- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Tanidik olunca ne oluyor?Bu konularin hepsi benim konuların değil.. Burada tanıdık olur diye kız kardeşlerimin arkadaşların konularını tek bir hesaptan soruyoruz
Yanlış zamaaaaaaan,yanlış insaaaanBir anlamı var bende hep tabir ettirmek istemisimdir, kimseye demedim hiç kimseye
Çok saçma şekilde anlatabilirim ama binlerce yol içinden birisini seçerek ilerliyoruz sürekli hayattaBen eskiden bir rüya gordum, ruyamda bir adam bana gülümsüyordu,cook mutluydu, şapkası vardı, yüzü belli belirsizdir, ama gülüşü çok belliydi, bu kim dedim, sağ kulağımdan bir ses bu senin kismetin dedi, ama ben sözlümle yani şimdiki esimle evlenecem dedim hemde bu adam sisman deyip uyandım, gerçekten şimdiki esimle evlendim, ama karşıma bu adam çıktı kizlar esin ailesinde, o da bu aileye damat gelmiş, aynı aileye gelin damat geldik, o aynı rüyayı gördümu bilmiyorum ama biz karşı karşıya gelince şok olduk, tutulduk kaldık, konuşamadık bile, şapka takmayı seven birisi ve gülüşü o rüyamdaki adam,ikimizde evliyiz baskalariyla, kizlar bu rüyayı yorumlayabilir mısınız?
O da bana sorarsa ne diyeceğim
O da başkasıyla evlenmiş sende başkasıyla evlenmişsin demek ki birbirinizin kısmeti degilmişsiniz, bazen rüyaya takılı kalmamak gerek her rüyada görülenle evlenilecek diye birşey yok, bunca evli olan kişi var belki de bir kere bile evlenecekleri kişiyi görmediler, boşver bence.Ben eskiden bir rüya gordum, ruyamda bir adam bana gülümsüyordu,cook mutluydu, şapkası vardı, yüzü belli belirsizdir, ama gülüşü çok belliydi, bu kim dedim, sağ kulağımdan bir ses bu senin kismetin dedi, ama ben sözlümle yani şimdiki esimle evlenecem dedim hemde bu adam sisman deyip uyandım, gerçekten şimdiki esimle evlendim, ama karşıma bu adam çıktı kizlar esin ailesinde, o da bu aileye damat gelmiş, aynı aileye gelin damat geldik, o aynı rüyayı gördümu bilmiyorum ama biz karşı karşıya gelince şok olduk, tutulduk kaldık, konuşamadık bile, şapka takmayı seven birisi ve gülüşü o rüyamdaki adam,ikimizde evliyiz baskalariyla, kizlar bu rüyayı yorumlayabilir mısınız?
Diyelim ki ciddi eşinden ayrilip evlenecek misin?Bu yorum ciddimi
kismet ferken es adayi olrak yorumlamaBen eskiden bir rüya gordum, ruyamda bir adam bana gülümsüyordu,cook mutluydu, şapkası vardı, yüzü belli belirsizdir, ama gülüşü çok belliydi, bu kim dedim, sağ kulağımdan bir ses bu senin kismetin dedi, ama ben sözlümle yani şimdiki esimle evlenecem dedim hemde bu adam sisman deyip uyandım, gerçekten şimdiki esimle evlendim, ama karşıma bu adam çıktı kizlar esin ailesinde, o da bu aileye damat gelmiş, aynı aileye gelin damat geldik, o aynı rüyayı gördümu bilmiyorum ama biz karşı karşıya gelince şok olduk, tutulduk kaldık, konuşamadık bile, şapka takmayı seven birisi ve gülüşü o rüyamdaki adam,ikimizde evliyiz baskalariyla, kizlar bu rüyayı yorumlayabilir mısınız?
TamamKonuyu takibe aldım gelişme olursa evlenirseniz falan güncelleme yapın
Bir de rüyalarınızı bizim gibi tabirden anlamayanlara yorumlatmayın. İlk yorum çıkar derler
Aminnİlginç hayırlara çıksın rüyanız
Bu konularin hepsi benim konuların değil.. Burada tanıdık olur diye kız kardeşlerimin arkadaşların konularını tek bir hesaptan soruyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?