Rüzgar'iN GüLLeRi... <3

canım ben de sekerimi cikolatamı alıp gelecektım de cok yagmur var cıkamadım
hayırlı olsunn topik

herif cay bekliyor bende geyige takildim gidiyorum....neyse cayini veremde herif kusmesin bir hafta sonu evde.....

Hicc uyuyodum az once uyandim cok halsizim belim heryerim agriyo yaa,karnimdan sesler gelio sanki acmisim gibi
Sen naptinn ? Senin delikanlilar napiyo bakiyim

gecmis olsun canim...kucuk pasa guzellik uykusunda aksam icin....buyugude odada babasini ceneye calmis.....malum yarin okul aciliyor tam hiz devam....

Kizinlami uyudunn
Valla canim sklyo evde bende kurabiye yaptim simdi o pisince de kek yapcam
Esim seviyor hamurislerini
Bende pek yemem kiloma dikkat etmek icin

evet canımamann benimde canım sıkkın yağmurlu kapalı bi hava var kaç gündür..bende severim hamurişlerini valla kilo aldım zaten

evet canımamann benimde canım sıkkın yağmurlu kapalı bi hava var kaç gündür..bende severim hamurişlerini valla kilo aldım zaten

Ay yollada biraz seviyim
Burasida oyle zaten ben alistim burasi hep kapalidir.. Havalar bozuk hep burda yazi kisa kislari uzun
Dun egzersiz yapmistim belimi agritmisim

Offf cok daraldimm yapacak biseyde yokk evde tek basima
Bebegim olsun artik onla oynasiyim

Ay yollada biraz seviyim
Burasida oyle zaten ben alistim burasi hep kapalidir.. Havalar bozuk hep burda yazi kisa kislari uzun
Dun egzersiz yapmistim belimi agritmisim

kız egzersin falan yapma bakarsın bişey vardır,sen kan testi niye yaptırmıyosun onda hemen çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…