Sabah neşeleri :d

Bugünde öğlen oldu.

Öğlen yemeğini okulda mı yiyorsun canım?

afiyet olsun didemcim
ben kahvaltımı geç yaptım daha yemeğe çıkmam
çoğu zaman burdayım bazen dışarıda yiyorum

Dışarıda insan ne yiyeceğini şaşırıyor, hele ben et sevmeyen biri olarak ne yiyim diye düşünürken akşam oluyor.

aynen canım dışardan yemek aslında bana göre de değil
eğer akşamdan kalan zeytinyağlı veya makarna tarzı gelebilecek bişeyse yanımda getiriyorum
ya da kantinden salata yaptıroyorum.bu aralar en cok yediğim şey cornflkes+yoğurt(süt gaz yapıyo diye)
ama bugun

Ben iyiyim canım, prensessinde iyi çok şükür, okula gitti, haftaya gösterimiz var az kaldı...

paşam nasıl?

oda iyi şükür okulda oda

onlarında var gösterisi ama ne zaman bilmiyorum haziran olduğu bellide tam tarih belli değil

yok yaptırmadık daha
aynı yeremi devam olur yoksa anaokulunamı başlayacak bilmiyorum henüz

aynı yerinde var anaokulu özel anaokulları olarak geçiyor işte
bilmiyorum ki oraya devam mı etsin
başka yere geçse yarım güne düşecek
sonrası ne olacak yarım gün

ama aynı yerin anaokuluna giderse tam gün olur
yani şuanki gibi daha gidip konuşmamız lazım işte

Biz yaptırıdk yeni dönem kaydını şükür rahatladık, seneyede anaokulu, sonra 1. sınıf inş.

kafanın rahat olması süper didemcm, tekrar hayırlı olsun
gül senin oğluşun da 2007li mi
barlas 2007 temmuz doğumlu, büyük ihtimalle ben de anaokuluna göndericem.tek beni sıkıntıya düşüren nokta barlas su an bile sınıfın en yapılı ve uzun boylusu.bi de bir yıl daha bekletirsem cok mu iri durur sınıfa göre ve kendını kotu hıssder mı dıyorum ama napalım yapımız öyle.ben, babası,dayılar,halalar hep aynı:KK1::KK1:

Son düzenleme:
Günaydınlar.

Barlasın biraz önce gördüm resmini ve maşallah gerçekten boy pos, kilo yerinde, birde dediğin gibi sınıfın ev büyük olması durumu var.

X