defnecim artık ne diyeceğimi bilmiyorum, bu adam seni seviyor ama egosu tavan yapmış durumda. nasıl seni almaya gelmez anlamıyorum. zı..m yesin töbe töbe
defnecim artık ne diyeceğimi bilmiyorum, bu adam seni seviyor ama egosu tavan yapmış durumda. nasıl seni almaya gelmez anlamıyorum. zı..m yesin töbe töbe
Açıkçası ben eşinin sudefneyi sevdiğini düşünmüyorum.
Seviyorsa bile evliliği sürdürebilmek için yeterli bir sevgi değil.
Nasıl bir sevgide bu kadar fazla bencillik olabilir ki?
Benim duyduğum en bencil erkeklerden biri bu adam.
bazı insanlar böyle aptal saptal şakalar(!) yaptıgını sanıp insanlara takılıp egleniyolar.. insanları kızdırmak hoşlarına gidiyo.. ama sadece kendileri egleniyo farkında değiller. sonrada boş trip yapan oluyo karşı taraf.. düşüncesiz bu erkekler işte ..senin yaptıklarını begenmiyosa oda kendi begendiğini yapar olur biteeer
yok bu bilerek ben kavga çıkartıyim diye yapıyo ama ben hep sustum şimdi susmuyorum.
dün akşam saydım sen derneğe gidip haftanın iki günü geç gelince defne surat yapıyomu yooook yine yemek hazır dedim. ama gör madem kısasa kısas git derneğe geç gel aynı surtaı yapmazsam adam değilim dedim. beni araban varken alma gezdirme bu havada eve tık ama ben kendim gezmesini de bilirim dedim. bozuldu mahfoldu hatta daha da konuşmadı benle ohhh konuşmasın ya.
sende konuşmazsın olur biter.. bi erkek nezamana kadar dayanırki yumurta yemeyeyada güleryüz görmemeye.. kaçan kovalanır derler ve bence çok doğru .. sende demişsin zaten trip yaptıgımda anlıyo ilgileniyo gülünce kırıyo ddiye .. bütün erkekler böyle .. tavrını koruyarak karşına alıp konuşursan belki Allah sabır versin:97:
sende konuşmazsın olur biter.. bi erkek nezamana kadar dayanırki yumurta yemeyeyada güleryüz görmemeye.. kaçan kovalanır derler ve bence çok doğru .. sende demişsin zaten trip yaptıgımda anlıyo ilgileniyo gülünce kırıyo ddiye .. bütün erkekler böyle .. tavrını koruyarak karşına alıp konuşursan belki Allah sabır versin:97:
Tamam da ne kadar yaşanır ki bu şekilde?
Bir kadın sürekli taktik uygulayarak ayakta tuttuğu bir yuvada mutlu olabilir mi?
Böyle bir kocaya ve sevgisizliğe katlanabilir mi?
İyi niyetini takdir etmeyen bir kocaya güvenebilir mi?
Bu yuvada çocuk yetiştirilir mi?
mutlaka hepimizin eşlerinin ilgisiz olduğu, canımızı sıktığı durumlar oluyordur kızlar, yemeğimizi beğenmediği kıyafetimize laf söylediği de oluyordur. birinden birini yaşamışızdır bi şekilde. ama önemli olan sonrasında gönlümüzü almak ya da aynı hatayı sürekli tekrarlalamaktır. hatalarını örtebileceği şeyler yaparak mutlu etmeyi bilmelidir. bizim de hatalarımız oluyoprdur ama farkettiğimizde tekrarlamayız. ama defnenin eşinde hataları sürekli tekrarlamak ve abartarak devam etmek var. düzelip hatasını anlayacağına sürekli bi hata daha yapıyor ve kızı üzüyor. birisinin bu adamın kafasın dank ettirmesi lazım. bunu yapacak olan da defne. çok ciddi bi konuşma yapması mı lazım yoksa yavaş yavaş mı işlemesi lazım bilemiyorum. fikir üretmeliyiz. :44:
Seweet ben inan bir kere eşimden bir iltifat ya gerçek olmasına gerek yok bir takdir görmedim duymadım. ha bu zamana kadar hata benim çünkü ben şu son düğün olayına kadar asla eşime surat yapmadım evde çok nadir kavga olmuştur hatırlamıyorum bile neden çünkü ben aman evimin huzuru kaçmasın diye bir gün gık demedim. ama bu son düğün ve sonrasında devam eden şeyler artık sabrımı tüketti. defne çekip gitmesini bilir ama gidersem dönmem o yüzden bu kapıyı kapatırsam bir kere kapatırım. sizi sıkmak istemiyorum ama alıp başımı gitmek istiyorum.
