Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım ya maskodan aldık istanbul genç bebeden herşeyi tek mağzadan isteğe göre yapıyorlar herşeyiniçok zevkliymişsin canım ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bayıldım odanıza..bide nerden aldığını yazarmısın.
amin canım saollharikaaa Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..
aminn allah razı olsun canımharika bi oda olmuş sağlıcakla büyüsün inşallah
niyeki canım beşiğin dolabı çıkıp normal yatak yapabiliyosun büyüyünce daha kaaççç sene kullanılacak bu oda 2 3 senelik değilki içinde kalmasın sonra pişman olursun herşey zamanında güzel benimki şimdi yürütgeciyle odasında fır dönüyo bakınıyo oyuncaklarını falan almaya çalışıyo eğleniyo değişik geliyo herşey biraz büyüyüncede orda yapıcak herşeyiniayyyy çook ciciş yaa! aslında ben oda falan okula başlayana kadar düşünmüyorum ama böyle görünce özeniyorum ne yapsamki sonra bu oda nolucak çöpe mi atıcam off bilmiyorum
herşeyi çok cici allah sağlıcakla kullanmak nasip etsin
süper olmuş yaaa bayıldım...
Allahım sağlıkla büyümeyi nasip etsin inş..
saol canım walla şu sıralar balıkları egem senin yerine yapıyo merak etmecanim oda tek kelimeyle super yaa ozellikle baliklari elimi uzatip tutasim geldi cok sirinler
amin çok saol tabi istanbul genç bebeden aldımDuvar kağıdı olmasa daha da şık olurdu gibi geldi.
Çok şık bir oda hangi marka bir sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim.
Sağlıcakla büyüsün oğluşun...
amin cümlemizin canım çok teşekkürlerÇok güzel olmuş güle güle kullanın yavruna Allah sağlık sıhhat versin, nazarlardan korusun
mersii tatlımayyyy tek kelime ile harika....
amin canım amin sağlıklı olsunlar gerisi boş inan allah herkese nasip etsinHarika bir oda olmuş,bu oda takımının bir benzerine ben de bayılmıştım daha önce.Allah'ım Ege'lerimize bir ömür sağlık ve huzur versin:)
Cok güzel olmus her esyanin ayni desen olmasi ayri bir güzellik katmis saglikli ve uzun ömürlü olsun yavrun....
çok güzel olmuş, tek kelimeyle...
bende aynı markanın başka bir modelini beğendim ama duvar kağıdı falan senin odanın ki kadar güzel olabilirmi bilmiyorum doğrusu...
ALLAH ssağ selim , ağız tadıyla kullanmayı nasip eder İNŞALLAH...
amin canım çok saol o resim çekildiğinde benim oğlan daha doğmamıştı canım mobilya kokusu olduğu için camlar falan açıktı içeriye çok sinmesin diye parfüm koymmuştum asla yapmam öyle şeyler uyardığın için tekrar saol canımçok güzel olmuş Allah uzun ömürler versin ...
bir şey dikkatimi çekti oda parfümü var aır wick onu kullanma istersen bebek için çok zararlı o havayı soluması
ay maşallah acayip güzel bir oda her ayrıntısı o kadar uyumlu ve şekerki bayıldımmm