- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.636
- 823
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #9.301
ay ömür sanki aşeriyorum salça kavurup ekmeğe sürüp yiyesm var :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm idrar testi yapınca negatif diye kan testi yaptırmadim cnm ya 20 gün geçerse eger dedim ozaman yapacam dedim bakalım musait zamanda giderim ama korkmayada başladim ya başka bişey varsa diye
ay ömür sanki aşeriyorum salça kavurup ekmeğe sürüp yiyesm var :)
cnm idrar testi yapınca negatif diye kan testi yaptırmadim cnm ya 20 gün geçerse eger dedim ozaman yapacam dedim bakalım musait zamanda giderim ama korkmayada başladim ya başka bişey varsa diye
selam ben geldim çok yoruldum bugün
Ya sen benim de karnımı acıktırıyoncokacimcoook
20 gün geçmiş Esra. Hiç belirtin yok mu canım.
61 ne ılacı kullandınkı
20 gün geçmiş canım varsa kan testinde çıkar
inşallah iyi haberer verirsin
AUGMENTİN VE KATARİN kullandim cnm hiç belirtiside yok sadece çok yiyorum oda bir bilirti degilidr heralde bende normailde adetim yakalşinca doyamıyacakmiş gibi oluyordu ondna dir diyorum başka hiç belirtim yok
ya 61 neden antıbıyotk aldınkı benımde ılk baslarda belırtım yoktu ama su an butun belırtıler yasıyorum
ya 61 neden antıbıyotk aldınkı benımde ılk baslarda belırtım yoktu ama su an butun belırtıler yasıyorum
cnm ya ben o ilaçları çok zor durumda oldugum için kuldım normalde kullanmam ama yataklara düşmüştüm mecburdum bilmiyomya seviniyom belki hamileyimdir diye ama diyorum ya degilsem çünkü ben tam 19 aydir o haberi bekliyom
türkiye türkiyeeeeeeee salak wolkan yıne sakatlanacak yaw
ben fenerbahcelıyım ama bu kalecımız benı kahredıyo nerde rüştümmm