Lütfen bana birisi suçumu söylesin yoksa delireceğim düşünmektenDüğününe bir hafta kala yaptığı iş mi ya
eve gidip sevişmis olma ihtimalin.Lütfen bana birisi suçumu söylesin yoksa delireceğim düşünmekten
Yahu ne kocası ya delirmişsiniz şu anda derdim koca mı sizce? Adam üzerime yürüdü benim! İyi stresli diye gelsin dövsün babadır döver de sever de demi? Çok normal olan ne Burada? Düğünü olacak kişi de benim ben! Kızım evleniyorsun ben dağ gibi arkandayım her zaman buradayım demesi gereken baba gözüme gözükme diyor! Şaka gibisiniz ya. Kocası batsın şu an derdim asla koca değil!Bi de bayıl istersen?
Adam kızını verecek stresi çok, üzülüyor. Bu tavırları çok normal. Gören de ne yapmış sanır.
Bedel medel nedir Allah aşkına?
O koca size sırt döndüğünde babanızın kapısına gideceksiniz!
Nişanlım çok uzakta şu anda o ihtimal yokeve gidip sevişmis olma ihtimalin.
ona ne neden evden cikarken haber vereceksin gündüz gözüyle?
ne sacma yani. senin o naneyi yiyecegin varsa kuaforde isim uc saat sürdü der evinde bir iki saat yine oynaşirsin.
gicik oldum babana.
ama dönülmez yol falan diye düşünme. bir süre sonra evler ayrilinca, bu stresli dönem geçince unutulur hersey, normale donersiniz
Yazmamışım ama nişanlım çok uzakta babam da çok iyi biliyor bunu o ihtimal yok inanın2 ihtimal var, ya düğün üzüntüsü yaşıyor ya da nişanlınızla o evde buluşacağınızı düşünüp engellemeye çalışıyor.
Üzerine mi yürüdü? Peşimden geldi yazıyorsun sonra üzerime yürüdü diyosun.Yahu ne kocası ya delirmişsiniz şu anda derdim koca mı sizce? Adam üzerime yürüdü benim! İyi stresli diye gelsin dövsün babadır döver de sever de demi? Çok normal olan ne Burada? Düğünü olacak kişi de benim ben! Kızım evleniyorsun ben dağ gibi arkandayım her zaman buradayım demesi gereken baba gözüme gözükme diyor! Şaka gibisiniz ya. Kocası batsın şu an derdim asla koca değil!
Çok kötü hissediyorum anlatamam size sanki hafızamı silseler de o mesajı unutamayacak gibiyim. Kelimelere dökemiyorum olay sıcak diye mi bilmiyorum ama düğüne bile heyecanım silindi gitti bir anda bu kalp kırıklığıyla ne yapıcam bilmiyorum. Ağlamamı durduramıyorum çok kötüyümBabani da seni de cok iyi anlıyorum, ikiniz de çok gerginsiniz, ayrica genelde kiz babalari kizlari evlenince onlari kaybetmis gibi anlamsiz bir hisse kapılıp ekstra gerginleşiyorlar ben senin yerinde olsaydım o evden babama küs bir şekilde çıkmazdım, biraz sakinleşince gidip olumlu bir şekilde konuşurdum,
Çok kötü hissediyorum anlatamam size sanki hafızamı silseler de o mesajı unutamayacak gibiyim. Kelimelere dökemiyorum olay sıcak diye mi bilmiyorum ama düğüne bile heyecanım silindi gitti bir anda bu kalp kırıklığıyla ne yapıcam bilmiyorum.Babani da seni de cok iyi anlıyorum, ikiniz de çok gerginsiniz, ayrica genelde kiz babalari kizlari evlenince onlari kaybetmis gibi anlamsiz bir hisse kapılıp ekstra gerginleşiyorlar ben senin yerinde olsaydım o evden babama küs bir şekilde çıkmazdım, biraz sakinleşince gidip olumlu bir şekilde konuşurdum,
Bu kadar uzulmen ve babanın tansiyonunu firlamasi bile birbirinizi ne kadar çok sevdiğinizi gösteriyor, babanın iyi yönlerini düşün sakinleş ve guzelce konus babanla (özür dileme çünkü hiç bir suçun yok)Çok kötü hissediyorum anlatamam size sanki hafızamı silseler de o mesajı unutamayacak gibiyim. Kelimelere dökemiyorum olay sıcak diye mi bilmiyorum ama düğüne bile heyecanım silindi gitti bir anda bu kalp kırıklığıyla ne yapıcam bilmiyorum. Ağlamamı durduramıyorum çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?