• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüyamı yorumlayabilir mısınız kizlar cok ihtiyacim var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eskiden bir rüya gordum, ruyamda bir adam bana gülümsüyordu,cook mutluydu, şapkası vardı, yüzü belli belirsizdir, ama gülüşü çok belliydi, bu kim dedim, sağ kulağımdan bir ses bu senin kismetin dedi, ama ben sözlümle yani şimdiki esimle evlenecem dedim hemde bu adam sisman deyip uyandım, gerçekten şimdiki esimle evlendim, ama karşıma bu adam çıktı kizlar esin ailesinde, o da bu aileye damat gelmiş, aynı aileye gelin damat geldik, o aynı rüyayı gördümu bilmiyorum ama biz karşı karşıya gelince şok olduk, tutulduk kaldık, konuşamadık bile, şapka takmayı seven birisi ve gülüşü o rüyamdaki adam,ikimizde evliyiz baskalariyla, kizlar bu rüyayı yorumlayabilir mısınız?
Çok saçma şekilde anlatabilirim ama binlerce yol içinden birisini seçerek ilerliyoruz sürekli hayatta
Belki bir yolunuzda o sizin kısmetinizdi diğerinde eşiniz olamaz mi:KK66: sonuçta eşinizi seçtiniz ve yolunuz belli ..O ise binlerce olasılıktan birisi...
Dünya değişik bir yer size yaşadığım tuhaf bir olayı anlatayım
Bir çocuğa asık olmuştum çocuk da bana bayağı ilgili filan çocuğun alevi olduğundan şüpheleniyorum üzülüyorum filan annem kabul etmjcek diye bir gün uyuyorduk annemle annem korkarak uyandı rüyamda senin alevi bir çocukla evlendiğini söylüyorlardı dedi tabi ben bi yandan sevindim onunla evlencem diye:)) ama ne oldu? Birak evlenmeyi sevgili bile olmadık,o yüzden ben altinci his ruya filan bu tur seylerin gecerliligine pek inanmam evet varlar gordugun gibi ama doğruluk payi? Bence kader cizgisi gibi dogruluk paylari binlerce yolumuz var ama bjz bir yolu secip gidiyoruz...aynj oyle iste...relativite türkçesi neydi rölativite olsa gerek evet..

Ben eskiden bir rüya gordum, ruyamda bir adam bana gülümsüyordu,cook mutluydu, şapkası vardı, yüzü belli belirsizdir, ama gülüşü çok belliydi, bu kim dedim, sağ kulağımdan bir ses bu senin kismetin dedi, ama ben sözlümle yani şimdiki esimle evlenecem dedim hemde bu adam sisman deyip uyandım, gerçekten şimdiki esimle evlendim, ama karşıma bu adam çıktı kizlar esin ailesinde, o da bu aileye damat gelmiş, aynı aileye gelin damat geldik, o aynı rüyayı gördümu bilmiyorum ama biz karşı karşıya gelince şok olduk, tutulduk kaldık, konuşamadık bile, şapka takmayı seven birisi ve gülüşü o rüyamdaki adam,ikimizde evliyiz baskalariyla, kizlar bu rüyayı yorumlayabilir mısınız?
O da başkasıyla evlenmiş sende başkasıyla evlenmişsin demek ki birbirinizin kısmeti degilmişsiniz, bazen rüyaya takılı kalmamak gerek her rüyada görülenle evlenilecek diye birşey yok, bunca evli olan kişi var belki de bir kere bile evlenecekleri kişiyi görmediler, boşver bence.

Her sapkalı kişi rüyanda ki kişi değil. Ve zaten o kişiyle değil sözünle evleneceğini söylemişsin.

Rüya da doğru kişi eşin olduğu söylenmiş iste. Evlendiniz çocuk sahibi olduktan sonra ne bu kurcalama , Çok yakissiksiz gerçekten.

Anlıyorum ki şu an için kalbiniz bir boşlukta ve beynin oynayacağı oyunu oynamış.

Bir adama o kadar uzun süre baka kalıp şoke olmak , Onun sana öyle bakmasına izin vermek seninle ve o evli erkekle alakalı bir durum.

O kadar mantıksız ki ; görüyorsun , kalbine bıçak saplanıyor, Sonra düşünüp düşünüp rüyanın erkeği olduğuna kanaat getiriyorsun.

Kendini kandırma. Kalbin etkilenmiş, hop rüyaya konduruyorsun, farkında degilsin belki bilemiyorum, atın aklınızdan gitsin.

böyle bi rüya görsem çok takılmam geçerim. neden bu kadar irdeliyorsunuz ki?
adam da aynı rüyayı görse ne olacak? rüyalarda buluşursunuz mu diyelim. irdelemeniz hoş deği bir ton saçma sapan rüya görüyoruz, ben bi keresinde ormanda krallık kuruyordum kendim:deli: adamı daha önce görmüşsünüzdür rüyaya da o şekilde girmiştir hatırlamıyorsunuzdur zaten.

kismet ferken es adayi olrak yorumlama

Bu konularin hepsi benim konuların değil.. Burada tanıdık olur diye kız kardeşlerimin arkadaşların konularını tek bir hesaptan soruyoruz

Merhaba Berniss,
üyelik kime aitse o kullanabilir, kızkardeş, arkadaş, kuzen, elti, görümce vb kişilerin üyeliği kullanması yasaktır, herkes kendi sorunu, sorusu için kendine üyelik almak zorundadır.
Kullanım sözleşmesindeki şu maddeye istinaden üyeliğiniz iptal edilecektir.

"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar."

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back