Sabırsızlanıyorum ...!

yaa ölee demeyiimmmm beenn açıyorumm kk yı ama bu aralar mağazada çok yoğunumm..tam bişe yazıyorumm birileri geliyo öyle kalıyooo....ben buralardayıımm takip ediyorum sizi yaniiii....gözüm üstünüzdee:jeyyar:.......

kuzum ya sana bişey soracaktım bende
Sen hamile kaldıktan ne kadar sonra keseyi gördün
Yani kaçıncı haftanda keseyi gördü doktor
Benim keseyi dün göremedi doktor alttan muayene ettiği halde göremedi

yaa ölee demeyiimmmm beenn açıyorumm kk yı ama bu aralar mağazada çok yoğunumm..tam bişe yazıyorumm birileri geliyo öyle kalıyooo....ben buralardayıımm takip ediyorum sizi yaniiii....gözüm üstünüzdee:jeyyar:.......

mobilya mağazasıydı di mi?
artık evlenicek olanlar yavaş yavaş eşyalarını alıyolardır tabi yazın düğünü olanlar
geçen sene bizde de vardı telaşe ne güzel
bu zamanlar nişanlı bi insandım:)) 1 seneyi devirdik nerdeyse

kuzum ya sana bişey soracaktım bende
Sen hamile kaldıktan ne kadar sonra keseyi gördün
Yani kaçıncı haftanda keseyi gördü doktor
Benim keseyi dün göremedi doktor alttan muayene ettiği halde göremedi
canımm ben 4 haftalıkken görmüştümm minikimii...alttan bakmamıştı...ama herkeste çok farklı kafana takma yanii.1 hafta sonra gösterir kendini merak etmee....

mobilya mağazasıydı di mi?
artık evlenicek olanlar yavaş yavaş eşyalarını alıyolardır tabi yazın düğünü olanlar
geçen sene bizde de vardı telaşe ne güzel
bu zamanlar nişanlı bi insandım:)) 1 seneyi devirdik nerdeyse
ewett yaaa evleniyorlarrrr...ayy var yaa burda ne kayınvalideler var görsen aklın şaşar...neler diyorlar gelinlerinin arkasındann...gelinle gelincede bitanecik gelinim kızııımmm deyip duruyorlar...ağızlarına apızlarına vurasıımm geliyoo:mymeka:....kız bişe beğeniyoo hımm çook güze diyoo..sonra tek geliyoo uyuz bunu beğendii diyooo:roflol::roflol:....ayy tam komedii bu kaynana milletii..çekemediği ne varsaa....:eek:klava:

bizim eşya almamızda çok güzel olmuştu eşimle beraber kimsenin haberi olmadan almıştık eşyalarımızı ben bigün izmir'e geldiğimde
zaten nişan düzme vs. adetler kabus gibi ya
onu aldın, yok pijamanın şu kalitesini aldın,yok yatak örtüsünü şu taraf alır.....

bizim eşya almamızda çok güzel olmuştu eşimle beraber kimsenin haberi olmadan almıştık eşyalarımızı ben bigün izmir'e geldiğimde
zaten nişan düzme vs. adetler kabus gibi ya
onu aldın, yok pijamanın şu kalitesini aldın,yok yatak örtüsünü şu taraf alır.....
hiç sormaa elifcimm o dediklerinin hepsini ben yaşadımm....benim mobilyalar alındı aradan 5 ay bile geçmedi çok pahalı bi yerden kayınvalidem kendine salon takımı yemek odası alıp çeyizini düzdü...bende en ucuzlarına baktım salak gibii yazık dedimmm:eek:klava:....amaaannn boşverrr evimde huzuruumm olsunnn ..sağlığımız yerinde olsuunn bunlarınn hepsi boşmuuşşş:kahve:

hiç sormaa elifcimm o dediklerinin hepsini ben yaşadımm....benim mobilyalar alındı aradan 5 ay bile geçmedi çok pahalı bi yerden kayınvalidem kendine salon takımı yemek odası alıp çeyizini düzdü...bende en ucuzlarına baktım salak gibii yazık dedimmm:eek:klava:....amaaannn boşverrr evimde huzuruumm olsunnn ..sağlığımız yerinde olsuunn bunlarınn hepsi boşmuuşşş:kahve:

