. aksam yiyecek eli mahkum...
yani sen yanlis yapiyorsun esine uymakla...
birak o sana uysun...
yemek yapan sensin ne istersen onu yap...

Son düzenleme:

valla ne yalan soyleyeyim ben de ayni seyleri dusunuyorum...

canım benim,çok sinir oldum okurken bile..Gerçekten çok sabırlısın,böyle davranarak eşin sanki aranızdaki bişeyleri koparmak istiyo gibi geldi.üzgünüm ama böyle düşünüyorum.kayınvalidenle konuş,ayrılmamanızı istiyosa oda bişeyler yapsın,bu kadar şımartmasın oğlunu diycem ama anneler gününde yaptıklarından sonra ondanda fayda gelmez gibi.. sen yemek yapma uzunca bi süre,yesin o zararlı gofretlerini çikolatalarını.. sende yemek için ayırdığın zamanı kendin için kullan

defnecim daha önceki konundanda biliyorum eşin coook zor bir insan ve sen buraya eşinle ilgili ne yazıkkı devamlı konu açacaksın ama benım anlamadıgım sen kaynanam aynı annem gibi hep beni destekler oğluna kızar demiştin ama roller değişmiş sanırım şoktayım şuan kaynanan cok değişmiş nalattığın kadarıyla eşinde annesini aramaz fazla umursamaz bır tıpmıs herhalde oda şimdi anneci olmus neler oluyor hayatta ya daha kac defa şaşırcaz anlamış değilim... eşin sen surat yapınca normal davranabılıyor sanırım arıyor aşkım diyor sen normal davranıncada anormalleşiyor kesinlikle bir aile terapistine gidin..

bence sen kızsan da kendisine bunu belli etme. belli ki seni kızdırmak için yapıyor sen de onun oyununa gelme sözlü tartışmaya girme bence geri çekil takmıyormuş gibi davran yoksa amacına ulaşmış olur bazı insanlar kızdırmayı sever kızdırınca hoşlarına gider. çok ağıra kaçmadıkça cevap dahi verme ne yaparsam yapayım takmıyor desin.erkeklerin yanında öyle konuşmasını şöyle algıla erkekler hiçbir zaman eşlerinin emrinde gibi görünmek istemez arkadaşları ona kılıbık demesinler diye bazen kasıtlı olarak başkalarının yanında tepki verirler.annesinin yanında öyle demesi de annesine iltifat etmek için seni kullanmış çünkü eşin sana kızdığı zaman annesi mutlu oluyor bence sebebi bu

canım bazı erkekler öyle oluyor sevdiği şekli sor ona göre yap benim eşim çok iyidir bu konuda ama kaynım var hiç birşey beğenmez ileride çok sorun yaşıycak benim yemeklerimi herkes çok beğenir konuşulurum bu konuda ama yalnız kaynım eksik bulur huy demekki en mükemmel restorantta bile gitse eksik bulur öyle biri demmekki bazı erkekler böyle..

Merhaba arkadaşlar,
2 gündür size cevap yazamadım çok yoğundum kusura bakmayın.
ne oldu hiiiiç bir şey aynı ama ogünden sonra yemek yapmadım evde kahvaltılık hazırlıyorum çay falan kendime de salata yapıyorum. dün ya yumurta yapsana canım çekti dedi bende ben beceremiyorum yumurtayı annende yok ki napalım yapamam dedim. tamam ben yapiyim dedi yaaap dedim.
kalktı yaptı oturdu yedi. ben bunu çözemedim ben tepkimi belli edince pervane oluyo tavır yapınca anlıyo yaranmaya çalışıyo. ama ben iyi güler yüzlü şen şakrak olunca kırıp incitmeye çalışıyo.

dün akşam bişey oldu bende cevap vermedim. niye cevap vermedin dedi haaa duymadım dedim.

valla ben çözemedim eşinizi... böyle devam edin bakalım ne olacak... bence o böyle ahım şahım yemeklere alışkın değil... yalap şap yemek yapıp önüne koyulmasına alışmış belli sizde öyle yapın...

demekki eşin güler yüzden tatlı dilden hoşlanmıyo..
2 gün huzurlu kalmak batıyo heralde adama :26:
insanı zorla somurtkan yapıyolar yaww

Bu adam evlendiğinin farkında değil evcilik oynuyor herhalde.Bu ne böyle ayakkabı saklama annesinin yanında eşini aşağılama dalga geçme.Kişiliği oturmamış, karakteri zayıf ,büyümemiş.Nimete kusur bulmada ne onu bulamayan ne kadar çok insan var.Ona hediye insan davranışlarıyla ilgili kitap al okut yada psikoloğa evlilik danışmanına gidin.

bu erkekleri anlamıyorum ben yaa
benim 5 yıllık bir ilişkim var daha evlenmedik ama ben pasta börek götürürüm bazen ona bilirim bazen kötü yaptıgımı o da yer beklerim demesini kötü olmuş yemem dicek sanırım ama dediği cümle şu :

aşkım çok güzel yapmışsın eline sağlık der bana sırf benim kalbim birazcık ama birazcık kırılmasın die

