Sabırsızlanıyorum ...!

kocam bu saatta ıse gıttı endıselenıyorm polıs esım olay cıkmıs gıttıbenneyaptımki

canım endişelenme ama olmaz bak hamilesin... eşinin işine alışmalısın tatlım, yapacak başka bir şey yok kii.. tabiki bir yandan endişelenmende normal ama istersen tel aç ve sesini duy eminim ki içini rahatlatacaktır...

doremı sende hamılemısın?

yok canım değilim.. adetimi bekliyorum bende ((((((((

aman yok be ne testi..
yarın olcam biliyom bennn.. streste yapmıyom vallahiiii kızzzzzzzzzzzzzzz...

gamyoncuiremsu şakkıdı sositososito

ya burda olmak gusel kızlar..aradım gecıkecekmıs.yıyoırum tatlım ya ama gastrıtım var.bebek ıstıyomusun doremı?

kolay değil biliyorum ama halenin dediği gibi aç tel sesini duy sana ii gelecektir bu arada kızlar ben çıkıyorum iyi geceler öptümm eliff uyu sen de hemen hale sen bilirsin beray sen de uyu dinlenin

kolay değil biliyorum ama halenin dediği gibi aç tel sesini duy sana ii gelecektir bu arada kızlar ben çıkıyorum iyi geceler öptümm eliff uyu sen de hemen hale sen bilirsin beray sen de uyu dinlenin

iyi geceler tatlım....
renkli rüyalarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Şeniz

kızlar nereye sunvay ıyı geceler..uykum yok cunku cooooook uyudum.bende ıstıodum doremı buraya gelıp hamılelık belırtılerını okudum hep ve adet olunca hayal kırıklıgı.ama ummadım bı anda oldu.sormak ıstedın bısı varsa sorabılırsın.

Ama ben aglıcam benımde bebegımın kalbı durmustu
hale ya puanları dıyom nası topladın sımdık gordum
ahanda gıdıyom sıze ıı geceler uyku bastırdı yarın dr ınsallah ıyı seler soler

Ama ben aglıcam benımde bebegımın kalbı durmustu
hale ya puanları dıyom nası topladın sımdık gordum
ahanda gıdıyom sıze ıı geceler uyku bastırdı yarın dr ınsallah ıyı seler soler

sen sakın ağlama canım...
bak karnında melek var üzme onu:)
bende kaçıyorum kzılar benimde uykum var..
yarın görüşürüz artık
puanlara gelince valla arkadaşlar rep veriyolar sağolsunlar... öyle birikiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…