• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

kesin ondandır canım bende giyiyodum pijama artık giymiyorum morlara geçiş yapıyorum bu ayda öyle deniyelim belki yeni bi çığır acarız çalışmalarda etki eder bellimi olur

YA BEN DE PİJAMA GIYIYOMDA BAZEN GEREKIYO OLE
ABLA LİNGİR LİNGİR DEDIM KISLAR ASKA GELDIkaydirigubbakcemile2

bu akşam morları giyeriz artıkkaydirigubbakcemile3

iç çamasır degıl benım dediğim lingirlingir kıslar alenı fentesi gecelikkyerimseniben

aşka gelecekleri varmış kardeş ben de pijama giyiyorum ama bazan lıngırr ama soğukta zor oluyor

:jeyyar:kızlar amanın gecelik bazen tek parça bazn iki parçabazen üç parça olabiliyor işlevi kısa ama oldukça etkili insanın üstünde kalma süresi 5dk anladık mı:jeyyar::utangac:

Mor iç çamaşırım var olur mu acaba:roflol:

olur olur bu gece onunla idare etde sonra alırsın başka lıngır lıngır morunuda neyse bu ay renk renk dizelim baride bide böyle deniyelim havalarda ısındı üşümeyiz artık takın elektrikli battaniyeleri girin içine bebişe giden her yol mübahtır sabredin kızlar zafer bizim olcak:emir_bebek:

yaw abla bu erkek mılletı garıpse bız ne edek
sen sogukta gıyme
neyse bu sayfalar herkese acık oldugundan cok dtaya gırmıcem kızlar
demı abla

Ben artık bebişi lıngır lıngırlarla yazın yaparım.

:roflol:he ben özet yazdım zaten üstü kapalı ama net ve anlaşılır kardeşş:roflol::roflol::roflol:

ewet ablammm
bu arada lıngır degil lingirrr
ayde o wakıt ben kactımmm herkesı optumm
kasıklarım agrıyorsenağlama

kız ömür derya baykala söyleyelim durum bu bu diyelim hava soğuk bebek yapacağız lıngırlar üşütüyor yünden yapsana desek hem üşümeyiz hem de lıngırlarımız olur:roflol::roflol:

Back
X