evet inanması zor çok zor bi durum benimkisi bide onu dinleseniz ben suçlu ben geçimsiz bi tanecik anneciği var onu öldürmeye çalışıyorum allahım ne diyeyim herkesin mükafatınıda belasınıda verir elbet rabbim ona sığınmaktan başka çarem yok hep bebeklerim babasız yada annesiz kalmasın diye dayanmak istedim eşimin ne bana ne bebeklerine acıması yok akşam sende bir gram allah korkusu olsaydı böyle yapmazdın sen allahtanda korkmuyosun dedim asıl ben korkmuyormuşum bi tane annesi varmış çok geliyormuş vallahi kaynanam geçinilebilir biri olsa ömrümün sonuna kadar bakıcam 50 tane kaynanaya bedel 5 senedir hep kavgalarımız onun yüzünden oldu şimid boşanıcam yinede tek düşündüğüm bebeklerim 6 yaşına kadar değil 60 yaşınada gelseler saniye ayrılamam ben kuzularımdan annemlerin ne evleri ne durumları müsait değil zaten olsada pek önemsemiyorlar ya kadın sığınma evine başvurucam pazartesi günü bugün çıkamıcam rahatsızım ordanda mahkemeye vericem hayırlısı neyse o olur inşallah
gülsümcüm daha önceki yazılarımı okuduysan şayet ailemin ne kadar vurdum duymaz olduğunu hatırlarsın zaten onlar böyle olmasaydı belki bunları yapamazdı o koca müsvettesi
Burdan evliliği kötü giden ama buna rağmen çocuk sahibi olmakta ısrar eden, hatta kötü giden evlilikte bir de çocuk için tedavi olan arkadaşlara sesleniyorum. Çocuk olsun herşey düzelir diye düşünenler işte arkadaşımızın durumunu görüyorsunuz. Bırak kötü giden sorunlu evlilikte çocuk yapmayı, evliliğin başında henüz bir sorun olmasa bile karşıdaki insanı yeterince tanıyıp tartmadan çocuk sahibi olmak ta yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?