6 aylık hamilesin ve ikiz bebek taşıyorsun eşine küfür babında evden gitmesini söylüyorsun keşke biraz alttan alsaydın şiddete maruz kalmazdın bundan sonraki hayatında başarılar dilerim
senin yaptığın erkeğin bu kadarınada tükürde yalayayım demek arkadaşım sen nerde yetiştinde alttan al diyorsun yanlış okudun galiba olayı
"alttan alsaydın şiddete maruz kalmazdın "
bu nasıl bir mantık ya ayıptır ayıp bi hemcinsimiz söylüyor hem de bunu! yuhh diyorumm afedersinizklava:
valla konu sahibi arkadaş değil de bunu yazan birgün dayak yerse acımayabilirim! zaten bir insan durduk yere dayak atmaz ki psikopat değilse mutlaka sebebi vardır.ee o zaman şiddeti neden suç sayıyoruz ki biz.kanun çıksın kadına alttan almadı diye ceza versinler iyi milülülülülülü
Yaptığınız eleştirilerde daha kibar olmanızı tavsiye ederim bir ablanız olarak...belli bir evlilik tecrübesine sahibim ona dayanarak eleştirimi yaptım konu sahibi arkadaşı bu açtığı konuyla tanıyorum önceki konularından haberdar değilim , neler yaşadığını dört duvar arasında en iyi kendisi bilir tabii, ayrıca şiddete hele hele kadına karşı şiddete son derece karşıyım kötükedihüso Ayrıca evlilik hayatınızda alttan almayı deneyin sonucunu görürsünüz...
Burdan evliliği kötü giden ama buna rağmen çocuk sahibi olmakta ısrar eden, hatta kötü giden evlilikte bir de çocuk için tedavi olan arkadaşlara sesleniyorum. Çocuk olsun herşey düzelir diye düşünenler işte arkadaşımızın durumunu görüyorsunuz. Bırak kötü giden sorunlu evlilikte çocuk yapmayı, evliliğin başında henüz bir sorun olmasa bile karşıdaki insanı yeterince tanıyıp tartmadan çocuk sahibi olmak ta yanlış.
Bu eleştiriye sonuna kadar katılıyorum, bütün mesele de buradan kaynaklanıyor zaten..
Yaptığınız eleştirilerde daha kibar olmanızı tavsiye ederim bir ablanız olarak...belli bir evlilik tecrübesine sahibim ona dayanarak eleştirimi yaptım konu sahibi arkadaşı bu açtığı konuyla tanıyorum önceki konularından haberdar değilim , neler yaşadığını dört duvar arasında en iyi kendisi bilir tabii, ayrıca şiddete hele hele kadına karşı şiddete son derece karşıyım kötükedihüso Ayrıca evlilik hayatınızda alttan almayı deneyin sonucunu görürsünüz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?