Sabah kalktığınızda yüzünüzde gözünüzde brşey var mıydı Heidi?
Eşimin halasının evine seneler önce girmiş onlar da sizin gibi sabah olunca farketmişler çoluk çocuk..demişler nasıl hiçbrimiz tıkırtı falan duymadık.? sonra bir bakıyorlar hepsiniz suratında pijamalarının üzerinde sarı sarı leke gibi birşeyler var..
Bayıltıcı sprey mi ne sıkmış uyanık hırsız rahat çalışmak için.Sonradan polisler araştırmacılar incelemişler de o karara varmışlar.
ya allahın belaları ben varken girmesinlerde yokken ne yaparsa yapsınlar zaten ne param nede altınım var dışarı çıktığımda paramı yanıma alırım bi bileziğim 2 de yüzüğüm hep kolumda laptopu balkona gömüyorum resmen poşetlere sarıp aklınızda bulunsun yanınızda götüremeyeceğiniz şeyleri balkona poşetleyip koyun orayı araştırmak akıllarına gelmiyor ahh komşuma 2 saatliğine inerkende bunu yapsaydım ya.
bide plazmam var oda çelik şifreli kabloya bağlı sökemez yani ama inadına plazmanın camını kırarsa bilemem.
kuzum geçmiş olsun
biliyosun 3-4 ay öncede bize girmişti
anlatmıştım taktik aynı
muhitlerimizde yakın acaba aynı hırsızlar olabilir mi ?
benimde cüzdanı atmıştı yolda sabah bulan kişi arayıp haber verince öğrenmiştim neyse sen biliyon ayrıntıyı zaten
ay ben gecelerı hıc korkmam, vardıyalı calısıyor eşim ,gecelerı olmuyor bazen ,kitler kapımı yatardım..
çelik kapı ,çengel var ,sürgü gibi birşey var ,iki tane kilit var biri allta biri üstte ,
ben sabah uyurken esım gelıyor dıye ,sadece kapıyı kıtlerdım ,korktum şimdi eyvahedigeldismile
evde altın fılan yok zaten ,celık kasa var hayatta bulamaz,bulsa bıle acamaz ,kaldırıp götüremez yere sabitlendi..:1closedeyes:
çantalarımı da hep dolabıma asarım ya da ,askılıga..
yatak odam da beyzbol sopam var sadece,yatagın kenarında hemen ,bır de babamdan kalma(nasıl da koruyor hala benı opuyorumnanaktan ) biber gazı ..
ama oturma odamıza gırse koca lcd var ,iki tane laptop ortalıkta durur hep ,öyle antıkada yok,
zaten oturma odamıza gırse adam köşe,ama bız 4.katta ,en altıda sayarsak 5.katta oturuyoruz ,106 ekran lcd yi nasıl goturur ki. :sinifsinif:
götüremez diyin ,yoksa uyuyamam ben bu gece ,
korkuttunuz benı yav akannehir
kitliyim bari ,kitlemıyordum hiç ,eyvahedigeldismile
cok gecmıs olsun canım
evet orta katlar çok çabuk göze batıyor bu arada eşim ilk günden beri yandaki komşudan şüpheleniyor bunu polisede söyledik ama parmak izi olmadığı için birşey yapamadı eğer çalınan mallar evinden çıkmazsa suçlu olursunuz iftira atmak nedeniyle dedi.
eşimin şüphelenmesinede hak veriyorum aslında evimize 1 kere girdi ve 1 ay sonra hırsızlık oldu adam işsiz güçsüz sürekli ordan burdan dilenerek geçiniyorlar az yiyecek vermiş değilimdir ona rağmen yaptıysa bişey diyemiyorum yani ayrıca cmt günü eşime senin yatak odanda poşette bi bilgisayarın daha vardı onu satmadıysan bana taksitle satarmısın demiş yani yuhh yatak odama hiç girmediki poşetteki bilgisayarı bilsin kimsenin haberi bile yok ondan çünkü eşim parçalayıp uğraşıyor onlarla eşimde sen nerden biliyorsun falan demiş bende bilgisayar olduğunu ya sen uğraşıyorsun ya vardır diye sordum demiş sonra geldi bana bu adamın karısı hiç yatak odasına girdimi dedi bende bakmak için girdi ama kapıdan bakıp çıktık dedim öyle detaylı incelemedik yatak odasını yani dedim acaba karı koca bu işimi yapıyorlar off çok korkunç bi durum aklım almıyor ya kim bunu yapan kim yaa...
