• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

cnm idrar testi yapınca negatif diye kan testi yaptırmadim cnm ya 20 gün geçerse eger dedim ozaman yapacam dedim bakalım musait zamanda giderim ama korkmayada başladim ya başka bişey varsa diye

İçini ferah tut canım. İnşallah bebişten gecikmiştir adetin.

cnm idrar testi yapınca negatif diye kan testi yaptırmadim cnm ya 20 gün geçerse eger dedim ozaman yapacam dedim bakalım musait zamanda giderim ama korkmayada başladim ya başka bişey varsa diye

20 gün geçmiş canım varsa kan testinde çıkar
inşallah iyi haberer verirsin

20 gün geçmiş Esra. Hiç belirtin yok mu canım.

61 ne ılacı kullandınkı

20 gün geçmiş canım varsa kan testinde çıkar
inşallah iyi haberer verirsin

AUGMENTİN VE KATARİN kullandim cnm hiç belirtiside yok sadece çok yiyorum oda bir bilirti degilidr heralde bende normailde adetim yakalşinca doyamıyacakmiş gibi oluyordu ondna dir diyorum başka hiç belirtim yok

AUGMENTİN VE KATARİN kullandim cnm hiç belirtiside yok sadece çok yiyorum oda bir bilirti degilidr heralde bende normailde adetim yakalşinca doyamıyacakmiş gibi oluyordu ondna dir diyorum başka hiç belirtim yok

Antibiyotik değil mi o? Olabilir belki geciktirmiştir. Sen en iyisi bi kan testi yaptır.

ya 61 neden antıbıyotk aldınkı benımde ılk baslarda belırtım yoktu ama su an butun belırtıler yasıyorum

cnm ya ben o ilaçları çok zor durumda oldugum için kuldım normalde kullanmam ama yataklara düşmüştüm mecburdum bilmiyomya seviniyom belki hamileyimdir diye ama diyorum ya degilsem çünkü ben tam 19 aydir o haberi bekliyom

türkiye türkiyeeeeeeee salak wolkan yıne sakatlanacak yaw
ben fenerbahcelıyım ama bu kalecımız benı kahredıyo nerde rüştümmm

cnm ya ben o ilaçları çok zor durumda oldugum için kuldım normalde kullanmam ama yataklara düşmüştüm mecburdum bilmiyomya seviniyom belki hamileyimdir diye ama diyorum ya degilsem çünkü ben tam 19 aydir o haberi bekliyom

tatlım pekı hamıle olmayı beklerken nasıl ıcersın onca antıbıyotık ya
ya hamıleysen zarar werıcen bebege
ama o ılaclar adetı gecıktıtr bılıyorum banada olmustu bı kez:1shok:

selam kuşlar nasılsınız bakalım? geçmişi okuyayım diyorum ama valla bitiremiyorum yaaa kaydirigubbakcemile3 napıyosunuz bakalım? varkaydirigubbakcemile3 mı hamiş falan ?

Back
X