• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabahki idrar testim pozitif şimdiki negatif çıktı,bi bakın nolur:((

Selamlar arkadaşlar.Adetim bugün itibariyle 2-3 gecikti.Sabah eczaneden gebelik testi yaptım,sonuç silik ama bariz bir ikinci çizgi..Sonra hastanede kan verdim,ama sonuçlar çarşambaya çıkacak...Akşam gelirken başka marka tekrar test aldım. O da negatif,yani testi gözümün içine sokmasam ikinci çizgi yok,son test çok çok belirsiz negatife yakın bi çizgi,hatta belkide yok.Ben anlamadım ben hamilemiyim değilmiyim,nolur bilen başına gelen var mı yardım edin...:18:

Eklentiler

• IMG_20200420_172454.jpg
    IMG_20200420_172454.jpg
    30,9 KB · Görüntüleme: 265
20200512_122845.jpg
Ilk test silik çizgi (sabah ilk idrarla yapmıştım)ayni gun ikinci üçüncü ve dördüncü test negatif cikti ??bir fikri olan var mi kizlar

Ben de benzer durumdayım. Adet olmama 1 gün var ve bugün test yaptım kaset testle silik de olsa 2.çizgi vardı. Çok mutlu olduk eşimle, hemen eczaneye gittik ve erken gebelik testi aldık eve geldik tekrar test ve sonuç negatif. Yani hevesim kırıldı üzüldüm. Klomen kullanmıştım bu ay ve çatlatma iğnesi. Ama nasip değilmiş

Back