• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Rüzgar Ege'min Odası Teyzoşlar Buyrun

odası da çok şeker olmş,çok zevkli alınmış herşeyi
bebişiniz de çok tatlı maşallah subhanallah.Allah nazarlardan korusun...

kaydirigubbakcemile3

canım odası da kendisi de harika maşallah... :nazar:

bizde oğlumuzun adını RÜZGAR ATA koymayı düşünüyoruz inşallah :Saruboceq:

Harika bir oda güle güle günlerde sağlıkla kullansın odasını küçük adama maşallah
çok saol canımm küçük adam öptü senii:D
odası da çok şeker olmş,çok zevkli alınmış herşeyi
bebişiniz de çok tatlı maşallah subhanallah.Allah nazarlardan korusun...
çok teşekkürler canım allah herkese nasip etsinn
maşşalahhhhhhh kocamann hemdee
:D teşekkürler tatlım
kaydirigubbakcemile3

canım odası da kendisi de harika maşallah... :nazar:

bizde oğlumuzun adını RÜZGAR ATA koymayı düşünüyoruz inşallah :Saruboceq:

saol canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok güzel isim bence rüzgar falan adıyla yaşasın inşallah

maşallah subhanallah canım ya allah bagıslasın odasıda cok guzelmıs mınık prensın benım de oglum olacak cok ısterdım bebegıme boyle bır oda hazırlamayı ama malesef kı bız tayıncıyız ve lojmanda kalıyoruz

maaşallah zevkle döşenmiş Mevlam sağlıkla büyütsün inş.. Darısı basımıza olsun:) bende arastırma yapıyorumda odanız cok hosuma gitti bilgi verebilirmisiniz özeldende olabilir teşekkürler şimdiden:)

maşallah subhanallah canım ya allah bagıslasın odasıda cok guzelmıs mınık prensın benım de oglum olacak cok ısterdım bebegıme boyle bır oda hazırlamayı ama malesef kı bız tayıncıyız ve lojmanda kalıyoruz

çok saol canım amin
olsun onlara verdiğimiz sevgimiz yeter
allah herkesin kalbine göre versin inş

güle güle buyut bebeğini,,,,
çok saol canım
Ya ben neden göremiyorum odanın resimlerini başka bi sayfa açılıyor
resimleri yüklediğim siteden kaynaklanmış canım tekrar düzelttim
odasını göremedim ama rüzgarını gördüm.çok tatlı ya maş.Allah uzun ömürler versin
çok saol tatlım resimleride yükledim tekrar
teşekkürler canım
maalesef odayi ben göremiyorum yoksa yorum yapardim ama merak ettim cok

yükledim canım vaktin olursa bakarsın tekrar

çok güzel bi oda olmuş rüzgar ege burada sağlıkla mutlulukla anne ve babasıyla birlikte yaşasın inşallah allah onu size bağışlasın cnmmmm...

çok zevkliymişsin canım ALLAH iyi günlerde kullanmayı nasip etsin bayıldım odanıza..bide nerden aldığını yazarmısın.

ayyyy çook ciciş yaa! aslında ben oda falan okula başlayana kadar düşünmüyorum ama böyle görünce özeniyorum ne yapsamki sonra bu oda nolucak çöpe mi atıcam off bilmiyorum

Back