Rüzgar'iN GüLLeRi... <3

N e v a

Guru
Pro Üye
28 Şubat 2011
13.690
14.517
Bir benim sohbet topigim yoktu oda oldu simdi
Sesime gelinn kizlar.. Yeni bir sohbet topigimiz oldu kosunnn herkes gelsin .....

Son düzenleme:
Tesekkurler kuzum bi anlik can SIKINTISIYLA faaliyete gecirdim artik gelirsin demii
Gelmezsen nolucani biliyon
Yemek yapiyom herife kiz napiyim

Tesekkurler kuzum bi anlik can SIKINTISIYLA faaliyete gecirdim artik gelirsin demii
Gelmezsen nolucani biliyon
Yemek yapiyom herife kiz napiyim

kız gelmemmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):) canımsınnnnnn bilmezmiyim annemmmmmmmmmmmmmm:):) aman deyimmmmmm burdayım hep:)
Vallahi bilmem ki yavrum yaaaa ahhhh herifimmm var amaaaaaa nanımda değil yaaaaa bende düşünsem keşke ne yemek yapsam diyeee ahh ahhh bak içimi yaktın şimdi kuzummmmm:)

Sus kizzz
Hala ne diyo ben sana ne dedim sabret az, annenle olmanin tadini cikar lan
Oyy oyyy Allah gonlune gore versin bidenem benim.. Yarin guzel haberler alirsin insAllah,calisirsin cevren genisler.. Hava alirsin kafandan dusunceleri atarsin.. Yeni bir ortama girersin canim.. Hersey guzel olucak buna inan

Son düzenleme:

susimmiiiiiiiiiiiiii ama gerçekteeennn

kız sabrediyom ama onuda çok seviyorummmmm :):)
aminnnn kuzummmmmmmmmmmm ahh ahh inşallh canım yaaaaaa aynen aynen tatlımmmm benimkide sevindi inşallah olur diyo anlıyo kız bunaldığımııı kıyamam inşallah güzel olucak hayatım yaaaa ekonomik özgürlüğümü almış olurum elime aileme yardımcı olurum birikim yaparım kııızzzz çeyiz alırım çeyiiiiiiiiiiiiizzzzzzzzzz hahaha:):):)

Evet aynen oyle... Biraz acilirsin bunalimdan uzaklasirsin,anam yoksa elin oglu yuzunden kafayi yiycen zilli senii

Günaydın kızlar Bende aranıza katıılabilirmiyimm acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…