• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sa boyunuz nerde...??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
belimden 2-3 cm aşağıda popma gelio yani kndi doğal rengi saşçlarım açık kumral gerçi uçları açılıverdi kendiliğinden sarı oldu:teytey::dance:

benim de belimin 1-2 cm üstünde, kumral-sarı-siyah karışımı bişey laelaelaelaelae
bu aralar gidip kısacık kestirmeyi düşünüorum:1closedeyes:
yada belki çok kısa katlar falankafamçokkarıştı çok sıkıldım :/

koyu kestane renginde uzun düz saçlarım war :) yazın belime kadar uzatıcam inş :):)

benim saçlarda tam bel kıvrımının hizasında...hepsi düz kat yok..biraz dalgalı olsun isterdim ama tutmuyo..

tam belimin hizasında
ama kestircem tatlicadiarzu çok uzun bence gereksiz bir uzunluk
rengide şimdilik fındık kabuğu ama memleketime gidince
soğan kabuğuna boyayacağım :icecream:

saçlarımı düğünden sonra kestirdim.omuzlarımı kapatıyor şu an..
röfleli açık sarı renkte..
genelde de kendim düzeltirim,ayda en fazla iki kere dışarda fön çektiririm.
dışarda fön çektirdiysem kendim evde düz fön çekiyorum diye;dışa dışa yaptırırm.

saçlarım belime yakın ama biara daha uzundu uzasın die bekliorum rengi de doğal siyah

benim de 8 aydır ense ortalarında ,katlı dalgalı.rengi de açık kestane ,aralarda kızıllık var.daha önce uzun kullanırdım ama şimdi keşke daha önce kestirseymişim diyorum.artık şekil vermek çok daha rahat

göğsümün biraz altında katlı kesim
çikolata kahvesi üzerine karamel balyaj:icecream:

Göğüsümün ortalarında:)
Kendi saçım,çukulata kahve akan siyah ve bakır tonları ve patlıcan morunu andıran bir renk daha mevcut...
Böyle karışık bi renk::) nasıl yani diyebilirsiniz ama güneşte gayet hoş duruyo .Boyatmaya niyetim yok hala boyamıcam işte:) Çok fazla boyadım ve renkler bir bir çıkmaya başladı :)

Back
X