Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Rüzgar Ege'min Odası Teyzoşlar Buyrun

çok zevkli döşemişin canım..iniallah bızde evlenırızde bian önce bebek istiyorum çok heveslendim yaaa Allah analı babalı büyütsün maşallah bebişe...bu arada biraz büyüsün yürüsün o oda okadar düzebli olamıcak malesef bizim yiğenler oyuncakları arabaları falan hergün dokerler....kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

herşeyi çok güzel kendide çok tatlı maşşallah bahtıda talihide güzel olsun işallah :Saruboceq:

allah gönlüne göre versin canım seninde inşallah en kısa zamanda ee büyüyünce oğluş dağıtacak annesi onu odadan odaya kovalayacak
herşeyi çok güzel kendide çok tatlı maşşallah bahtıda talihide güzel olsun işallah :Saruboceq:

çok saol canım aminn inşallah

çok çok güzel olmuş egede çok tatlı maşallah kuzucuğa sağlıkla sıhhatle büyüsün odasında:)))

Maşallaaaaaaaah ne şeker bir bebek allahım. Çoooooooook güzellll..........Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. Darısı başıma inşallah....

çok çok güzel olmuş egede çok tatlı maşallah kuzucuğa sağlıkla sıhhatle büyüsün odasında:)))
çok saol canım amin inşallah opuyorumnanaktan
Maşallaaaaaaaah ne şeker bir bebek allahım. Çoooooooook güzellll..........Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. Darısı başıma inşallah....

inşallah canım senin bebişide allah analı babalı büyütsün sağlıkla mutlulukla al kucağına inşallah

canım herşey çok güsel olmuş,güle güle kullanın.çikolata sepetini nerden ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim?bide patikler çok tatlı,ayakkabı gibi olmuş.nasıl yapılışı bende yapmak isterim oğluma:)

çok saol canım sepeti tahtakaleden aldım canım orda hemen hemen her dükkanda bulabilirsin fiyatıda hatırlamıyorum baya bişey almıştım çünkü ama olsa olsa 25 30var yoktur adını hatırlayamadım aldığım yerin patiklerde burda tırtılkurabiye idi galiba net hatırlamıyorum ama bi abla var o yapıp gönderiyor burda el emeği bölümünden bulursun büyük bir ihtimal istersen msn adresinide verebilirim beraber netten ip rengini modelini falan beğeniyorsun istediğin gibi yapıyor o sana tanesi 10liraydı benim yaptırdığım patikler ücreti postaneden havale ile yolluyorsun oda kargoyla yolluyor sana çok ilgili bi bayan ayrıca tavsiye ederim yani anlıcan bende bu konuda beceri yok nasıl yapıldığını bilsem seve seve anlatırdım istersen yaz bana msn adresini verim ulaş ordan ok

pamuk o ne tatlı bir kuzu...maşallah süphanallah...allahım nazarlardan korusun..odasıda çok ama çok güzel..güle güle kullansın inşallah..

canım ılk once ege beye bayıldım masallah Allah nazarlardan saklasın allah analı babalı buyutsun
odasına gelınce bayıldım çok sık benımde oglumun karyolası buna benzıyor dolap almamıstım nerden aldıgını ve fıyatını özelden yazarsan sevınırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…