Günaydın ne yazıkk ki haklısın ne yazık ki tekrar konu açmadan sanırım bu konumun üzerine yazıp gidicem. hepinizi sıktığımın farkındayım isterseniz yorum bile yapmayın haklısınız da herkes denecek ne varsa yapılacak ne varsa bana yazdı söyledi. napiyim işte içimi sizlere dökebiliyorum napiyiyim işte bişeyleri yazınca rahatlıyorum yada rahatlamaya çalışıyorum.
geçen haftadan beri soğuk mu soğuk buz mu buz durumdayız. neden çünkü ben alttan almıyorum.
cuma günüydü galiba bi arkadaşını görmeye gidecektik hasta aradım gündüz yoldayım ben gidiyorum dedi bende eee akşam beraber gitseydik ya dedim akşamda senle gideriz dedi. akşam oldu kaç kere aradım bakmadı çıktım işten gittim eve geç geldi işim çoktu yoruldum başım çok fena felan yapıyo inanmadım ya. ama astım suratımı ilgilenmedim madem tek gitmekten hoşlanıyosun madem ben yanına yakışmıyorum git. ki bana ne oluyosa benim hiç bişeyim olmadığı halde ne düşünüyosam.
cumartesi oldu ben annemlere gidicem dedim işten çıktım saat 13 anneme gittim saat 15:30 akşam aradı beni saat 18:00 çık geç kalma dedi düşünün 3 saat için geldim anneme geç kalma çık diyo altında arabası var ben 19:00 gibi çıktım annem avcılarda oturuyo ben anadolu yakasında oturuyorum eve geldim saat 22:00 falan ki öldüm yollarda içeri girdim bilgisayarın karşısında gittim yanına naber dedim çıt yok yemek yedinmi geç kaldım ya dedim yemem dedi. çay yapıyım mi içeriz dedim ben içtim kahvede dedi. ben safım ya anca jeton düştü bana surat yaptığına geç kaldım diye. neyse vurdum kafayı uyudum. sabah kalktım baktım mutfağa yemek yemiş çay yapmış içmiş bi zoruma gitti bende açtım üstelik. işlerimi bitirdim kaynanamla kayınpeder geldi onlarda hasta olan çocuğun yanına gitmişler. neyse kahvaltı hazılamıştım bende ama saat 14 yada 15 falan öğlen bunlarla yedik içtik akşam beş oldu gittiler hava çok güzel tabi ama kaynanam oğluna nasıl sırnaşıyo öpüyo da öpüyo okşuyo falan oda bi kasılıyo sanki bana nispet yapıyolar özlüyorum oğlum bu hafta göremedim falan eee benim anam taş mı 15 gündür görmemişim 3 saat gördüm geldim.
neyse gittiler ben ortalığı topladım çay demledim oturduk bu bana şaka yaptı sonra aaa akşam arkadaşlarlayım geç gelcem dedi bende iyi aynı suratı çekince anlarsın dedim. ne surtı dedi. geç geldim diye yaptığın suratı dedim sende geç kalmasydın dedi. tabi altında araba olan sen beni almayan sen ama gör bundan sonra geç gel bak nasıl aynı suratları çekicen dedim. bozuldu çay doldurdum ne yiyeceğiz dedim ne yapıyim ben bişey yemem dedi çay içermisin dedim içmem dedi.
ha doğru ya sen benle yemez içmez ama ben yatınca yapar eder yersin ne hikmetse benim varlığım sana ağır geliyo dedim. daha da hiç konuşmadık gittim yine aç karnına yattım bu yine yemiş içmiş.
sabah ta bana yine bişey olmamış gibi davranıyor.

Valla arkadaşım ya terapiste gidin çözün bu olayı ya da hazır çocuk yokken boşanın.
Hiç bu adamın düzelmesini bekleme.
Düzelmez çünkü.
Hele bir de onda öyle bir ana varken.
Kurtarmaya çalış evliliğini tabi ki.
Ama bir evliliği kurtarmak için taraflardan biri feda edilmez.
Sen resmen kendini harcıyorsun.
Sonra pişmanlık dolu bir hayatın olur.

pisipisi ben bu adamla ne terapiste giderim ne bir yere.
ben düzelmesini beklemiyorum zaten düzeleceği yok. aksine beni nasıl kırıp inciteceğinin peşinde.
anasına gelince dün görsen evi didik etti sinirden deli oldum her yeri karıştırıyo evin her şeyine kusur buluyo. allahım benim evimde bir tane düzgün bişey yok ona göre. halılarım kirliymiş götürüp yıkayacakmış yok yıkamaya vereceğim diyorum yok ben yıkarım para verme diyo allah allah keni halılarını da bunları da bana yıkacak aklı sıra hayır dedim. eee tabi anahtar var ya bugün gider ne var ne yok toplar evimden ben istediğim kadar hayır diyim. ama bugün yıkama ayarlayıp hemen akşam vericem halılarımı.
evliliğimi kurtarmak tek bana düşse çoktan körkütk iki sevdalı oluruk ortalıkta.
ben artık pes ettim. kurtarmak için çabalamıyacağım. inceldiği yerden kopsun.
ben bu hayatı onlarsız daha mutlu yaşarım. bekliyorum bir kavga olsun bana bir kere el kaldırsın yada git desin anında dönmemek üzere gideceğim. artık patlamasını bekliyorum.
ha ya ben patlarım ya o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…