Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aynen canım dışardan yemek aslında bana göre de değil eğer akşamdan kalan zeytinyağlı veya makarna tarzı gelebilecek bişeyse yanımda getiriyorum ya da kantinden salata yaptıroyorum.bu aralar en cok yediğim şey cornflkes+yoğurt(süt gaz yapıyo diye) ama bugun
aynı yerinde var anaokulu özel anaokulları olarak geçiyor işte bilmiyorum ki oraya devam mı etsin başka yere geçse yarım güne düşecek sonrası ne olacak yarım gün
ama aynı yerin anaokuluna giderse tam gün olur yani şuanki gibi daha gidip konuşmamız lazım işte
kafanın rahat olması süper didemcm, tekrar hayırlı olsun gül senin oğluşun da 2007li mi barlas 2007 temmuz doğumlu, büyük ihtimalle ben de anaokuluna göndericem.tek beni sıkıntıya düşüren nokta barlas su an bile sınıfın en yapılı ve uzun boylusu.bi de bir yıl daha bekletirsem cok mu iri durur sınıfa göre ve kendını kotu hıssder mı dıyorum ama napalım yapımız öyle.ben, babası,dayılar,halalar hep aynı