• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Rüzgar Ege'min Odası Teyzoşlar Buyrun

çok zevkliymişsin canım ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bayıldım odanıza..bide nerden aldığını yazarmısın.
saol canım ya maskodan aldık istanbul genç bebeden herşeyi tek mağzadan isteğe göre yapıyorlar herşeyini
harikaaa Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
amin canım saoll
harika bi oda olmuş sağlıcakla büyüsün inşallah
aminn allah razı olsun canım
ayyyy çook ciciş yaa! aslında ben oda falan okula başlayana kadar düşünmüyorum ama böyle görünce özeniyorum ne yapsamki sonra bu oda nolucak çöpe mi atıcam off bilmiyorum
niyeki canım beşiğin dolabı çıkıp normal yatak yapabiliyosun büyüyünce daha kaaççç sene kullanılacak bu oda 2 3 senelik değilki içinde kalmasın sonra pişman olursun herşey zamanında güzel benimki şimdi yürütgeciyle odasında fır dönüyo bakınıyo oyuncaklarını falan almaya çalışıyo eğleniyo değişik geliyo herşey biraz büyüyüncede orda yapıcak herşeyini
herşeyi çok cici allah sağlıcakla kullanmak nasip etsin

saol canım teşekkürler

süper olmuş yaaa bayıldım...
Allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsin inş..

canim oda tek kelimeyle super yaa ozellikle baliklari elimi uzatip tutasim geldi cok sirinler :52:

Duvar kağıdı olmasa daha da şık olurdu gibi geldi.
Çok şık bir oda hangi marka bir sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.

Sağlıcakla büyüsün oğluşun...

Çok güzel olmuş güle güle kullanın yavruna Allah sağlık sıhhat versin, nazarlardan korusun
:nazar:

Harika bir oda olmuş,bu oda takımının bir benzerine ben de bayılmıştım daha önce.Allah'ım Ege'lerimize bir ömür sağlık ve huzur versin:)

Cok güzel olmus her esyanin ayni desen olmasi ayri bir güzellik katmis saglikli ve uzun ömürlü olsun yavrun....

canim oda tek kelimeyle super yaa ozellikle baliklari elimi uzatip tutasim geldi cok sirinler :52:
saol canım walla şu sıralar balıkları egem senin yerine yapıyo merak etme:D
Duvar kağıdı olmasa daha da şık olurdu gibi geldi.
Çok şık bir oda hangi marka bir sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.

Sağlıcakla büyüsün oğluşun...
amin çok saol tabi istanbul genç bebeden aldım
Çok güzel olmuş güle güle kullanın yavruna Allah sağlık sıhhat versin, nazarlardan korusun
:nazar:
amin cümlemizin canım çok teşekkürler
ayyyy tek kelime ile harika....
mersii tatlım
Harika bir oda olmuş,bu oda takımının bir benzerine ben de bayılmıştım daha önce.Allah'ım Ege'lerimize bir ömür sağlık ve huzur versin:)
amin canım amin sağlıklı olsunlar gerisi boş inan allah herkese nasip etsin
Cok güzel olmus her esyanin ayni desen olmasi ayri bir güzellik katmis saglikli ve uzun ömürlü olsun yavrun....

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkürler

nerden aldgını ve fiyatını yazarmısın halıda dahıl mi deilse onuda nerden aldın

çok güzel olmuş, tek kelimeyle...
bende aynı markanın başka bir modelini beğendim ama duvar kağıdı falan senin odanın ki kadar güzel olabilirmi bilmiyorum doğrusu...
ALLAH ssağ selim , ağız tadıyla kullanmayı nasip eder İNŞALLAH...

çok güzel olmuş, tek kelimeyle...
bende aynı markanın başka bir modelini beğendim ama duvar kağıdı falan senin odanın ki kadar güzel olabilirmi bilmiyorum doğrusu...
ALLAH ssağ selim , ağız tadıyla kullanmayı nasip eder İNŞALLAH...

canım çok saol istersen olur eminimki meleklerimiz için yapılmayacak şey yok allah sağlık verdikçe

herşey harikaa özenle seçilmiş kaliteli ve zevkli şeyler
yanlız duvar kağıdı biraz boğmuş sanki daha sade olabilirdi :nazar:

duvar kağıdı mobilyadan önce yapıldı canım ama renkli oldu iyi oldu çocuk odası işte olsun saol canım beğenmene sevindim:D

çok güzel olmuş :nazar::nazar::nazar:Allah uzun ömürler versin ...
bir şey dikkatimi çekti oda parfümü var aır wick onu kullanma istersen bebek için çok zararlı o havayı soluması :71:

çok güzel olmuş :nazar::nazar::nazar:Allah uzun ömürler versin ...
bir şey dikkatimi çekti oda parfümü var aır wick onu kullanma istersen bebek için çok zararlı o havayı soluması :71:
amin canım çok saol o resim çekildiğinde benim oğlan daha doğmamıştı canım mobilya kokusu olduğu için camlar falan açıktı içeriye çok sinmesin diye parfüm koymmuştum asla yapmam öyle şeyler uyardığın için tekrar saol canım
ay maşallah acayip güzel bir oda her ayrıntısı o kadar uyumlu ve şekerki bayıldımmm

çok teşekkürler canım :21:

Back