Sabırsızlanıyorum ...!

[/FONT]
TABİKİ herşey çok güzel olacak kuzu
Sen hep iyi düşün iyi olsun
Bak göreceksin bebeğin seni bırakmayacak kuzum

inşallah kuzucum su an ıyıyım mıgdem bulanıyo bıraz kasıklarım agrıyıyo leke kan yok allahıma sukur yarında baksın da doktor sen nasılsın bu arada canım:nazar:

[/FONT]

inşallah kuzucum su an ıyıyım mıgdem bulanıyo bıraz kasıklarım agrıyıyo leke kan yok allahıma sukur yarında baksın da doktor sen nasılsın bu arada canım:nazar:

İyiyim kuzu benimde arada karnıma ve kasıklarıma çok kötü ağrılar giriyor
onun haricinde iyiyim kuzu
sabırsızlıkla haftaya salıyı bekliyorum

cok sıkılıyor canım bugun ılk kez aglaım uzun zaman sonunda yarın doktora gıdecegım kesenın durumunu gorebılmek ıcın kendımce onlem yanı elbet olacagın onune gecılmez ama ben yıne de ıyı dusunuyorum ıyı olması ıcın ah kuzum ınsallah hersey cok guzel olur

İyiyim kuzu benimde arada karnıma ve kasıklarıma çok kötü ağrılar giriyor
onun haricinde iyiyim kuzu
sabırsızlıkla haftaya salıyı bekliyorum
üzülmeyin olurmuu:teselli:...minikleriniz sağlıklı bi şekilde göbişlerinizde inşşş...:Saruboceq:ilk haftalar çok zor oluyor ama 2-3 hafta sonra sizde çook rahatlıcaksınız....a.s.

[/FONT]
üzülmeyin olurmuu:teselli:...minikleriniz sağlıklı bi şekilde göbişlerinizde inşşş...:Saruboceq:ilk haftalar çok zor oluyor ama 2-3 hafta sonra sizde çook rahatlıcaksınız....a.s.

canımm sagol büşracım benıde persembeye cagırdı az once ızmıttekı dr aradım sekretırıyle konustum oda cok ıyı we bılgılı bı kadın hıc korkma yat dınlen dedı eger kanaman olursa gıt dr yoksa doktor doktor gezme yorma kendını kırmızı olmadıgı surece o kan sorun degıl dedı daha acar acmaz tlf selam dedım elıfff hamılemısın dedıkaydirigubbakcemile3moralımı duzelttın
nerdendereye ınsallah dedıgın gıbı olur canımcım bızde su gunlerı hayırlısıyla atlatsak sende durumlar nasıl canım

[/FONT]

canımm sagol büşracım benıde persembeye cagırdı az once ızmıttekı dr aradım sekretırıyle konustum oda cok ıyı we bılgılı bı kadın hıc korkma yat dınlen dedı eger kanaman olursa gıt dr yoksa doktor doktor gezme yorma kendını kırmızı olmadıgı surece o kan sorun degıl dedı daha acar acmaz tlf selam dedım elıfff hamılemısın dedıkaydirigubbakcemile3moralımı duzelttın
nerdendereye ınsallah dedıgın gıbı olur canımcım bızde su gunlerı hayırlısıyla atlatsak sende durumlar nasıl canım
çok şükür canıımmm biz iyiyizz her dönemii bi korku aslında bu dönemin biraz daha sakin olmamız gerekiyo sanırımm.....4 ayı atlatana kadar korkutuyo bizi meleklerimizz...sonra inşş rahatlıcazz..sizide çok ii anlıyorummmmŞeniz

slm kızlar nasılsınızz ufff aynı dert herkeste varmıss bende işee gitmek istemıyorummmmm:KK43: ama oldk bikere memur

güzel anne adayları sakın üzmeyin kendinizi içindeki o mucizevi varlıklardan güç alın ya korkmayın elifcim büşracım bebişlerinizi inş sağ salim alıcaksınız kucağınıza içime doğuyo ya merak etmeyin içime doğanların büyük kısmıda çıkıyo :) annecikler hamileliğin tadını çıkarın gelince meleklar rhat bırakmıycak:):):) bu arada slm:)))

güzel anne adayları sakın üzmeyin kendinizi içindeki o mucizevi varlıklardan güç alın ya korkmayın elifcim büşracım bebişlerinizi inş sağ salim alıcaksınız kucağınıza içime doğuyo ya merak etmeyin içime doğanların büyük kısmıda çıkıyo :) annecikler hamileliğin tadını çıkarın gelince meleklar rhat bırakmıycak:):):) bu arada slm:)))

slm cnm bnde sana katılıyorm içimizi rahat tutmak en iyisi ben forumda okumasam aklıma bile gelmıyo bebegimizi sag salim alıcaz kucagımıza Allah büyüktr arkdslar cok stres ii degil tadını cıkaralımm yerimseniben

öyle burçakçım burası da olmasa sıkıntıdan patlarım ben
iyiki varsınız bazen anlamıyorum vakit nasıl geçiyor,kocişin gelme saati geliyor

X