Günaydın ne yazıkk ki haklısın ne yazık ki tekrar konu açmadan sanırım bu konumun üzerine yazıp gidicem. hepinizi sıktığımın farkındayım isterseniz yorum bile yapmayın haklısınız da herkes denecek ne varsa yapılacak ne varsa bana yazdı söyledi. napiyim işte içimi sizlere dökebiliyorum napiyiyim işte bişeyleri yazınca rahatlıyorum yada rahatlamaya çalışıyorum.
geçen haftadan beri soğuk mu soğuk buz mu buz durumdayız. neden çünkü ben alttan almıyorum.
cuma günüydü galiba bi arkadaşını görmeye gidecektik hasta aradım gündüz yoldayım ben gidiyorum dedi bende eee akşam beraber gitseydik ya dedim akşamda senle gideriz dedi. akşam oldu kaç kere aradım bakmadı çıktım işten gittim eve geç geldi işim çoktu yoruldum başım çok fena felan yapıyo inanmadım ya. ama astım suratımı ilgilenmedim madem tek gitmekten hoşlanıyosun madem ben yanına yakışmıyorum git. ki bana ne oluyosa benim hiç bişeyim olmadığı halde ne düşünüyosam.
cumartesi oldu ben annemlere gidicem dedim işten çıktım saat 13 anneme gittim saat 15:30 akşam aradı beni saat 18:00 çık geç kalma dedi düşünün 3 saat için geldim anneme geç kalma çık diyo altında arabası var ben 19:00 gibi çıktım annem avcılarda oturuyo ben anadolu yakasında oturuyorum eve geldim saat 22:00 falan ki öldüm yollarda içeri girdim bilgisayarın karşısında gittim yanına naber dedim çıt yok yemek yedinmi geç kaldım ya dedim yemem dedi. çay yapıyım mi içeriz dedim ben içtim kahvede dedi. ben safım ya anca jeton düştü bana surat yaptığına geç kaldım diye. neyse vurdum kafayı uyudum. sabah kalktım baktım mutfağa yemek yemiş çay yapmış içmiş bi zoruma gitti bende açtım üstelik. işlerimi bitirdim kaynanamla kayınpeder geldi onlarda hasta olan çocuğun yanına gitmişler. neyse kahvaltı hazılamıştım bende ama saat 14 yada 15 falan öğlen bunlarla yedik içtik akşam beş oldu gittiler hava çok güzel tabi ama kaynanam oğluna nasıl sırnaşıyo öpüyo da öpüyo okşuyo falan oda bi kasılıyo sanki bana nispet yapıyolar özlüyorum oğlum bu hafta göremedim falan eee benim anam taş mı 15 gündür görmemişim 3 saat gördüm geldim.
neyse gittiler ben ortalığı topladım çay demledim oturduk bu bana şaka yaptı sonra aaa akşam arkadaşlarlayım geç gelcem dedi bende iyi aynı suratı çekince anlarsın dedim. ne surtı dedi. geç geldim diye yaptığın suratı dedim sende geç kalmasydın dedi. tabi altında araba olan sen beni almayan sen ama gör bundan sonra geç gel bak nasıl aynı suratları çekicen dedim. bozuldu çay doldurdum ne yiyeceğiz dedim ne yapıyim ben bişey yemem dedi çay içermisin dedim içmem dedi.
ha doğru ya sen benle yemez içmez ama ben yatınca yapar eder yersin ne hikmetse benim varlığım sana ağır geliyo dedim. daha da hiç konuşmadık gittim yine aç karnına yattım bu yine yemiş içmiş.
sabah ta bana yine bişey olmamış gibi davranıyor.
hayır arkadaşım yanlıs anladın sen buraya tekrar konu acacaksın derken adam ne yazıkkı bu evlilikte heyecanlanmıyor bır gün iyi oluyor en fazla ondan sonra yine aynı adam bu adamın ipiyle kuyuya inilmez hani sana değer verse kalbini kırmak istemese böyle olmazdı birde annesi hortlamış
daha önceki konunda annesi kaynana değil melekti sanki biranda nasıl değişmiş hayret!!
evliliğin ilk aylarındadamı böyleydi bu adam sonradanmı böyle oldu yani senle biryere gitmezmiydi seni umursamazmıydı fazla yada tam tersiydide sonradanmı böyle oldu?
umarım birgün hatasını anlar arkadaşlarından bıkar arkadaş arkadaş nereye kadar der ve sana sımsıkı sarılır tek isteğim bu inan ancak bu şekilde değişir bu adam başka umudum yok malesef tabi eski sen bulabilirse!!!
Yok yok sen beni yanlış anlama ben haklı olduğunu doğru söylediğini söyledim.
annesi ben iyiysem iyi demek ki. biz 5 -6 yıl konuştuk ama istemeye geldiği gün dahil hiç beni istemedi.
hep kendi sülalesinden biri olsun istedi. ama baktı ki biz birbirimizi çoooook seviyoruz kabullendi.
ne kavgalar etti eşimle istemem onu diye ne hırlar çıktı. beni hep suratla karşıladı hiç bir gün benimseyip sevmedi. ha yeri geldi konusu açıldığında cahilliğime ver dedi ben seni severim falan bende inandım. ha asla da eskiden yaşananları hayatıma sokmadım. ne zaman ki bu kızın nişan ve düğün elbise mevzuları oldu bizim sorunlu küs olduğumuzu anladı o zaman o eski kaynana hortladı.
üst katta oturan komşusuna bana kaynanan seni hiç istemiyodu ama sen iyi gelin olup onu utandırdın dedi. ben şok oldum. kadın bile beni istemediğini biliyo demek ki bütün sülale biliyo.
herkes öyle değilmi zaten sen iyiysen iyi olurlar kötüysen kötü olurlar.. ben senin eşinle evliliğinin ilk aylarından bahsediyorum eşinle 5 6 yıl cıktıktan sonra evlendınız sanırım eşinin evlendikten sonra sana karşı 1 sene tavırları nasıldı birandamı adam fır döndü değişti umursamaz oldu onu merak ediyorum?? kaynanandan bahsetmek istemiyorum bile nasıl kadınmış Allah ıslah etsin!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?