Rüzgar'iN GüLLeRi... <3

:KK16::KK16:kız egzersin falan yapma bakarsın bişey vardır,sen kan testi niye yaptırmıyosun onda hemen çıkar
Gunum gelmedi ya hemen umitlenmeyim diye yaptirmiyorum :KK31:

bugünlerin tadını çıkar doya doya dinlen uyu,bebişinle oynaşıcağın günlerde gelicek allahın izniyle:KK9:o zamanda sıkılmaya vakit bulamıcan:KK16:

Bilmem hic hamile kalamiycak gibi dusunuyorum bazen,ama haplarin sonuc vermesi biraz umut verdi bana.. Allah hayirlisini versin uzulsemde yapcak bisey yok isteyince olmuyomus

Gunum gelmedi ya hemen umitlenmeyim diye yaptirmiyorum :KK31:

Bilmem hic hamile kalamiycak gibi dusunuyorum bazen,ama haplarin sonuc vermesi biraz umut verdi bana.. Allah hayirlisini versin uzulsemde yapcak bisey yok isteyince olmuyomus

kız ben senin yerinde olsam meraktan çatlarım,şimdi bile çatlıyorum:KK9:günün gelmesede kan testinde çıkıyo,yinede sen bilirsin şunun şurasında ne kadlı,öle geliyo insana işte olunca bile inanamıyosunki

kız ben senin yerinde olsam meraktan çatlarım,şimdi bile çatlıyorum:KK9:günün gelmesede kan testinde çıkıyo,yinede sen bilirsin şunun şurasında ne kadlı,öle geliyo insana işte olunca bile inanamıyosunki

Bisey cikmazsa o zaman uzulurum gununde belli olur hersey 6 gun kalmis,meraktan catlamiyorum cunki imkansiz gibi geliyor bazen :KK31:

X