ayyy okurken yaşadıklarımı hatırladım içim ürperdi resmen....lohusaydım bebğim küçük olduğu için kolay kolay dışarı çıkamıyordum üstelik yine böyle ocak ayıydı....ufaklık çok düzensiz uyurdu akşama doğru saat 17-18 gibi uyuduğu zaman bende biraz kestirirdim...ki o saatlerde herkez evde oluyor....o gün sabah ufaklık arka arkaya kusunca ben acilen veden çıkıp dr a götürdüm...annemlere geçtim iyi ki geçmişim iyi ki yemeğe kalmışız...bu pislik adam yeni hapisten çıkmış 12 yıl yatmış içerde..sapıka kaydında neler neler varmış off yaa....üzerinde sadece bir eşarp bulundururmuş karşısına çıkanı onla boğazlarmış.....ki bu uzun zamandır takip ediyormuş evi ben lohusayım bebk var gelen giden çok haliyle takı falan çoktur düşüncesiyle girmiş eve......sitede oturuyorum 4 tane görevlimiz var oldukça hareketli bir sitedir 105 daire var...nasıl cesaret eder buna anlamış değilim.....balkondan kedi gibi tırmanmış çıkmış bu şahıs 11. kata bile çıkarmış polis demişti benim evim pekde aşağıda sayılmaz 2 . kat kadar yüksek...ama çatıdan gelen borudan tırmanarak çıkmış....pimapen penceremi okadar kolay açmışki anlatamam..ev tanınmayacak haldeydi tesadüfen hırsız içerdeyken komşum kızıyla bana kek göndermiş...bu panikle kaçarken komşunun oğluna yakalanmış bir sürü gören olmuş yani...hemen şikayetci oldum allah belasını versin bunların hiçmi içleri açımaz hiç mi
ayyy okurken yaşadıklarımı hatırladım içim ürperdi resmen....lohusaydım bebğim küçük olduğu için kolay kolay dışarı çıkamıyordum üstelik yine böyle ocak ayıydı....ufaklık çok düzensiz uyurdu akşama doğru saat 17-18 gibi uyuduğu zaman bende biraz kestirirdim...ki o saatlerde herkez evde oluyor....o gün sabah ufaklık arka arkaya kusunca ben acilen veden çıkıp dr a götürdüm...annemlere geçtim iyi ki geçmişim iyi ki yemeğe kalmışız...bu pislik adam yeni hapisten çıkmış 12 yıl yatmış içerde..sapıka kaydında neler neler varmış off yaa....üzerinde sadece bir eşarp bulundururmuş karşısına çıkanı onla boğazlarmış.....ki bu uzun zamandır takip ediyormuş evi ben lohusayım bebk var gelen giden çok haliyle takı falan çoktur düşüncesiyle girmiş eve......sitede oturuyorum 4 tane görevlimiz var oldukça hareketli bir sitedir 105 daire var...nasıl cesaret eder buna anlamış değilim.....balkondan kedi gibi tırmanmış çıkmış bu şahıs 11. kata bile çıkarmış polis demişti benim evim pekde aşağıda sayılmaz 2 . kat kadar yüksek...ama çatıdan gelen borudan tırmanarak çıkmış....pimapen penceremi okadar kolay açmışki anlatamam..ev tanınmayacak haldeydi tesadüfen hırsız içerdeyken komşum kızıyla bana kek göndermiş...bu panikle kaçarken komşunun oğluna yakalanmış bir sürü gören olmuş yani...hemen şikayetci oldum allah belasını versin bunların hiçmi içleri açımaz hiç mi