• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sa boyunuz nerde...??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
biraz daha gayret edersem belime gelcek
siyahh renkli şuan
kat attırmayı düşünüyorum

walla kendimi bildim bileli belimdedir saçlarım hala da öyle gür bi de açık kumral normalde ama siyaha boyadım 1 sene önce şimdi de kestirmeden kurtulmaya çalışıyorum siyahtan benneyaptımki

belimin tam ortasında ..hiç boya yok saçımda koyu kestane ve diplerden geldikçe siyah oluyo saç rengim..

belimin iki üç cm yukarsında ama katlı olduğu için uzunluğu pek belli olmuyo uzatıp düz kestirmem lazım :mymeka:

malesef artık belimin ortasında:(( vay senin cihan kuaför geçmem önünden geçmem.... bir dahaki sefere asla sana gelmem:))

bende belime yakın olan sapsarı saçlarımı bir anlık gafletle kuförümde kestirdim şu anda önlerim çene hizasında arkası ise 3 santim kadar uzunlukta:çok üzgünüm: biraz tarz bi kesim yaptı şaşkın kuaförüm:mymeka: neyseki yaşasın turplu su kaydirigubbakcemile3

Back
X