• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Rüzgar Ege'min Odası Teyzoşlar Buyrun

ayy canim nekadar tatli bir oda yapmissiniz allah egenizi size bagislasin insallah oda harika masallah
çok saol canım amin cümlemizin bebişlerini allah bağışlasın
evet canim benim kizim:) ismi Melek:) adi gibi bi bebek vallaha, hic üzmüyor beni :) Amin Allah hepimizin evlatlarini anali babali büyütsün:asigim:
maşallah prensese walla benimkide üzmez inşallah dua edin bana kızlar 23 ocakta egemi alıcam kucağıma inşallah
öyle güzel zevkle döşenmiş bir odaki çıkmak istemedim sağlıkla büyü odanda rüzgar ege
canım ya çok saol egemde öpüyor seni
canım çok güzel olmuş oda sağlıkla gülücüklerle büyüsün odasında yavrun...

bu arada herşeyi tam takım nereden aldın??

amin cümlemizin inşallah canım maskodan istanbul genç&bebeden aldım canım

herşey nasılda uyumlu olmuş.duvar kağıdıda farklı olsa dergilerdekini aratmayacakmış.çok zevklisiniz.allah egeyi sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah

cok güzel olmus ismide cok harikaa bebikinnnn :nazar:
teşekkürler canım ismiyle yaşasın inşallah allah herkese nasip etsin
herşey nasılda uyumlu olmuş.duvar kağıdıda farklı olsa dergilerdekini aratmayacakmış.çok zevklisiniz.allah egeyi sağlıkla büyütmeyi nasip eder inşallah
evet ben odasını ilk başta sade beyaz düşünüyordum biyerde görmüştüm ondan kağıdı böyle cicili bicili yapmıştık sonradan karar değişince böyle oldu ama olsun napalım sağlıcakla yatsın içinde güzel yorumun için çok teşekkürederizz
çok güzel olmuş

teşekkürler canımm

masal dünyasında gibi hissettim kendimi çok güzel cnm hayırlı bi evlat olur işallah yavrun

maşallah çok güzel bir oda
güle güle büyüt bebeğini ama söyleyeyim senin oğlan kesin denizci olacak a.s

masal dünyasında gibi hissettim kendimi çok güzel cnm hayırlı bi evlat olur işallah yavrun
canım çok teşekkürler inşallah allah herkesehayırlı evlatlar nasip etsin
maşallah çok güzel bir oda
güle güle büyüt bebeğini ama söyleyeyim senin oğlan kesin denizci olacak a.s
teşekkürler canım walla doğru söylüyosun bende söylüyorum hep kararlaştırılıp yapılan bişey değil bu oda ve isim uyumuda bundada bi hayır vardır belki
harika olmuş canım. çok uyumlu...

çookk teşekkürederizz canım saoll

Ay ayy Pamukcum gulumseyerek baktim inan, ne kadar guzel olmus oglusunun odasi.. Mutlulukla buyusun Egecik.:nazar:

halı,saat,avize siparişle yapılmıs sanırım, çok da güzel olmuş. sanslı bebek ege
evet canım siparişle yapıldı uyumlu olsun diye odayla çok teşekkürederiz egem odasına yerleşti allaha şükür artık evimizde
bu resimdeki koyuncuklar çok şiriiinnnn..
nerden aldınız sorabilirmiyim???
tabi historia alışveriş merkezinde armağan oyuncak var orda bulabilirsin canım geçenlerde gittim hala vardı
Ay ayy Pamukcum gulumseyerek baktim inan, ne kadar guzel olmus oglusunun odasi.. Mutlulukla buyusun Egecik.:nazar:

çok saol teyzesi oda hep gülerodasında inşallah mutlulukla büyür güzel dileklerin için çok teşekkürler a.s.

canımm daha önce yorum yapmıştım çok beğenmiştim şimdi yeniden baktım ve masa üstüme kopyalıcam o kadar beğendim daha hamile değilim ama böyle bakınıyorum ve güzel bulduum şeyleri kopyalıyorum. Nereden aldın odanı hangi bebek mağazası isim verebilir misin ve herşeyiyle ne kadara mal oldu merak ettim... Özellikle dolap büyük ve kullanışlı belli ben küçük bebek dolaplarını beğenmiyorum ilerde kullanılacak özellikte olmuyorlar.

canımm daha önce yorum yapmıştım çok beğenmiştim şimdi yeniden baktım ve masa üstüme kopyalıcam o kadar beğendim daha hamile değilim ama böyle bakınıyorum ve güzel bulduum şeyleri kopyalıyorum. Nereden aldın odanı hangi bebek mağazası isim verebilir misin ve herşeyiyle ne kadara mal oldu merak ettim... Özellikle dolap büyük ve kullanışlı belli ben küçük bebek dolaplarını beğenmiyorum ilerde kullanılacak özellikte olmuyorlar.
mesaj attım canım özeline
inşallah istediğin vakitte anne olmayı allah sanada nasipeder bebeğine herşeyin en güzelini yaparsın
cook gusel hayırlı olsun

çok teşekkürler canım amin saol

Maşallah! Hayırlı olsun.Allah çok daha guzel ve iyilerini de nasip etsin.

Back