Saç Kesim Şekilleri Sa boyunuz nerde...??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
sırtımın tam ortası, başka nasıl tarif edilir bilmiyorum ama hep fönlüyorum kıvırcıkken tabi daha kısa ilk defa saçlarımı uzattım , uzuyor bakalım daha ne kadar sabredicem=)

belimden 3 parmak yukarda. benim acaip çabuk uzuyo saçlarım. rengi bi garip ama.

tam belime kadar,düz ve siyah.şimdiye kadar hiç boyatmadım saçlarımı.bu yüzden çok sağlıklılar.fön falanda fazla gerekmez.çok rahatım yani:sm_cool:

kıvırcık saclıyım ve sac boyum -soyle dıyeyım- sırtımın ortasında.orta boyu gecmeye yakın ama.....renk koyu kızıl:icecream::icecream:

saçlarım ömrümü yedi ama uzamıyor sırtın ortasına kadar uzatsam yeter o bile başarı ama şu anda omuzlarımda

belime yaklaşmıştı ama geçen hafta kestirdim koltukaltıma kadar kahverengi doğal rengi.....

Benimkiler sırtta gögüs hizası
Rengide sarı - açık kumral arasıtatlicadiarzu koyulaştırmak istiyorum önceden de sarıydı oda güzeldi :asigim: Kararsızım peruk mu almalı yawwww bi gün öle bi gün böle tatlicadiarzu

sirtimdan bir karis yukarda gogsumu kapatacak sekilde dalgali ve dogal renginde yani kestane rengi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…