• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabırsızlanıyorum ...!

şükür biri cevap verdi yani konusmıycam büşraylada doremiyle de :dilcikar:

senın de saglıkla gelsın melegın ınsallah canım ya hersey hesaplı planlı bu dunyada bılıyorsun tabııkı kaydirigubbakcemile5

Kuzu ya ne olur küsme
Moralim çok bozuldu
Netten neden kesenin görünmediğini araştırıyordum
İnan okadar moralim bozukki yazdığnı fark etemdim bile kuzuuu
Bak bide sen küsüp üzme beni iyce ne olurŞeniz

[/COLOR][/FONT]
Çok sevindim kuzu
Ama benim doktorum alttan bakmasına rağmen keseyi göremedi senağlama

tatlım nıye uzluyon anlamıyorum bebek yerınde bu bır kanman yok bu ıkı daha gebelıgın ılk anları bu uc dolenme zamanı ne zaman bılen yok allah bılıyo bırakda hersey zamanında olsun bıtanem
benımkını bıle zorla gordu en az adetı 10 gn gecmelı bak bunu hıc unutma ben sımdı 10 gun sonra gıdecegım bırbırımıze dua edıyoruz we ıyı seyler dusunuyoruz bana soz wer walla darılırım :ecrin_bebek:

Kuzu ya ne olur küsme
Moralim çok bozuldu
Netten neden kesenin görünmediğini araştırıyordum
İnan okadar moralim bozukki yazdığnı fark etemdim bile kuzuuu
Bak bide sen küsüp üzme beni iyce ne olurŞeniz

temem tememmm küsmedim daha erkendır canım ya uzulme strese sokuyosun kendını bak ama boyle :delphin:

[/COLOR][/FONT]

tatlım nıye uzluyon anlamıyorum bebek yerınde bu bır kanman yok bu ıkı daha gebelıgın ılk anları bu uc dolenme zamanı ne zaman bılen yok allah bılıyo bırakda hersey zamanında olsun bıtanem
benımkını bıle zorla gordu en az adetı 10 gn gecmelı bak bunu hıc unutma ben sımdı 10 gun sonra gıdecegım bırbırımıze dua edıyoruz we ıyı seyler dusunuyoruz bana soz wer walla darılırım :ecrin_bebek:

Kuzu ya keseyi göremeyince panik oldum birden
Çok Korktum
Ama haftayı beklemekten başka çare yok

aynen canım devam da anlamadığım çatlatma iğnesi vurulmadı bana kendimi çatlıyck bide ben daha 4 aylık evliyim acemiyim yani:utangac: yumurta çatladığı anmı hamile kalınıyo

ya sen cok yenı ewlısın nedne ıgneye flan baswurdun hemen canım benım hele bı sene denseydınız ya walla yazık edıyosun kendıne ıllakı 1 sene beklemen gerekırdı yumurtlama olunca zaten eger orada sperm warsa sperm yumurta karsılasıp dollenemyı meydana getırıyor benden sana tawsıye cok okudum cok arastırdımgun asırı ılışki yeterlı cunku spermler 72 saat canlı kalabılıyo we yumurtayı mutlak yakalıyo sen sabret we gun asırı ılışkıde bulun okkkkkkk:lepi:

ya sen cok yenı ewlısın nedne ıgneye flan baswurdun hemen canım benım hele bı sene denseydınız ya walla yazık edıyosun kendıne ıllakı 1 sene beklemen gerekırdı yumurtlama olunca zaten eger orada sperm warsa sperm yumurta karsılasıp dollenemyı meydana getırıyor benden sana tawsıye cok okudum cok arastırdımgun asırı ılışki yeterlı cunku spermler 72 saat canlı kalabılıyo we yumurtayı mutlak yakalıyo sen sabret we gun asırı ılışkıde bulun okkkkkkk:lepi:

ne bilyim canımya ben iltihap için gittim doktora korunuyomusun dedi hayır dedim istiyomusun dedi evet dedim ilaç verdi yani ben istemedim tedaviyi bu ay denycem olmazsa doğal yolla olmasını beklycem

ne bilyim canımya ben iltihap için gittim doktora korunuyomusun dedi hayır dedim istiyomusun dedi evet dedim ilaç verdi yani ben istemedim tedaviyi bu ay denycem olmazsa doğal yolla olmasını beklycem
slm canım benım ılk gıttıgım drda problem olmadıgını söyleyıp klomen verdı ama problemı görüp anneyı strese sokmak ıstemıyor cogu dr.

canım ya keseyi göremedi oda daha yeni gebelik oluşmaya başlamış ondan dedi kafamçokkarıştı
rahim duvarın kalınlaşmaya başlamış dedi
okadar
başka bişey demedi haftaya salı gel bakalm kese oluşmuşmu dedi

canım niy bukadar çok kafayı takıyosun ki daha çok erken ben adet tarihinden 10 gün sonra gözükebilecegini duymuştum daha senin çok yeni takma güzel düşün güzel olsun sen büyücegi günleri hayal et takma sadece dinlen kalbini ferah tut bida rabbime bol bol dua et

selam kızlar ben gedimmmm....
bizde cok bekledık hastane de adetım gecelı bugun 5. gun keseyı gordu ama zorladı bızı bıraz
alttan bakmadı üstten baktı ama bıse dıyımmı doktorum o kadar suratsızkı ıstanbuldada bıldıgım baska ıyı dr yok ole umıtsızkı kanaman warmı adet oldunmu dıye soruyo bana ya
gebelık war gebelık huuuuuuuuuuuuu
ızmıte gıdınce kendı dr kosucam moralde werıcek bana 10 gun sonra yıne gıdecegız kanamam olmassa 10 gun sonra gıdecekmısım oyle dedı
ınsallah olmaz allahın ıznıyle..mınıcım 1 mm :CüvCüv:

canım çok sevindim insallah hayırlısı ve saglıklı bi şekilde kalp atışı haberlerini cinsiyet haberini ve doğum haberini burda hayırlısıyla alcaz hepberaber insallah

Back