Saç Kesim Şekilleri Sa boyunuz nerde...??

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

bisquit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2007
692
4
96
İstanbul
kızlar haydi herkes saç boyunu yazsın....

kısa mı uzun m orta mı...??

bakalım kadınlar kulübündeki bayanların saçalrı nasıl:)

a.s.a.s.a.s.

valla böle blimin azıcık yukarısında ama uuzunlu kısalı bnmkiler ön tarafında daha omuzlarımız biraz altında :S

benim orta. göğsümün hemen üstünde. ama daha uzatacağım.işin ilginç yanı istanbulda yaşarken saçım çok geç uzardı. ama antalyada çok çabuk uzuyor. havasından mı suyundan mı . anlayamadım ama.gerçekten öyle......platin röfle............

Hımmm..:uhm:
Şimdi dalgalı benim saçlarım.. Fönlüyken ensemi anca kapatıyor,önler daha kısa. Doğalken kulaklarımın altına geliyor. Katlı kesim kullanıyorum yılbaşından beri..:dance:
Yıllardır da kızıla boyatıyorum saçlarımı ben..tatlicadiarzu
Ya yine aklıma geldi,çok özlüyorum bentatlicadiarzu

Omuzlarıma kadar geliyor.
Röfleli ve acayip kıvır kıvır yaa. Sinir oluyorum
tatlicadiarzu
Fönlemeye gayret ediyorum ama düzelmiyor ( konu dağılıyor galiba :roflol: )

Tam Belimde hafiften kalcalarima kader degiyor yavas yavas, röfleli acik kahverengi ve dalgali

Kestirsemmi diye düsünüyorum amafisfisfis

koltuk altı diyim bende işte sütyen hizasına geliyor şimdik koyu kestane
ağustostan sonra sarı olcam gene:)

valla saç konusunda ben çok şanslıyım sanırım belimde ve dümdüz föne falan hiç gerek yok anlayacağınız yıka ve çık :sm_cool:şakkıdı

orta-uzun gibi bişey sanırım belime kadar olmasa da sırtta. benim de saclrımın üstü düz gibi altları(uclara doğru) bukle bukle :)sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…