İyi bir alarm sistemi aslında caydırıcı bile olur..Kapıda yanıp sönen alarm lambası ürkütür belki de..geçmiş olsun canım.
bizim apartmandaki komşuların da evlerine çok az arayla 3 kez hırsız girdi :S
eşim iş için şehir dışına gittiğinde ben de sabahlıyorum korkudan,yine bu gece ve birkaç gece de böyleyim aşamadım hala korkuyu anlıyorum seni
canınız sağolsun.alarm taktırmayı düşünüyo musunuz bütün sayfaları okumadım ama komşular taktırdılar ben daha çok korkarım diye yaptırmak istemedim :S
Çok geçmiş olsun.Böyle bir olay elbette insanda tedirginlik ve travma yaratabilir.Artık sakin ol.Bu olayın bambaşka şekilde sonuçlanmadığı için şükret...Bizlere de hatırlatmada bulunduğun için teşekkürler.Ben her akşam kapıyı kontrol etmeden uyumam.
kapınıza kamera koysanız.. yada sadece hırsızları caydırmak için kamera görünümünde caydırıcılar var.. fiyatlarıda çok uygun.. en azından içinizin biraz daha rahat olması için tedbir olur... kapıya sürgüde iyi fikirmiş...
kendi kapınıza koyabilirsiniz bunlardan geçici olarak.. apartman girişine koysalar kesin çözüm olur tabii..
SAHTE KAMERA-CAYDIRICI KAMERA WALTHER, #15682240 Gittigidiyor.com
Çok sağol.uğraşmışsın..Çok güzel bir fikir..hem dairemin kapısına..hemde apartman girişine olur bu..fiyatlar gayet ucuz..
Yöneticiye ileteceğim bu konuyu..Tekrar teşekkür..
çok sağol canım.4-5 sene geçti aradan.insanın yatak odasına kadar hırsızın pis ayakkabılarıyla ayak basması çok kötü birşey.Emdevcim sana da geçmiş olsun..hep benzer saatler..Sabaha karşı..
Ah..Allah korumuş sizide..Sesini çıkartmaman çok iyi olmuş..
Aynen benim takı kutumda da incik boncuk vardı..
Yalnızca tamtur yüzüğümü çok severdim eşimin hediyesi,taşları düşerdi bazen..fazla sık takamazdım..
Onu el altına koyayım demiştim..Alyansım ve diğer yüzüğümüde elimi kremlerken çıkartmıştım sonra
takmamışım farkında değilim..Onları almış deyyus..
Yani birde yatağında insan ister çıplak yatar ister giyinik değil mi?
İnsanlık hali eşlerimizle öyle de uyuyabiliriz..
Ya birde evde tel.icüzdanı bulamasa..Belki boğazımıza sarılıp uyandıracak ,kalkın paralarınız nerde diye..
Bulup gittiğine sevindim bile..
çok sağol canım.4-5 sene geçti aradan.insanın yatak odasına kadar hırsızın pis ayakkabılarıyla ayak basması çok kötü birşey.
Düşündükçe insanın deliresi geliyor,ya böyle olsaydı şöyle olsaydı diye insanın sağlığı gidiyor.seni anlıyorum
iyi ki hırsızı görmedin.önlemlerinizi sıkıca alın.yapabildiğiniz her önlemi uygulayın.
bu olaydan sonra bana da acı bir iz kaldı oda panik atak hastalığı.
biraz zaman geçsin oda düzelir.o dönem psikiyatrise gitmiştim,ilaç yazdı kullandım.şimdi daha iyiyim.sende zamanla daha iyi olucaksın,gitmediysen bir psikiyatrise gitmeni öneririm..Aynı dertten muzdaribiz..
Emdev, bende aynı şeyi düşündüm, pis ayakkabılarıyla halılarımıza bastı..
Takatim yok ki..şöyle bir elden geçireyim..
Evet, tedirginlik konusu, bu asıl..Sağol arkadaşım..çok geçmiş osun canım.
Allah beterinden saklasın.
ama insan tedirgin oluyor.
maddi değer olmasa bile başka bir insanın evinde dolaşması,eşyalarının karıştırılması bile sinir bozucu...en azla atlatmışınız yine bunada şükür...
Gittim canım,hafif bir ilacım var..kullanıyorum hala..azalmıştı biraz şikayetlerim..biraz zaman geçsin oda düzelir.o dönem psikiyatrise gitmiştim,ilaç yazdı kullandım.şimdi daha iyiyim.sende zamanla daha iyi olucaksın,gitmediysen bir psikiyatrise gitmeni öneririm..
biz evin bütün kapılarına alarmlar taktırmıştık.önlem aldıkça biraz daha içiniz rahat uyucaksınız.:1hug:
canım o senin hatan insan kapıya galoş bırakırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun 2006 bacım. ben de evde haftasonları yalnız kaldığımda kapıyı kitlemem sadece çengeli takardım. (17 ağustos depreminde teyzemler kapı sıkıştığı için evden çıkamamışlardı, ondan beri ben kitlemezdim) valla bu kanırtmayı yaptıklarına göre hiç güvende değilmişim anladım. Allah sadaka niyetine saysın başka felaketlerden korusun...