• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Sa boyunuz nerde...??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
belimden 5 parmakfilan yukarda önlerim kısa biraz modeli ben öyle istedim. sarı röfleli belimde olsun istiyorum ama bakalm uzuolar daha:)

basenime 1-1.5 karış mesafedeler :D sapır sapır da dökülüyorlar önümüzde ki hafta hem kesim hem boya yaptıracağım gelişmeleri yazarım artık ((: sıkıldım bu kadar uzun saç kullanmaktan :S rengim de kahverengi. doğal renginde hala :S

15 gün öncesine kadar omuzlarımdan 10 cm kadar aşağıdaydı :CüvCüv:

şimdi sanırım ancak bir numara dedikleri boyda :a015:

belimde olan saclarımı yazın acıp boyamaktan kestirmek zorunda kaldım omuz hizamda. ama şimdi uzadı gene belimde önleri katlı bide yan kahkül kulanıyorum...

Benimkiler de dirseklerimin 4-5 parmak üzerinde, kat kat kesilmis, biraz yandan kahkul(kendim kestim :P) acik kahve

cok kisa ocakta neredeyse sifira tutturmustumda simdii biraz uzadi cim adam gibiyim yani kaydirigubbakcemile3

ben de epeydir uzatıyorum nişanıma kadar belime iner inş şu an omuzlarımın bi karış altındalarkaydirigubbakcemile2

benimm saçlarım belimdee doğal hali koyu kahve ama açık kumarala boyadımm:):)ama baya uzun saçlarımm çok güzel uzun saç gerçeii faydasıda olmuyo tesettürlü olduğum için:):)

belimin biraz altında ..benim saclarım baya uzun yaa:) çok saglıklıdır ama iyi bakarak 2 gunde bır yıkanarak uzamasını saglıyorum:)))

Back
X