Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sabahki idrar testim pozitif şimdiki negatif çıktı,bi bakın nolur:((
- Konu Sahibi mad1410
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canım 2 haftalık hamileyim.Beta HCG 129 çıktı..Doktor bu değer çok düşük çünkü gebelik çok yeni dedi,gidişatı takip edicez.Yarın yeniden kan vericem..
işallah görürde cevap verirsiniz bende dün test yaptım silik ama 2. çizgi vardı . bu sabah tekrarladım silk çızgi daha belirsizdi ama var. konuyo açtığın tarihle imza alanındaki gebelik haftana bakılırsa sanırım bebek yokmuş yada kaybettin yanlışmı anlamışım . sizce benim durumum ne
Son düzenleme:
- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
- 8 Nisan 2016
- 328
- 250
- 23
- 36
Sonra noldu cnm sen sanirim hamilesin benimde dun ikinci cizgi silik cikti bugun baska bi markayla yaptim negatifBU KONU BAYA ÖNCEDENMİŞ AMA BENDE AYNISINI YAŞIYORUM ŞUAN DÜN SABAH SİLİKTİ BUGÜN YOK ÇİZGİ ACABA SONRASINDA NELER YAŞADINIZ KIZLAR SESİMİ DUYAN VARSA
- 11 Ocak 2016
- 277
- 121
- 18
canm evet ben hamileyim testlerin duyarlılığı farklıymıs beta 61 ken öğrendim çok şükür elhamdüliillahSonra noldu cnm sen sanirim hamilesin benimde dun ikinci cizgi silik cikti bugun baska bi markayla yaptim negatif
- 10 Haziran 2016
- 129
- 23
- 18
- 33
Bende aynisını yaşadım canım dün sabah pozitif bu sabah negatif siz hamile kaldınız mi acaba bu durumdan?BU KONU BAYA ÖNCEDENMİŞ AMA BENDE AYNISINI YAŞIYORUM ŞUAN DÜN SABAH SİLİKTİ BUGÜN YOK ÇİZGİ ACABA SONRASINDA NELER YAŞADINIZ KIZLAR SESİMİ DUYAN VARSA
- 10 Haziran 2016
- 129
- 23
- 18
- 33
Canım sen hamile kalabilmismiydin açaba böyle olduğunda?Anlamadim benim de 3 gun önce silik pozitif idi şimdi negatif adetim 4 gun gecti
- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Şimdi ki böyle dün yaptığım daha belirgindi sizce var mi
Var bir cizgi. Ne kadar bekledi bu test? Adetinin kacinci gunu?
- 12 Nisan 2019
- 345
- 144
- 53
- 24
Adetime bir gün var hcg sonucunda 1.6 çıktı hemşire var dedi ama yeni oluşmaya başladı dediVar bir cizgi. Ne kadar bekledi bu test? Adetinin kacinci gunu?
Kan testi verdiniz mi?sonuç ne çıktı acaba? Çünkü bende de öyle oldu 4 gün önce silik çizgi,bugün 2 gün kala hiçbişey,zaman geçtiikçe ikinci çizgi çook silik çıktıBenimde 2gün öncekinde silik 2. Çizgi var gibiydi, ama bugün yaptım hiçbişey çıkmadı, bata 5günüm var daha
- 13 Şubat 2018
- 714
- 572
- 103
Evet cnm mjı yazdıktan birgün sonra yani bata 4gün kala, sağlık ocağına gittim kansızlık için demir hapı alıyordum ben, kan verip kan değerime bakılıcaktı ama gitmişken meraktan beta'da yaptırmak istedim, ve sonuç 5.4çıkmıştı tabi dünyalar benim oldu, çok karışık duygular içine girdim heycan doruktaydı,ertesi gün kadın doğuma çıktım, 4gün kala bu değer eğer hamileysen normal, önemli olan 2günde artması dedi, 2gün sonra yaptır bakalım dedi, ama ben dayanamayıp ertesi gün yaptırmıştım, sonuç 0.0 çıktı çok hüsrana uğradım inanamadım, Dr dediki kimyasal yaşamışsın adetten önce kanla öğrenmen kötü olmuş dedi,ve ben tam adet günümde adet gördüm cnm,,, dr "eğer adetten önce kana baktırmasaydın gününde adet olunca hamile değilmişim diye düşünerek bu kadar üzülmezdin" dedi, zaten kadınları çoğunluğu heray bu şekilde kimyasal gebe olup adet gününde normal adetle sağlıksız embriyo atılıyomuş farkına bile varmıyormuş, öyle dedi, bidaha önceden kan vermek mi asla,, adetim geçtikten sonra önce idrar testi yapıcam evde pozitifse öyle kan vericem :)Kan testi verdiniz mi?sonuç ne çıktı acaba? Çünkü bende de öyle oldu 4 gün önce silik çizgi,bugün 2 gün kala hiçbişey,zaman geçtiikçe ikinci çizgi çook silik çıktı
Erkenden yapılan testler böyle yanıltıyor çünkü, hakkında hayırlısı olsun seninde cnm, inşallah meleğin seninledir, bu 3.cü ayımız denememizin, rabb'im inşallah nasip etmiştir bu ay sabırla gecikmeyi bekliyorum bende
Canm ben kan testi yaptırmadım,adetimi bekliyorum,pcoluyum aynı günlerde adet olmuyorum zaten geç oluyorum,ya erken karışık yani,yumurtamın çatlamış olması ümitlendirdi beni bekliyorum yinede,ama ağrılarım var her an adet olucakmışım gibiEvet cnm mjı yazdıktan birgün sonra yani bata 4gün kala, sağlık ocağına gittim kansızlık için demir hapı alıyordum ben, kan verip kan değerime bakılıcaktı ama gitmişken meraktan beta'da yaptırmak istedim, ve sonuç 5.4çıkmıştı tabi dünyalar benim oldu, çok karışık duygular içine girdim heycan doruktaydı,ertesi gün kadın doğuma çıktım, 4gün kala bu değer eğer hamileysen normal, önemli olan 2günde artması dedi, 2gün sonra yaptır bakalım dedi, ama ben dayanamayıp ertesi gün yaptırmıştım, sonuç 0.0 çıktı çok hüsrana uğradım inanamadım, Dr dediki kimyasal yaşamışsın adetten önce kanla öğrenmen kötü olmuş dedi,ve ben tam adet günümde adet gördüm cnm,,, dr "eğer adetten önce kana baktırmasaydın gününde adet olunca hamile değilmişim diye düşünerek bu kadar üzülmezdin" dedi, zaten kadınları çoğunluğu heray bu şekilde kimyasal gebe olup adet gününde normal adetle sağlıksız embriyo atılıyomuş farkına bile varmıyormuş, öyle dedi, bidaha önceden kan vermek mi asla,, adetim geçtikten sonra önce idrar testi yapıcam evde pozitifse öyle kan vericem :)
Erkenden yapılan testler böyle yanıltıyor çünkü, hakkında hayırlısı olsun seninde cnm, inşallah meleğin seninledir, bu 3.cü ayımız denememizin, rabb'im inşallah nasip etmiştir bu ay sabırla gecikmeyi bekliyorum bende
- 13 Şubat 2018
- 714
- 572
- 103
Hakkında hayırlısı olsun cnm, inşallah mutlu haberi alırsın rabb'im büyükCanm ben kan testi yaptırmadım,adetimi bekliyorum,pcoluyum aynı günlerde adet olmuyorum zaten geç oluyorum,ya erken karışık yani,yumurtamın çatlamış olması ümitlendirdi beni bekliyorum yinede,ama ağrılarım var her an adet olucakmışım gibi