- 30 Mart 2009
- 3.315
- 1
canım benim çok geçmiş olsun.bu bir travma olarak kalıyor insanda.iyiki size birşey olmamış..:teselli:
bende anlatayım başımıza geleni.saat 5:00 civarıydı.
sırt üstü uyuyordum,kafamı bi kaldırdım,hırsızın karanlık sülietini gördüm.:1ninca:
yatak odasının kapısından tam çıkarken gördüm,sessiz sessiz yürüdü gitti.
arkasından baktım.hiç ses çıkarmadım o anda.
ama kalbim nasıl atıyordu anlatamam.soluğum kesilmişti.
hemen başımı indirip uyur gibi yaptım.aradan biraz zaman geçmesini bekledim.
sonra eşimi uyandırdım kalk birini gördüm koridorda biri yürüyordu dedim.:1shok:
eşim bana inanmıyor,yoktur öyle birşey,karabasandır diyor.mirmirmirmir
hemen takı kutuma baktım yerinde yok,bak yok takı kutum gördün mü kalk dedim
kalktık balkona çıktık,bir baktım bizim cüzdanlar,takı kutusu kabak gibi ağacın altına dökülmüş.:1no2:
alcağını almış gitmiş.kimlikleri bırakmış.
takı kutumda hiç altın yoktu çok şükür ki altın sevmem.ama çok sevdiğim takılarım vardı..
o günde sıcak basmıştı çıplak yatmıştım iyiki de sapık değildi bayıltıp tecavüz edebilirdi!
aman kızlar böyle birşey başınıza gelirse sakın ses çıkarmayın.panik olup cinayet bile işliyor hırsız.
hatirladigim kadariyla parmak izi falan alinmadi canim aslinda cok dogru yapilmasi gereken birsey ama biz zaten soktaydik sadece etrafi aradilar oradakilerin ifadesini aldilar ama bir sonuc cikmadi.
birde biz altinlara falan sigorta yaptirmistik ama sigortada ödemedi arabada oldugu icin eger evde olsaymis yada otelde ödermis ama sigorta yaparken hic böyle ayrintilari falan söylemediler birde kac sene sigorta ödedik.
ne yapalim nasibimizden cikmis bize kötü bir tatil anisi olarak kaldi.
allah kimseye böyle olaylar yasatmasin:Saruboceq:
Vay şerefsizler:mymeka:
Geçen hafta Salı akşamıda biz yaşadık böyle bir hırsızlık. Allahtan biz evde değildik.Akşam 7.30 da eve gittimki olay olmuş bitmiş. 3.kata balkondan girmiş plazma yı yine balkondan indirmişler ve kaybolup gitmişler. Kimsede görmemişalsanaalsanasmile
Zehir zıkkım olsun inşallah.
Verilmiş sadakanız varmış arkadaşımki, uyanmadınız:1no2:
Geçmiş olsun arkadaşım..Bebişinde karnındaymış..öncelikle çok geçmiş olsun canım.
bizimde evimize bu yaz hırsız girdi daha da yeni hamile olduğum için o şoku zor atlattım yazlıktaydım bir müddet evi göresim olmadı yani o derece sinirlerim bozulmuştu. evi darmadağınık görünce bayılcaktım nerdeyse. bursayı bilenler bilir kükürtlü gibi kalabalık bir semtte evim hırsızda su borusundan tırmanmış. onlara kilit yok yani. ne var ne yok alıp götürmüş. geldiğimizde kapının arkasındaki çengeli çevrili bulmuştum yani o içerideyken gelen olursa sesten anlamk için yapmış heralde. çilingir çağırıp eve girmiştim o da çengeli gayat rahat açmıştı anladımki onunda pek güvenirliliği yok. şimdi alarm takılı kilitler daha fazla. allah kimseye vermesin çok zor bir durum. cana zarar gelmesin tekrar geçmiş olsun..
Vay şerefsizler:mymeka:
Geçen hafta Salı akşamıda biz yaşadık böyle bir hırsızlık. Allahtan biz evde değildik.Akşam 7.30 da eve gittimki olay olmuş bitmiş. 3.kata balkondan girmiş plazma yı yine balkondan indirmişler ve kaybolup gitmişler. Kimsede görmemişalsanaalsanasmile
Zehir zıkkım olsun inşallah.
Verilmiş sadakanız varmış arkadaşımki, uyanmadınız:1no2:
99 depreminden beri evimiz ve eşyalarımız sigortalı..Ziynet eşyaları falanda buna dahil.
Tavsiye ederim özel sigortayı..
Oturulan evin durumuna göre, değerine göre sig.yaptırabilirsiniz..
En son sigorta poliçemiz için yıllık 265 tl ödüyoruz..taksitle ödeniyor..
Güllerdiyarı şanssızlık yaşamışsın sigorta konusunda..
Bir apartman komşum..eli uğurlu gelsin de..diyor..
Yani aldıkların,çaldıklarının kat kat fazlasını kazanalım manasında..
Bu da farklı bir yaklaşım..Kendimizi teskin etmek, açısından herhalde..
çok geçmiş olsun...
Teşekkür ederim..Ayyy çok çok geçmiş olsun ...Çok üzüldüm...
Sen anlatırken ben ürktümmm...
İnsan gidene üzülmesede bundan sonrasını düşünüyor...
Bu olayı yaşadığınız için sürekli bi korku ve endişe yaşayacaksınız...
Bütün önlemlerinizi alın aman canım dikkatli olun...
Allah daha beterlerinden korusun sizi :Saruboceq:
Evet canım o demir..Bence kilitle artık..Ben çok korkusuz bir insandım ama artık öyle olmayacak herhalde..Şimdi uyku tutmuyor işte..
Ah.canım söylemiim.Ama Hacıhüsrev filan değil..Özelden yazarım merak ettiysen..
Sana da büyük geçmiş olsun..Artık alarm falan düşünmeliyiz galiba..
Peki çorapları ne diye sıkıştırmış kapıya..
Güpegündüz, sabaha karşı.. bu adamların zaman ayırımı yok..
Bir madde falan çekip geliyorlar belki de..
çorabı sıkıştırmışki kapıyı çekerken ses yapmasın diye bana polis öyle söyledi ayrıca hırsızlığı benim çoraplarımı eline geçirerek yapmış dünde ev sahibim geldi apartman olduğu gibi tek kişiye ait 5 katlı burası 2 kat boş giriş ve benim üsttüm baktım ev sahibi kapıyı açamıyor anahtarcı falan geldi sordum ne oldu diye ne biliyim kapıyı zorlamışlar kilit oturmuş karşıya dedi boş binayıdamı soyacak ya bu soysuzlar dedi şok olduk ya dadandılar bu apartmana kesin aman benden uzak olsunlarda allahın belaları alacaksın işkence üstüne işkence yaptırcaksın o parmaklarını kapının arasına koyup hızlıca kapıyı kapatıp sıkıştırcaksın kesin cesaret hapı falan alıp böyle şeylere bulaşıyorlar pislikler.hepinize geçmiş olsun kızlar insanda bıraktığı psikolojik etki çok kötü.yasakkelime