E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Kelebek_00
- #10.221
sağolun kızlar,benim biraz daha içim rahatladı:ecrin_bebek: yarın bir doktorla görüşeyim,inşallah benimde hayırlısıyla bi bebişim olur ve tüm isteyenlerin:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşmeyle de ilgili olabilir. Bence hemen bi kan testi yaptır o zaman.
sağolun kızlar,benim biraz daha içim rahatladı:ecrin_bebek: yarın bir doktorla görüşeyim,inşallah benimde hayırlısıyla bi bebişim olur ve tüm isteyenlerin:ecrin_bebek:
aslında birkaç ay oldu,14 aylık evliyiz ben ve kocam zaten evlendiğimizden beri hep olsun diyorduk,son aylarda çok istemeye ve çalışmalara başladıkkaydirigubbakcemile3
aslında birkaç ay oldu,14 aylık evliyiz ben ve kocam zaten evlendiğimizden beri hep olsun diyorduk,son aylarda çok istemeye ve çalışmalara başladıkkaydirigubbakcemile3
Gunaydin kizlar.
cuma gunu buyuk trafik kazasi yaptik esimle..araba 3 takla atti..Allah korudu ikimizde iyiyiz.. ama bebis ne alemde bilmiyorumbugun hastanede belli olacak.
dua edin kizlar bebisim iyi olsun.
![]()