öyle canım Allah huzur versin
ama insanın en mutlu anlarını mahvediyolar, hep kötü hatıra olarak kalıyor di mi?
ben yaşamadım gerçi daha önce de demiştim kayınvalidemle evlendikten 4-5 ay sonra tanıştım
şimdi eşinle gönlünün istediğini alır rahat rahat yaşarsın
bizde eşimle yavaş yavaş tamamlıyoruz eşyalarımızı
amaan bizim karışık olaylar zaten girince çıkamam şimdi kaydirigubbakcemile3
boşverdim gitti çoktan

slm burçakçım hoşgeldin iyiyiz sen nasılsın?
kayınvalideleri çekiştirmeye başlamıştık:))

iyiyim canım saol ah bak şimdi yarama bastınız ben düğün zamanı neler çektim 15 günde 10 kilo verdim gelinliğime bile eşimin babası karıştı aman eşyalarda ben bastırdım ama hatırladıkça kötü oluyorum

selam kızlar dun mınıcık bı leke gordum camasırımda akıntı gıbı ama bugun bıse yok allaha sukur ınsallah bıse olmaz dua edın benım ıcın ne olur sımdı yatıcam 9 gun sonra cagırdı dr allah yardımcımız olsun busracım elıfcım kelebekcım ısmını yazamadıgım dıger arkadaslarım tesekkurler ınsallah bebegım hayata we annesıne sıkıca tutunacak

iyiyim canım saol ah bak şimdi yarama bastınız ben düğün zamanı neler çektim 15 günde 10 kilo verdim gelinliğime bile eşimin babası karıştı aman eşyalarda ben bastırdım ama hatırladıkça kötü oluyorum

herkes üzülmeden atlatamıyor o devreyi heralde

selam kızlar dun mınıcık bı leke gordum camasırımda akıntı gıbı ama bugun bıse yok allaha sukur ınsallah bıse olmaz dua edın benım ıcın ne olur sımdı yatıcam 9 gun sonra cagırdı dr allah yardımcımız olsun busracım elıfcım kelebekcım ısmını yazamadıgım dıger arkadaslarım tesekkurler ınsallah bebegım hayata we annesıne sıkıca tutunacak

selam canım hoşgeldin
yat dinlen kuzum hadi öyle halı malı kaldırma sakın :eek:klava:
meleğin iyi annesi Allah'ın izniyle inşallah kucağına aldığın günleri de paylaşıcaksın bizimle
kendini üme olur mu?

geçmiş olsun canım bencede tutunucak annesi bu kadar isterken o annesini bırakırmı hiç

selam canım hoşgeldin
meleğin iyi annesi Allah'ın izniyle inşallah kucağına aldığın günleri de paylaşıcaksın bizimle
kendini üme olur mu?

tamam canım cok sagol kuzu
yatıyorum yarın bakırkoyde özel bı dr a gıdecegız ızmıttekı doktorum tawsıye etmıstı
ınsallah ıyı haberler werır
sagol canım ıyıkı warsınız

selam canım hoşgeldin
kendini üme olur mu?

tamam canım cok sagol kuzu
yatıyorum yarın bakırkoyde özel bı dr a gıdecegız ızmıttekı doktorum tawsıye etmıstı
ınsallah ıyı haberler werır
sagol canım ıyıkı warsınız
üzülmuyrum hersey olacagına warır ne edeyımkı gulumfisfisfis

sol kasıgımda hafıf bı agrı war
bıse dıyımmı hep korkuyla yasanmıyo
bazen ınsan ne olacaksa olsun bı an once dıor
beklıyorum we hayatta en zor sey beklemek cok ıyı bılıyorum

sol kasıgımda hafıf bı agrı war
bıse dıyımmı hep korkuyla yasanmıyo
bazen ınsan ne olacaksa olsun bı an once dıor
beklıyorum we hayatta en zor sey beklemek cok ıyı bılıyorum

Kuzum benim hani gül düşünecekdik gül olacaktı
Kötü düşünme canım sen kendine dikkat et üzme kendini meleğinde bırakmayacak seni

Kuzum benim hani gül düşünecekdik gül olacaktı
Kötü düşünme canım sen kendine dikkat et üzme kendini meleğinde bırakmayacak seni

cok sıkılıyor canım bugun ılk kez aglaım uzun zaman sonunda yarın doktora gıdecegım kesenın durumunu gorebılmek ıcın kendımce onlem yanı elbet olacagın onune gecılmez ama ben yıne de ıyı dusunuyorum ıyı olması ıcın ah kuzum ınsallah hersey cok guzel olur

cok sıkılıyor canım bugun ılk kez aglaım uzun zaman sonunda yarın doktora gıdecegım kesenın durumunu gorebılmek ıcın kendımce onlem yanı elbet olacagın onune gecılmez ama ben yıne de ıyı dusunuyorum ıyı olması ıcın ah kuzum ınsallah hersey cok guzel olur

TABİKİ herşey çok güzel olacak kuzu
Sen hep iyi düşün iyi olsun
Bak göreceksin bebeğin seni bırakmayacak kuzum

X