allah gönlüne göre versin canım seninde inşallah en kısa zamandaçok zevkli döşemişin canım..iniallah bızde evlenırızde bian önce bebek istiyorum çok heveslendim yaaaAllah analı babalı büyütsün maşallah bebişe...bu arada biraz büyüsün yürüsün o oda okadar düzebli olamıcak malesef bizim yiğenler oyuncakları arabaları falan hergün dokerler....kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:
herşeyi çok güzel kendide çok tatlı maşşallah bahtıda talihide güzel olsun işallah :Saruboceq:
canım negüzel temenniler bunlar çok saol
çok saol canım amin inşallah opuyorumnanaktançok çok güzel olmuş egede çok tatlı maşallah kuzucuğa sağlıkla sıhhatle büyüsün odasında:)))
Maşallaaaaaaaah ne şeker bir bebek allahım. Çoooooooook güzellll..........Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyütsün. Darısı başıma inşallah....
walla yaza tam ısırmalık olucak sizin yerinizede bol bol yerim ben oğluşumu canım çok saolyerim ben onu bayıldım çok şanslı bir bebek
Masallah canim ben ogluna asik oldum cok tatli simdiden cok yakisikli yerimseniben
canım herşey çok güsel olmuş,güle güle kullanın.çikolata sepetini nerden ve ne kadara aldın öğrenebilirmiyim?bide patikler çok tatlı,ayakkabı gibi olmuş.nasıl yapılışı bende yapmak isterim oğluma:)
teşekkürederiz canımherşeyi çok güzel ama ben ençok sepetine bayıldım
pamuk o ne tatlı bir kuzu...maşallah süphanallah...allahım nazarlardan korusun ..odasıda çok ama çok güzel..güle güle kullansın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?