Bunların hepsi bilinc altından kaynaklanıyor üstündede benzetmeler yapıyoruz hoop hersey cözümlendi diyoruzSanki kimse ayni ruyayi göremez gibi demi? Kim bilir kimlerle ayni ruyalari goruyoruz
Adam yatağımın karşısında ayakta duruyordu siyah gitmişti herseyi siyahtı şapkası da siyahtı ama çok muhabbetli bakıyordu Cook mutluydu ağzı kulaklarındaydi.. Esimi ise beyaz buzdolabına küçük siyah miknatislar yapıştırıyordumRuyanda renkleri hatirliyormusun ne renkler vardi? Bide esini gordugun kisimla o adami gordugun kisimlarda ki renkler hatirliyorsan?
Bu konularin hepsi benim konuların değil.. Burada tanıdık olur diye kız kardeşlerimin arkadaşların konularını tek bir hesaptan soruyoruzAnladim o zaman esiniz sizin icin dogru kisidir. Neden farkli anlamlar yuklemeye calistiginizi anlayamadim?
Mesela bir onceki konunuzda esim Betulu gizli no dan aramis derken hemen arkasindan sapkali adamin cikmasi enteresan degil mi?
Yukarida esimi sevdim bir sorun yoktu ama adamı görünce kendime ne oluyor sana evlisin bu ne şimdi dedim demissiniz. Acaba akliniz adama kaymaya basladi da aksamki konu kilifi miydi diye dusunmeden edemiyor insan.
Bu konularin hepsi benim konuların değil.. Burada tanıdık olur diye kız kardeşlerimin arkadaşların konularını tek bir hesaptan soruyoruz
Aslında istihareye yatmadigim gecelerin birinde siyahlı adami gördüm.. Esim için istihareye yatınca beyaz buzdolabına küçük siyah miknatislar yapıştırıyordumAdam yatağımın karşısında ayakta duruyordu siyah gitmişti herseyi siyahtı şapkası da siyahtı ama çok muhabbetli bakıyordu Cook mutluydu ağzı kulaklarındaydi.. Esimi ise beyaz buzdolabına küçük siyah miknatislar yapıştırıyordum
Acaba siz adama şok olmuş bir yüz ifadesiyle baktığınız için oda allah, allah niye böyle bakıyor bu kadın bna deyip şaşırmış olduğu içinde bakmış olabilir.Kizlar benim merak ettiğim neden afalladik..bu rüyayla ilgisi var.. Ama ne bu
Kizlar benim merak ettiğim neden afalladik..bu rüyayla ilgisi var.. Ama ne bu
Acaba siz adama şok olmuş bir yüz ifadesiyle baktığınız için oda allah, allah niye böyle bakıyor bu kadın bna deyip şaşırmış olduğu içinde bakmış olabilir.
Ruyalar bizim gördüğümüz gibi tam çıkmaz siz o adamın kismetiniz olduğunu gormussunuz ama belki de anlamı aynı aileye gelin damat olarak gelmenizmis yani ruyalarda biz A görürüz ama o rüyanın anlamı B dir ve B cikar anlatabildim mi bilmiyorum ama birde zaten ruyalarla amel edilmez yani fazla takılmayınBen eskiden bir rüya gordum, ruyamda bir adam bana gülümsüyordu,cook mutluydu, şapkası vardı, yüzü belli belirsizdir, ama gülüşü çok belliydi, bu kim dedim, sağ kulağımdan bir ses bu senin kismetin dedi, ama ben sözlümle yani şimdiki esimle evlenecem dedim hemde bu adam sisman deyip uyandım, gerçekten şimdiki esimle evlendim, ama karşıma bu adam çıktı kizlar esin ailesinde, o da bu aileye damat gelmiş, aynı aileye gelin damat geldik, o aynı rüyayı gördümu bilmiyorum ama biz karşı karşıya gelince şok olduk, tutulduk kaldık, konuşamadık bile, şapka takmayı seven birisi ve gülüşü o rüyamdaki adam,ikimizde evliyiz baskalariyla, kizlar bu rüyayı yorumlayabilir mısınız?
Ortak hesap kullanımı yasakBu konularin hepsi benim konuların değil.. Burada tanıdık olur diye kız kardeşlerimin arkadaşların konularını tek bir hesaptan soruyoruz
Bu konularin hepsi benim konuların değil.. Burada tanıdık olur diye kız kardeşlerimin arkadaşların konularını tek bir hesaptan soruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?