- 4 Eylül 2021
- 200
- 63
- 29
-
- Konu Sahibi Bernalaasl
Onu hiç sormayın yemin ederim normal ilişkilerimizde ki sıkıntılar yetmiyo her gün pahalanan eşyalar daha da sinir bozuyoMutlu güne uyanmak ne mümkün ..
Her güne yeni zamlarla uyanıyorum.
Ben depresif hallerimin sebebini biliyorumOnu hiç sormayın yemin ederim normal ilişkilerimizde ki sıkıntılar yetmiyo her gün pahalanan eşyalar daha da sinir bozuyo
Ben bı de boşandım ne guzel herşeyi çok uygun almıştım ev esyalarini şimdi işin gücün yoksa tekrardan kurbu aralar bırcok kısı boyle maalesef
kucucuk yogurda ınsan 40 tl verınce mesela ımdat dıye bagırmak ıstıyor
yumurta yogurt ve peynır aldım soylene soylene gectı tum gunum
Ben de ekleme yapmak istiyorum . Youtube da izledim . Almanya olmali bir hasta dr .a siddet gibi bir sey uygularsa ,o hastaneye acil durum disinda gidemiyormus. Ulkede adalet yok , cezalar yetersiz. Guven kalmadi.alım gucumuz yuksek olsa
ınsan olarak sartlarımız daha saglıklı olsa
calısanların hakları daha yapılanmıs ... egıtım ve atanma ıcın olaganustu yorulmasak, bırı hata yaptımı bedelını odeyecegını cezanın hemen netlesecegını bılsek, magdur olanlara destek gelecegını bılsek
dınledıgımız radyo ızledıgımız tv sonucunda oh hakettıgını bulmus cok sevındım dedırtecek seylerle dolu olsa
hangımız mutsuz olurduk ?
Aynen ya, dikiş işleri için 18 mt kumaşa 500 lira verdim, kumaşta zefir, sentetik yani, iki gündür söyleniyorum...bu aralar bırcok kısı boyle maalesef
kucucuk yogurda ınsan 40 tl verınce mesela ımdat dıye bagırmak ıstıyor
yumurta yogurt ve peynır aldım soylene soylene gectı tum gunum
Bazen diyorum ki keşke malum partili olup mutlu olsaydım. O derece bir şey yani.Kolektif bir depresyon yaşıyoruz zaten malum partililer hariç